איכות שידורי האולימפיאדה ב- EUROSPORT
- starre
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני רואה את Eurosport הרבה במשך השנה . האולימפיאדה רואים פחות טוב ב-SD משידורים הרגילים במשך השנה מאירופה ודומים לשידורים הירודים בערוץ 1. האיכות ב-Eurosport HD מדהים ומי שאין את Eurosport HD פשות מפסיד את האולימפיאדה.
תבדוק אם אתה מקבל אות 1080I מהממיר HD ולה 576I. אני צריך "לחדש את הקשר" בין ה-TV לממיר (דרך תפריט SERVICES ) כל פעם שאני מדליק אותם (HDMI HANDSHAKING?) כדי לקבל 1080I.
תבדוק אם אתה מקבל אות 1080I מהממיר HD ולה 576I. אני צריך "לחדש את הקשר" בין ה-TV לממיר (דרך תפריט SERVICES ) כל פעם שאני מדליק אותם (HDMI HANDSHAKING?) כדי לקבל 1080I.
yakirnav כתב:שתפו אותנו לגבי ההתרשמות שלכם.
זה רק אני או שאני רואה בSRT שלי את ערות 51 (הוט) דומה מאוד ל-511 בפלאזמה?...
אם יש שגיאות בעברית סימן שלאישתי לא היה זמן לבדוק.......
- starre
- חבר פעיל מאוד

sport5HD נראה מצוין בכדור סל אבל פחות טוב ו פחות חד בכדור עף וכדור רגל. אני חושב הרבה תלוי בתאורה ובאיזה ספורט מצלמים. למשל אתמול מרוץ האופניים היה בסדר גמור ב EurosportHD אבל הצילום היה הרבה יותר טוב היום דרך הגשם.
מה שמפלא אותי זה ההבדל בין ערוץ 11 ל Eurosport HD ו Eurosport 51 ל-EurosportHD 511 . האיכות של השידורים הרגילים מהאולימפיאדה פשות גרועים ולא חדים. הם לא מתקרבים אפילו לאיכות ערוץ 2 . הרבה חברים שלי עם טלווזיות רגילות מתלוננים ולא נההנים מההשדורים. אני חושב שיש בעיה בעברה ל-PAL - אולי זה מגיע קודם כ-NTSC?
מה שמפלא אותי זה ההבדל בין ערוץ 11 ל Eurosport HD ו Eurosport 51 ל-EurosportHD 511 . האיכות של השידורים הרגילים מהאולימפיאדה פשות גרועים ולא חדים. הם לא מתקרבים אפילו לאיכות ערוץ 2 . הרבה חברים שלי עם טלווזיות רגילות מתלוננים ולא נההנים מההשדורים. אני חושב שיש בעיה בעברה ל-PAL - אולי זה מגיע קודם כ-NTSC?
yakirnav כתב:לא יודע... sport5HD נראה פשוט מ-ד-ה-ים! כדורסל הכל... אבל Eurosport מאכזבים אותי כל שידור מחדש... לא יודע מה הבעי'ה......
- starre
- חבר פעיל מאוד

הבעיה היחידה שיש לי עם EUROSPORT זה ה-TIME DELAY לפס קול של ערוץ 1. אשתי צריכה לשמוע את "גרטל" ו את "לבנשטיין" בעברית עז סידרתי את זה דרך הוידיו למגבר אבל שומעים את את ערוץ 1 בערך 8 שניות לפני התמונה ב-EUROSPORT HD .
yakirnav כתב:לך תדע... נמאס כבר מכל ההשערות האלה!...
אצלי ב-YES ירוספורט (רגיל לא HD) נראה "פסדר" ולא יותר מזה.
עדיין הרבה יותר טוב מערוץ 1.
גם לי נוצרה תחשוה שהאיכות קצת פחות טובה משידורים רגילים שלהם.
אבל בסה"כ אפילו דרך 50" זה נסבל.
עדיין הרבה יותר טוב מערוץ 1.
גם לי נוצרה תחשוה שהאיכות קצת פחות טובה משידורים רגילים שלהם.
אבל בסה"כ אפילו דרך 50" זה נסבל.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- starre
- חבר פעיל מאוד

תודה! היום אני אנסה RADIODELAY דרך מחשב נייד. התוכנה קטן 250K ונותן DELAY עד 20 שניות.
laminar כתב: למי שיש מג'יק אפשר לסנכרן (פחות או יותר) את פס הקול שיוצא מהמג'יק ע"י פאוז ופליי לאחר מספר שניות, עובד די טוב....
- starre
- חבר פעיל מאוד

אני לא מבין למה. רואים אצלי את כל האולימפידה ב -EUROSPORT HD ורואים מצוין אפילו מדהים. בספורט 5 HD רואים ספורט קבוצתי - אז איך אתה רואה שחיה או התעמלות? בערוץ 1 ? האיכות שמה הרבה יותר גרוע מערוץ 2 ורוב התחנות SD , לא רואים ברור, לא רואים פריטים כמו שאני קורא בלי משקפים!. חבל שזה לא יוצא לך טוב - EUROSPORT HD הציל את האולימפידה בישבילי ואני כל כך מבסוט ש-HOT הכניס אותו לתחנות HD הראשוניות.
דרך אגב RADIODELAY עובד מצוין דרך מחשב נייד. ה-DELAY הנדרש הוא 10 שניות כדאי שמשה גרטל ידבר יחד עם ה תמונות מ-EUROSPORT HD .
דרך אגב RADIODELAY עובד מצוין דרך מחשב נייד. ה-DELAY הנדרש הוא 10 שניות כדאי שמשה גרטל ידבר יחד עם ה תמונות מ-EUROSPORT HD .
yakirnav כתב:סופית נמאס לי מ- Eurospor HD!!!
אני מכריז חרם!...