חוות דעת על הסנטר מסדרת infinity primus ועוד

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ParadiseLost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

התחלתי ב"מסע" לשמיעת רמקולים בחנויות על מנת למצוא סנטר,אחוריים וסאב. שמעתי את הסנטר שבכותרת (דגם c25) שעולה 690 וגם את Wharfedale valdas שעולה 550, אהבתי את ה c25 יותר,האם יש למישהו נסיון איתו? איך הוא לדעתכם?
כמו כן אם המערכת שאני מרכיב מיועדת לצפייה בסרטים,האם כדאי להשקיע באחוריים,או ש wharfedale מאותה סדרה יספיקו? (500 ש"ח)
שמעתי גם את הסאב של infinity בגודל 8" עם 100 RMS אבל הוא קצת יקר לי (1200) האם יש לכם הצעות לסאב אחר בתקציב של עד 1000,או שהוא שווה את המחיר?
בגדול התקציב שלי נע סביב 2000 אבל יש מצב להעלות אותו אם יש אפשרות שהרמקולים בתקציב זה לא יהוו תמורה טובה לכסף.
תודה! :)

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2462
קיבל תודות: 0

מה הקידמיים שלך?

שליחה #2 

על הסנטר והקידמיים להיות מאותו סוג במצב אופטימלי, או להיות בעלי גוון צליל דומה ככל האפשר.
אחרת, הסנטר יהיה דומיננטי יותר מהקדמיים ו"יבלע" אותם או להיפך, וגם ההפרש בגוון הצליל ישמע לא נעים בזמן סרט.
עצתי- נסה להשיג סנטר של אותו יצרן כמו הקידמיים, או בדוק את הסנטר שאתה רוצה לקנות ביחס אליהם.
אחוריים- גם צריכים להתאים במצב אופטימלי, אך פחות קריטי מהסנטר.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

סנטר תואם לקידמיים או עדיף לדעתי, בלי.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ParadiseLost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

סוג הקדמיים

שליחה #4 

יש לי רמקולי מדף שחשבתי לנצל אותם לקולנוע ביתי -
pure acoustics 2 way bass reflex 200W RMS JH-602
אני יודע שהחברה הזאת לא בשמיים אבל יש להם סאונד סבבה... האם הם ישתלבו טוב עם ה C25?

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

לא יודע, ויהיה לך קשה למדי לקבל תשובה לגבי זה,

שליחה #5 

משום שלפי התרשמותי רוב חברי הפורום מתרחקים ממותגי מדבקה למיניהם.
נסה אולי את הסנטר של Pure. נפלתי בעבר עם סט שלהם לפני שהתחלתי להתעניין ברצינות, ועלי לציין שהדבר הסביר היחיד בו היה הסנטר. הוא נמכר גם בנפרד מהסט אני חושב. זה יהיה כנראה ההימור הבטוח ביותר מבחינת התאמה לקידמיים, ועלותו לא גבוהה.

ParadiseLost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: לא יודע, ויהיה לך קשה למדי לקבל תשובה לגבי זה,

שליחה #6 

logankungfu כתב:משום שלפי התרשמותי רוב חברי הפורום מתרחקים ממותגי מדבקה למיניהם.
נסה אולי את הסנטר של Pure. נפלתי בעבר עם סט שלהם לפני שהתחלתי להתעניין ברצינות, ועלי לציין שהדבר הסביר היחיד בו היה הסנטר. הוא נמכר גם בנפרד מהסט אני חושב. זה יהיה כנראה ההימור הבטוח ביותר מבחינת התאמה לקידמיים, ועלותו לא גבוהה.
...
האמת שגם אני לא מת בכלל על "מוצרי מדבקה" וככלל עכשיו אני לא נוהג לקנות כאלו (ה pure נרכשו מזמן) ואם אני אגיע למסקנה שצריך גם להחליף את הקדמיים אז הם יוחלפו.. אבל אני רוצה לתת להם צאנס להוכיח את עצמם.
שמעתי מספר סנטרים של pure ולא התלהבתי,האמת שיש לי מגבלת מקום לסנטר - בשולחן הטלוויזיה שלי יש תאים של 45 ס"מ בלבד וה Infinity יושב עליהם בול,וגם ה wharfedale. ה pure לא נכנסים לשם. איזה דגם היה לך?
בגדול אני לא רוצה לקנות רכיבים שאצטרך להחליפם תוך מספר חודשים כי הם לא איכותיים מספיק. בכל מקרה אני אשמח להצעות נוספות חוץ ממה ששמעתי.. (והתייחסות לשאלות על האחוריים והסאב אם אפשר)

Mentally
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 941

שליחה #7 

הם לא היו אמורים להוכיח את עצמם עד היום, ללא הסנטר?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

תחסוך את הכסף של הסנטר ה"תואם" ושמור את הכסף לשידרוג הקידמיים (אם גם ככה אתה מתכון לשדרגם בעתיד).
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ParadiseLost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

MartinHSabag כתב:תחסוך את הכסף של הסנטר ה"תואם" ושמור את הכסף לשידרוג הקידמיים (אם גם ככה אתה מתכון לשדרגם בעתיד).
...
ז"א שעדיף קדמיים טובים בלי סנטר מאשר קדמיים בינוניים עם סנטר טוב?

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

בהחלט.

שליחה #10 

קדמיים עם סנטר עדיפים רק אם יש התאמה טובה בינהם ואם כולם ברמה טובה.
במקרה שלך, הייתי שומע לעצתו של מרטין.

ParadiseLost פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: בהחלט.

שליחה #11 

logankungfu כתב:קדמיים עם סנטר עדיפים רק אם יש התאמה טובה בינהם ואם כולם ברמה טובה.
במקרה שלך, הייתי שומע לעצתו של מרטין.
...
נניח וארצה להחליף את הקדמיים,איך נחשבים הרמקולים הקדמיים של infinity מסדרת primus? כמה הם אמורים לעלות?
והאם מישהו מכיר חנות לק"ב עם מבחר גדול בראשון (או קרוב)? לא מצאתי באינדקס הקישורים אף חנות בראשון.

logankungfu
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

תאזין ותחליט לבד..

שליחה #12 

השווה אותם לרמקולים אחרים באותו טווח מחיר ותחליט מה נשמע הכי לטעמך.
כמותג, אינפינטי היו בעבר מאוד נחשבים וכיום יש לי תחושה שקצת פחות. לא כ"כ שומעים עליהם, לפחות בארץ.
אין לזה אבל שום קשר לאיך הם נשמעים.

aquarius
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 667
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #13 

ParadiseLost כתב:
MartinHSabag כתב:תחסוך את הכסף של הסנטר ה"תואם" ושמור את הכסף לשידרוג הקידמיים (אם גם ככה אתה מתכון לשדרגם בעתיד).
...
ז"א שעדיף קדמיים טובים בלי סנטר מאשר קדמיים בינוניים עם סנטר טוב?
...
רמקולים טובים אמרוים הם בעצמם לעשות סנטר

ledirf
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

.

שליחה #14 

נניח וארצה להחליף את הקדמיים,איך נחשבים הרמקולים הקדמיים של infinity מסדרת primus? כמה הם אמורים לעלות?
והאם מישהו מכיר חנות לק"ב עם מבחר גדול בראשון (או קרוב)? לא מצאתי באינדקס הקישורים אף חנות בראשון.
...
שמעתי את הסדרה הזאת, והיא לא הרשימו אותי במיוחד, אבל עם מתחשבים במחיר עז הם אופציה לא רעה. עוד דבר, רמקולים מדפיים מהסידרה נשמעו לי יותר טוב מהריצפתיים.

תשמע עוד רמקולים בתקציב שלך.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”