האם יש דרך להריץ קבצי MKV במהלך הצפייה ?
שלום לכולם,
אני משתמש ב VMC לצורך ניגון סרטים.
במהלך ניגון סרט MKV אני יכול להריץ את הסרט באמצעות לחיצות קצרות על החצים בשלט המדיה סנטר קדימה ואחורה לפי הצורך.. כל לחיצה מריצה בערך חצי דקה..
אך מה שקורה שאני רוצה להריץ לאמצע הסרט זה שאני מוצא את עצמי יושב ולוחץ על חצי השלט ללא הפסקה..
להבדיל, בצפיה בLIVE TV או בהקלטות אין צורך להתאמץ מכיון שניתן להריץ את הסרט במספר מהירויות שונות, וגם בקבצי XVID ניתן לבצע הרצה מהירה באופן זהה וצאת לאחר התקנת תוסף (אם אני לא טועה - MediaControl) .
האם ישנו תוסף כלשהו גם לקבצי MKV שיאפשר את ההרצה המהירה קדימה ואחורה?
אני משתמש ב VMC לצורך ניגון סרטים.
במהלך ניגון סרט MKV אני יכול להריץ את הסרט באמצעות לחיצות קצרות על החצים בשלט המדיה סנטר קדימה ואחורה לפי הצורך.. כל לחיצה מריצה בערך חצי דקה..
אך מה שקורה שאני רוצה להריץ לאמצע הסרט זה שאני מוצא את עצמי יושב ולוחץ על חצי השלט ללא הפסקה..
להבדיל, בצפיה בLIVE TV או בהקלטות אין צורך להתאמץ מכיון שניתן להריץ את הסרט במספר מהירויות שונות, וגם בקבצי XVID ניתן לבצע הרצה מהירה באופן זהה וצאת לאחר התקנת תוסף (אם אני לא טועה - MediaControl) .
האם ישנו תוסף כלשהו גם לקבצי MKV שיאפשר את ההרצה המהירה קדימה ואחורה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
האפשרויות המתקדמנות לניווט, שליטה על איכות התמונה, האצה או עיקוב כתוביות וכו' זמינה מתוך ה VMC רק אם אתה התקנת את Media Control Plugin ופענוח המדיה עצמו מתבצע דרך ffdshow tryouts.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ניראה לי שאתה היחיד שהבנת אותי..Catskinner כתב:האפשרויות המתקדמנות לניווט, שליטה על איכות התמונה, האצה או עיקוב כתוביות וכו' זמינה מתוך ה VMC רק אם אתה התקנת את Media Control Plugin ופענוח המדיה עצמו מתבצע דרך ffdshow tryouts....
אני רוצה לצפות בסרטים מהמדיה סנטר ולא להחליף תוכנה בכדי להיות מסוגל להריץ את הסרט קדימה ואחורה.
ה MEDIA CONTROL מותקן אצלי מזמן ואכן מצליח להריץ XVID קדימה...
השאלה היא איך אני גורם ל FFDSHOW לפענח קבצי MKV , הרי COREAVC עושה זאת עבורי...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הבנת את הבעיה. אם CoreAVC הוא המפענח אז Media Control לא יכול לשלוח אליו פקודות כי הוא מותאם לעבודה רק עם ffdshow tryouts.shirans כתב:ניראה לי שאתה היחיד שהבנת אותי..Catskinner כתב:האפשרויות המתקדמנות לניווט, שליטה על איכות התמונה, האצה או עיקוב כתוביות וכו' זמינה מתוך ה VMC רק אם אתה התקנת את Media Control Plugin ופענוח המדיה עצמו מתבצע דרך ffdshow tryouts....
אני רוצה לצפות בסרטים מהמדיה סנטר ולא להחליף תוכנה בכדי להיות מסוגל להריץ את הסרט קדימה ואחורה.
ה MEDIA CONTROL מותקן אצלי מזמן ואכן מצליח להריץ XVID קדימה...
השאלה היא איך אני גורם ל FFDSHOW לפענח קבצי MKV , הרי COREAVC עושה זאת עבורי......