מבקש עזרה בנוגע לדרישות סף משלט

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
Enrico פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שבוע טוב לכולם... וברוכים הנמצאים.
במהלך כל השבת תרתי וחפרתי (בהנאה רבה) בפורומים ברחבי הנט, ובפורום שליטה בקרה ובית חכם שעושה רושם כאחד הפורומים הרציניים ביותר בנושא.
אז קודם כל תודה רבה על כל הידע וההשקעה פה, מאוד תרמתם לי בפרט ואני בטוח שלכל אחד שגולש כאן בכלל...
ועכשיו לעניין לו עדיין לא מצאתי תשובה חותכת.
אני מחפש שלט חכם, אפילו לא גאון מבחינתי שיהיה רק משכיל רק שיידע לעשות כמה דברים בסיסיים ובינהם העניין הכי קריטי מבחינתי הוא שליטה גם על מפסקי IR וגם על מפסקי RF הווה אומר שאוכל לשם העניין לתפעל מפסק מנורות (אחד מאלה שסוקרו כאן בעבר) המבוסס IR ובהינף כפתור לשלוט על בקר תריסים כלשהוא שמצאתי בנט (של חברת IGREEN לשם העניין) הפועל בRF.
לפי מיטב הבנתי ומה שקראתי כאן, HARMONY 985 יודע לתקשר רק עם RF Z-WAVE ואותו כנ"ל ה1000 ? או שאני טועה? ה"מרחיב" שלו כביכול עובד על RF אבל רק בכדי להאריך כביכול את טווח הIR ... הוא לא ממש יודע לשלוט על RF .
וSRM7500 Philips הוא שלט שעד כמה שהבנתי אמור לשלוט בשני הסוגים ?
האם יש מישהו שיכול לאשר את העניין ? לא רוצה להגיע למצב שאני רוכש את השלט ושלא יתמוך לי בעניין המדובר.
האם מישהו מכיר פיתרון לעניין או שלט שמכיר את שני העולמות ויידע לתפעל גם RF וגם IR ?
גם אם יש צורך בEXTENDER אני מוכן לשמוע, תקציב לא בלתי מוגבל אבל אשמח לשמוע על כל רעיון...
תודה רבה מראש...
עריכה : כמובן וכמובן שחוץ מהדברים האלה ישלוט על עוד כמה רכיבים בבית כמו מחשב, ממיר YES , מערכת שמע ביתית וכו'... והשאיפה היא להמנע מיותר משלט אחד לכן הקניה של שלט RF נפרד כרגע לא באה בחשבון אלא אם כן זו תהיה האפשרות האחרונה...
שוב תודה...

Enrico פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

מבין שאין כזה שלט ?

שליחה #2 

גם תשובה של "אין כזו חיה" תספיק ...
מקווה שלא עברתי על חוקי הפורום עם פרסום השאלה או שעשיתי משהו לא בסדר.
אם כן אשמח לדעת...
תודה מראש

Enrico פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אף לא תשובה אחת לרפואה ?

שליחה #3 

דרך ארץ קדמה לתורה אמרו חכמים פעם...
נכון שאף אחד לא חייב פה מאומה לאיש, אבל גם תשובה כמו "יש בפורום, חפש לבד"
"אין לנו איך לעזור לך" , "עברת על חוקי הפורום ולכן לא נוכל לענות" , " לא יודעים את התשובה " , "לא מכירים כזה שלט" , מינימום יחס... לא ביקשתי הרבה יותר...

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

שמע, הפורום הזה לא זוכה לתנועת מבקרים רבה כך שאתה לא היחיד כאן שיש לו שאלות שלא נענו אף פעם.

ה Harmony 1000 ו 895 לא יתאימו לך מהסיבות שציינת. פיליפס הרבה פחות נפוצים וללכן יש פחות ידע כאן באתר אבל מרטין סקר לא מזמן את השלטים שלהם ויכול להיות שהוא יוכל לענות לך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Gameroom
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 17
נתן תודות: 1 פעם

אין חיה כזו?

שליחה #5 

שלום Enrico
אצא מנקודת הנחה שכבר רכשת את מנגנוני התריסים/וילונות שעליהם אתה רוצה לשלוט.

תראה, בעיקרון לא ניתן "ללמוד" או להעתיק פקודות RF משלט לשלט (זה לא בדיוק נכון כי זה כן אפשרי אבל אין לנו את הכלים לזה). הפיתרון היחיד שאני מכיר הוא ללכת לכיוון ה-Pro. לא תמצא כאן הרבה עזרה בנושא הזה כי בעיקר מדברים כאן על Harmony ומיניו השונים.
אם אתה רוצה שליטה אמיתית ו"חכמה" בתאורה ווילונות (ועל הדרך גם אודיו ווידאו - למה לא..?) אתה צריך לפנות לכיוון **עריכה** או **עריכה** שהם הרבה יותר וורסטילים. כמו כן, תתכונן להוציא סכומי כסף גבוהים משחשבת.

אשמח לעזור לך ל"שפץ" את המערכת שלך.

אודי
:)

עריכה: לרוב, כשכתוב לך שהשלט עובד ב-RF הכוונה היא שהוא משדר לתחנת העגינה שלו או ל"מח" שלו או ל-extender כלשהו ב-RF אבל הפקודות שיוצאות בסוף ל"צרכנים" הן ב-Modulated Voltage שמייצג פולסים של IR. כך ש-RF מבחינתך זה לא בדיוק מה שחשבת... מצטער ידידי. לך לכיוון המקצועי יותר. כזה שלא עושים לבד בד"כ.

אודי
נערך לאחרונה על ידי Gameroom ב 04/09/2008 7:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
GameRoom Media Technologies Ltd

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

אודי,

אנא, שים לב לחוקי האתר. נא לא להמליץ על מוצרים ספציפיים.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Gameroom
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 17
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #7 

סליחה... ערכתי את שמות היצרנים החוצה.