TVIX 6500A חיבור ל-FULL HD
-
michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
היי
1) אני חיברתי את הנגן ל-VP20 (פרוססור וידאו כזה), ו-VP20 לפלזמה FHD
מה שאני רוצה זה ש-TVIX יוציא את הסיגנל ברזולוציה מקורית - כלומר אם הסרט 1080P - אז 1080P, ואם 720 אז 720
VP20 שודרג לגרסה אחרונה (1.03)
כאשר אני מגדיר 1080P ב-6500A אני מקבל מסך שחור
לא ממש רוצה ש-TVIX יעשה downscale למקור אם אגדיר את ה-output כ-720P
איך להגדיר נכון את TVIX?
כל המקורות האחרים (YES HD, PS3, YES MAX) עובדים מעולה ב-1080
שדרגתי את TVIX לגרסת ה-BETA שפורסמה פה לפני כמה ימים..
2) בעיה קטנה נוספת - דרך חיבור SPDIF אני מקבל צליל עם הרבה distortion
לא בדקתי את כל הסרטים.. חיברתי בינתיים דרך RCA האנלוגי.. מה יכולה להיות הבעיה?
1) אני חיברתי את הנגן ל-VP20 (פרוססור וידאו כזה), ו-VP20 לפלזמה FHD
מה שאני רוצה זה ש-TVIX יוציא את הסיגנל ברזולוציה מקורית - כלומר אם הסרט 1080P - אז 1080P, ואם 720 אז 720
VP20 שודרג לגרסה אחרונה (1.03)
כאשר אני מגדיר 1080P ב-6500A אני מקבל מסך שחור
לא ממש רוצה ש-TVIX יעשה downscale למקור אם אגדיר את ה-output כ-720P
איך להגדיר נכון את TVIX?
כל המקורות האחרים (YES HD, PS3, YES MAX) עובדים מעולה ב-1080
שדרגתי את TVIX לגרסת ה-BETA שפורסמה פה לפני כמה ימים..
2) בעיה קטנה נוספת - דרך חיבור SPDIF אני מקבל צליל עם הרבה distortion
לא בדקתי את כל הסרטים.. חיברתי בינתיים דרך RCA האנלוגי.. מה יכולה להיות הבעיה?
-
michael123
- חבר מכור קשה

FULL HD anybody?
למיטב ידיעתי, ה-TVIX לא יודע להוציא סיגנל ברזולוציה המקורית שלו. אתה צריך לבחור איזה רזולוציה אתה רוצה, או AUTO EDID שזה אומר שהוא יחליט בשבילך לפי בדיקה מול אמצעי התצוגה שלך (במקרה שלך, הוא אמור לבחור 1080P כנראה).
לצערי לא מצאתי אופציה כמו שאתה מבקש (גם אני חיפשתי) אבל אשמח להתבדות אם תמצא Workaround כלשהו. הניחוש שלי שהם לא מאפשרים אופציה כזו בגלל שאין לך באמת רזולוצית כניסה כמו למשל ברסיבר, אלא יש מגוון אינסופי של רזולוציות אפשריות לכל סרט שאתה מציג, תלוי בקריזה של המקודד...
לצערי לא מצאתי אופציה כמו שאתה מבקש (גם אני חיפשתי) אבל אשמח להתבדות אם תמצא Workaround כלשהו. הניחוש שלי שהם לא מאפשרים אופציה כזו בגלל שאין לך באמת רזולוצית כניסה כמו למשל ברסיבר, אלא יש מגוון אינסופי של רזולוציות אפשריות לכל סרט שאתה מציג, תלוי בקריזה של המקודד...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ל 6500A אין יכולת להעביר את השידור באופן דינמ בהתאם לרזולוציה של קובץ המדיה כך שמה שאתה מבקש לעשות אינו אפשרי בגרסת התוכנה הנוכחית של ה TIVX.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
michael123
- חבר מכור קשה

התמיכה קיימית בגרסה 1.03 (לפחות מה שנאמר לי ע"י Aaron Smith מ-Anchor Bay)י-א כתב:לפי האתר של ABT ה VP20 תומך הכניסת HDMI עד 1080i. כלומר אין תמיכה ל 1080p...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
michael123,
ממה שאני זוכר, אין תמיכה בזה ב-VP20. אם כן, אז יתכן שיש להם PASSTHROUGH, אבל בגדול לא כ"כ כדאי להעביר למכשיר 1080P.
ממה שאני זוכר, אין תמיכה בזה ב-VP20. אם כן, אז יתכן שיש להם PASSTHROUGH, אבל בגדול לא כ"כ כדאי להעביר למכשיר 1080P.
-
michael123
- חבר מכור קשה

נכון לעכשיו, זאת באמת לא אופציה הכי טובה להעביר 1080P

אז כל ה-processing חייב לעשות ע"י ה-6500A?
http://www.anchorbaytech.com/support/so ... nt_103.php
iScan VP20 1.03 Production Software (September 11, 2007)
This software applies to iScan VP20 models only, and must not be loaded into HD, HD+, VP30, or VP50 units.
This Production version of our software contains the following new features:
New Passthrough Mode
The new Passthrough mode allows digital and analog signals to be passed through without any deinterlacing or scaling. Passthrough mode allows an HDMI input signal to be passed through to the HDMI output. Passthrough mode does still allow colorspace conversion to be done on the HDMI inputs, so if an input signal is 1080p YCbCr 4:4:4 and you would like to output this to a 1080p display with a DVI input, the iScan VP20 can convert this signal to a 1080p RGB 4:4:4 output. Menu selections that are not available while the signal is passed through are grayed out in the OSD. While in Passthrough mode an error condition is reported over the RS232 protocol if a function which does not work is accessed. Like the 'Deinterlacing' and 'Overscan' options in the 'Input Adjust' menu, 'Passthrough' can be set up on a per input/per format basis. Signals with a resolution of to 1080p-60 can be passed through the VP20.
אז כל ה-processing חייב לעשות ע"י ה-6500A?
http://www.anchorbaytech.com/support/so ... nt_103.php
iScan VP20 1.03 Production Software (September 11, 2007)
This software applies to iScan VP20 models only, and must not be loaded into HD, HD+, VP30, or VP50 units.
This Production version of our software contains the following new features:
New Passthrough Mode
The new Passthrough mode allows digital and analog signals to be passed through without any deinterlacing or scaling. Passthrough mode allows an HDMI input signal to be passed through to the HDMI output. Passthrough mode does still allow colorspace conversion to be done on the HDMI inputs, so if an input signal is 1080p YCbCr 4:4:4 and you would like to output this to a 1080p display with a DVI input, the iScan VP20 can convert this signal to a 1080p RGB 4:4:4 output. Menu selections that are not available while the signal is passed through are grayed out in the OSD. While in Passthrough mode an error condition is reported over the RS232 protocol if a function which does not work is accessed. Like the 'Deinterlacing' and 'Overscan' options in the 'Input Adjust' menu, 'Passthrough' can be set up on a per input/per format basis. Signals with a resolution of to 1080p-60 can be passed through the VP20.