שדרוג מקולנוע ביתי לסטריאו ??

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
bibi50 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני עוסק כרגע בשדרוג המערכת שלי לסטריאו. כבר החלטתי על מה ללכת אלא שפתאום התחלתי לפקפק - מראה הדיוידים עם ההופעות הנהדרות שהצלחתי לרכוש לעצמי התחיל להציק... איך אוכל להקשיב להם בסטריאו ? איך אסתדר בלי ה Dolby/dts ???
פתאום קבלתי הצעה לקנות רסיבר קולנוע ביתי חדש של Sunfire Grand Theater 3 במחיר פנטסטי שבאמת גורם לי לחשוב פעמים. מישהו מכיר את החברה ? את הרסיבר ? איך הוא נשמע בסטריאו ? אשמח לשמוע מה דעתכם על Sunfire

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4149
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #2 

מה התקציב שלך ?

Joshua_G
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3390
שם מלא: יהושע גומא
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #3 

אפשרות נוספת היא לנגן את שני הרמקולים הקדמיים בחיבור (שרשור) של רסיבר 7.1 אל מגבר סטריאו, דרך יציאת Pre Out ברסיבר – ואת כל הרמקולים האחרים (לבד משני הקדמיים) ישירות מהרסיבר. כך תצא נשכר מכול העולמות.

Mash
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 627
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

הי ביבי,
אני לא רואה כאן שום ניגוד אינטרסים. אפשר להינות מ 2 העולמות כפי ש Joshua הסביר.
אם הכוונה העיקרית היא סטריאו' אז תקנה מגבר סטריאו טוב ברוב התקציב שלך ובנוסף רסיבר ק"ב זול יחסית שיכלול יציאת pre-out לחיבור מגבר הסטריאו.
אם הבנתי אותך נכון אז יש לך כבר היום רסיבר ק"ב כך שאם הוא כולל יציאת pre-out ,כבר חסכת קצת.
לגבי הרסיבר שציינת- אני לא מכיר אותו לצערי.

אלעד.

bibi50 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

תודה לכם, החלטתי לאמץ את ההמלצה שלכם ולקנות מגבר עם אפשרות של חיבור עם הרסיבר הישן שלי. הsunfire היה רסיבר מעולה אבל גדול עלי 7.1
7x200watt רמקולים שכנראה לא הייתי מנצל ולמרות המחיר החלטתי ללכת על ה Krell Kav 400. מקוה שאינני עושה טעות. אקבל אותו למספר ימי נסיון אבל אני בטוח שזהו זה. ה AVI לא היה בעל אפשרות חיבור ולכן ויתרתי. תודה שוב

bibi50 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

הסט שלי יהיה מעתה ועד הפנסיה לפחות
Harman Kardon AVR 7000
Sony DVP-S7700
Klipsch Reference RS-3
וחדשים
Krell KAV-400i
Audio Physic - Tempo
בלי סנטר.
מקוה שהגעתי לרווחה ולנחלה, אמן

bibi50 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

יומיים אני יושב ומקשיב לשידרוג האחרון שלי ומרגיש פיספוס.... רכשתי את הטמפו 6 של Audio Physic. על הצלילות ועל ההגשה של הכלים אין לי מילים פשוט פנטסטי. שקיפות נהדרת בס שאולי עוד יגדל שכן הרמקולים עדין לא נפתחו. דבר אחד שמאד מפריע הוא האנליטיות של הרמקול שמסגירה כל הקלטה רעה כגרועה. דבר שני שמאד מפריע הוא החדות שלפעמים בעוצמה מעל הנורמלית פשוט חותכת באוזן אפילו יותר מהקליפשים שהיו לי בשנים האחרונות. המגבר שאיתו אני עובד הוא Krell kav 400xi. למי ששמע את שתי החברות - האם ה Vienna יותר סלחניים בנוגע למקור או שהם גם מגלים את כל החסרונות ? אשמח אם מישהו יוכל לתת לי תשובה. חיידק השידרוג פשוט לא מרפה....

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”