שאלה לגבי ה-Media Center
אם אני מקתין XP MCE, כשאני נכנס למצב של המדיה סנטר ומפעיל קובץ וידאו מסוים, הוא פותח אותו ב-Media Player? יש אפשרות לעשות שיפתח אותו בBSPLAyer?
למה בשביל להריץ סרטי Mkv עם תרגום אני חושב שאני יזדקק להפעיל את הסרט ב-BSPlayer..
למה בשביל להריץ סרטי Mkv עם תרגום אני חושב שאני יזדקק להפעיל את הסרט ב-BSPlayer..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
לא ניתן, יש לו נגן משלו שלא ניתן לשינוי. כתוביות ניתן בהחלט לנגן דרך המדיה סנטר, ע"י איפשור כתוביות בהגדרות ה-FFDShow.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אוקי ואז זה ינגן לי אותם בנגן הרגיל של המדיה סנטר? ואם כן יש אפשרות לשנות פונט , גודל ומיקום???pixies כתב:לא ניתן, יש לו נגן משלו שלא ניתן לשינוי. כתוביות ניתן בהחלט לנגן דרך המדיה סנטר, ע"י איפשור כתוביות בהגדרות ה-FFDShow....
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
כן, ברגע שאתה מפעיל כתוביות עם FFDSHOE אמור להיות לך כזה חץ ירוק (VOBSUB) למטה בציד ימין ליד השעון של הווינדוז, תלחץ עליו כפתור ימני ואז יהיו לך את כל האפרויות לשינויים של פונט/גודל/תזמונים ועוד.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני במקומך הייתי מתחמק מ vobsub כמו מהמגפה השחורה. ל ffdshow יש פילטר הרבה יותר מוצלח לכתוביות וכתבתי 2 מדריכים קצרים המסבירים כיצד לשלב את כל העניין של Haali ו ffdshow לכתוביות: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... topicid=15
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.