מחפש מערכת קולנוע ביתית (רוצה לעשות סדר בבלגן)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
mordin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 33
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

כרגע יש לי טלויזיה HD עם שתי כניסות מכל סוג: HDMI, composite וSCART
בנוסף יש לי YES MAX ו DVD

יש לי הכנה לרמקולים וכבר פרסתי רשת ביתית בכל הבית
אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית 5.1 וסטרימר שיתחבר לרשת.

התקציב שיש לי לכל זה הוא ~7000שח כאשר את הסטרימר אני אקנה בשלב שני.

אני אשמח לדעת מה דעתכם על תצורה הזאת (יש מצב להשתמש ב YES MAX כסטרימר?? או אפשרות להשתמש בסטרימר במקום הYESMAX ?)

ומה הציוד שאתם מציעים לי לרכוש ( כדי להשקיע בסטרימר עם יציאת HDMI כמו שקראתי פה והאם הכול מסתדר מבחינת הציוד שאני רוצה ומספר החיבורים)

תודה מראש :)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #2 

ב 7000 ש"ח הייתי ממליץ לך על מערכת שהמלצתי פה ממזמן ולאחרונה מישהו פה אמר שהוא היה באותה החנות והשיג מחיר עוד יותר טוב ממה שאני קיבלתי. רסיבר של אונקיו 505 וסט רמקולים של ג'אמו. כל זה בחנות הום סינימה שבפארק רעננה. בזמנו חיפשתי תוספת לקולנוע בייתי (היה לי מגבר סטריאו ושני קידמיים) ב 12.5 אלף. כל מה ששמעתי בין מה שקניתי ב 12.5 לבין מה שהצעתי לך שעלה אז 6000 (היום 5000 או אפילו פחות) לא היה יותר טוב מהנ"ל. אני לא פריק של סט רמקולים אבל בהחלט הופתעתי מרמת חלוקת הצלילים המדויקת. מבחינת עוצמה, היא היתה מהחלשות ששמעתי אבל לי יותר חשוב הדיוק. בעודף יהיה לך כסף גם למזרימדיה TVIX 6500.

mordin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תאמת אני חשבתי יותר בכיוון של 7000 כולל הסטרימר ...
אני מצטער, אז אני אדייק קצת אוקי נגיד מערכת ב 5000-6000 שח והשאר לסטרימר בשלב שני.

* Tvix HD M-6500A ,500GB HD יעלה בערך שח, יש לכם אולי לינק לחנות בארץ?
יש אולי סטרימרים אחרים שכדאי לשקול?

האם יש אפשרות להזרים עליו מדיה ישירות מהמחשב או לגלוש בתקיות משותפות או שחוב ה להעתיק את מה שרוצים עליו קודם.
האם הוא תומך בכל הפורמטים הנפוצים?

לפי ה שבדקתי יש לו יציאה לHDMI (ילך לטלויזיה אני מנחש)
USB - כלומר אני יכול לחבר DISK ON KEY עם סרט?
COMPOSITE, SVIDEO ו COAXIAL (שאחד מהם מתחבר למגבר?)

אני מצטער אבל אני לא ממש מבין איך הולכים החיבורים פה.
מצד אחד אני רוצה לחבר את הטלויזיה למגבר מצד שני אני רוצה שהסטרימר יהיה מחובר למגבר ויש לי את ה DVD
אז אניצריך מגבר עם 3 כניסות IN ??

** לגבי הרמקולים אני מעדיף 2 קדמים ריצפתים 2 אחורים תלוים(כי שם יש הכנה) וSUB
עדיף שיעלו קצת פחות אבל שיראו יפה לעין (דרישה שאני לא יכול להתווכח איתה אחתר אני מקבל VETO על כל הפרויקט, אתם יודעים איך זה :roll: )

mordin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

חישפתי קצת בZAP וזה המגבר שמצאתי שתומך בHDMI
RXV363Yamaha 5.1 במחיר 1750שח.

וזה סט רמקולים קצת יקר ולא בהכרח טוב (אבל עבר אישור מבחינת מראה :roll: אבל אל תתנו למראה לעצור אותכם בהמלצות שלכם)
Jamo A 405 HCS 12 : http://www.החנות ההיא.co.il/Product.asp ... ap&lang=HE

אני אשמח לשמוע על איזה סט שאתם ממליצים
או שאולי כדאי לי ללכת על מוצר מדבקה מלא??

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

mordin כתב:תאמת אני חשבתי יותר בכיוון של 7000 כולל הסטרימר ...
אני מצטער, אז אני אדייק קצת אוקי נגיד מערכת ב 5000-6000 שח והשאר לסטרימר בשלב שני.

* Tvix HD M-6500A ,500GB HD יעלה בערך שח, יש לכם אולי לינק לחנות בארץ?

האם יש אפשרות להזרים עליו מדיה ישירות מהמחשב או לגלוש בתקיות משותפות או שחוב ה להעתיק את מה שרוצים עליו קודם.

לפי ה שבדקתי יש לו יציאה לHDMI (ילך לטלויזיה אני מנחש)
USB - כלומר אני יכול לחבר DISK ON KEY עם סרט?
COMPOSITE, SVIDEO ו COAXIAL (שאחד מהם מתחבר למגבר?)

אני מצטער אבל אני לא ממש מבין איך הולכים החיבורים פה.
מצד אחד אני רוצה לחבר את הטלויזיה למגבר מצד שני אני רוצה שהסטרימר יהיה מחובר למגבר ויש לי את ה DVD
אז אניצריך מגבר עם 3 כניסות IN ??

** לגבי הרמקולים אני מעדיף 2 קדמים ריצפתים 2 אחורים תלוים(כי שם יש הכנה) וSUB
עדיף שיעלו קצת פחות אבל שיראו יפה לעין (דרישה שאני לא יכול להתווכח איתה אחתר אני מקבל VETO על כל הפרויקט, אתם יודעים איך זה :roll: )
...
מה לא בסדר, מבחינת תקציב, במה שהצעתי לך? בהצעה שלי אתה עומד ב 7000 ש"ח כולל הסטרימר בלי בעיה בכלל.

לגבי ה TVIX 6500 וסטרימרים אחרים, יש פה בפורום ביקורות מצוינות, שיכולות לענות לך על כל השאלות ששאלת לבי סטרימרים פה, עליו ועל "חבריו" הסטרימרים.

לגבי חיבורים, הדרך הנוחה וממועטת הכבלים ביותר היא שירשור דרך הרסיבר. כלומר, לחבר את הטרימר לרסיבר בכבל HDMI ומשם ב HDMI לטלויזיה. כמובן שפה זה תלוי האם הרסיבר יודע לעשות את השירשור ואני לא סגור לגבי הרסיבר שהמלצתי לך עליו. לגבי זה שאתה אומר שלרסיבר צריכים להיות שלושה IN אז אני מאמין שלכל רסיבר יש לפחות שלושה IN (יכול להיות אחד ל HDMI, שניים לקומפוננט, אחד ל S-VIDEO ועוד שניים לקומפוזיט. לפי ספירה שלי זה 5 IN. הכל תלוי בצרכים שלך).

בהצלחה

tals79
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 863
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #6 

mordin כתב:חישפתי קצת בZAP וזה המגבר שמצאתי שתומך בHDMI
RXV363Yamaha 5.1 במחיר 1750שח.

וזה סט רמקולים קצת יקר ולא בהכרח טוב (אבל עבר אישור מבחינת מראה :roll: אבל אל תתנו למראה לעצור אותכם בהמלצות שלכם)
Jamo A 405 HCS 12 : http://www.החנות ההיא.co.il/Product.asp ... ap&lang=HE

אני אשמח לשמוע על איזה סט שאתם ממליצים
או שאולי כדאי לי ללכת על מוצר מדבקה מלא??
...
מניסיון שלי - zap אף פעם אינו מדד למחיר האמיתי...

mordin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

tals79 כתב:מניסיון שלי - zap אף פעם אינו מדד למחיר האמיתי...
...
אפשר המלצות לחנויות שמשקפות את המציאות בצורה יותר טובה?
kingikra כתב: מה לא בסדר, מבחינת תקציב, במה שהצעתי לך? בהצעה שלי אתה עומד ב 7000 ש"ח כולל הסטרימר בלי בעיה בכלל.
...
צודק, כנראה התבלבתי עם משהו...
חחח ואפילו אחרכך בחרתי סט רמקולים של JAMO בZAP :oops:

אפשרהמלצה על כמה סטים ספציפי (ועדיף חנות )
kingikra כתב: לגבי ה TVIX 6500 וסטרימרים אחרים, יש פה בפורום ביקורות מצוינות, שיכולות לענות לך על כל השאלות ששאלת לבי סטרימרים פה, עליו ועל "חבריו" הסטרימרים.
...
כבר בדקתי שם אבל רוב הסקירות שראיתי היו ותיקות וחיפוש בגוגל העלה הרבה אפשרויות אחרות...
kingikra כתב: לגבי חיבורים, הדרך הנוחה וממועטת הכבלים ביותר היא שירשור דרך הרסיבר. כלומר, לחבר את הטרימר לרסיבר בכבל HDMI ומשם ב HDMI לטלויזיה. כמובן שפה זה תלוי האם הרסיבר יודע לעשות את השירשור ואני לא סגור לגבי הרסיבר שהמלצתי לך עליו. לגבי זה שאתה אומר שלרסיבר צריכים להיות שלושה IN אז אני מאמין שלכל רסיבר יש לפחות שלושה IN (יכול להיות אחד ל HDMI, שניים לקומפוננט, אחד ל S-VIDEO ועוד שניים לקומפוזיט. לפי ספירה שלי זה 5 IN. הכל תלוי בצרכים שלך).
...
אוקי אז אם הבנתע נכון, בסטרימר אני אצטרך חיבור HDMI לסטרימר ולטלויזיה
וקומפוזיט לממיר YES ולDVD.

אז איזה סטרימר יתאים לי?
נ.ב. זה הדגם שהמלצת קודם? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590798 שתומך ב7.1

ולגבי הסטרימר
mordin כתב: * Tvix HD M-6500A ,500GB HD יעלה בערך שח, יש לכם אולי לינק לחנות בארץ?

...
תודה מראש ואני מצטער על ים השאלות.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

"אפשרהמלצה על כמה סטים ספציפי (ועדיף חנות )"

לא זוכר את דגם הסט אבל חנות רשמתי בהודעה הראשונה. אם תחפש פה בפורום אשכולות שהשתתפתי בהם, תמצא אפילו דגם

"כבר בדקתי שם אבל רוב הסקירות שראיתי היו ותיקות וחיפוש בגוגל העלה הרבה אפשרויות אחרות... "

גוגל נותן גם מלא בררה (***). פה בפורום קיבלת סיקור על הטובים והמומלצים ביותר

"אוקי אז אם הבנתע נכון, בסטרימר אני אצטרך חיבור HDMI לסטרימר ולטלויזיה
וקומפוזיט לממיר YES ולDVD. "

את ממיר ה YES הכי כדאי לחבר עם כבל SCART ל SCART ואם אין כניסת SCART בטלויזיה אז SCART ל S-VIDEO. לגבי הדי וי די, זה מאוד תלוי באיזה מכשיר מדובר ואיזה יציאות יש לו. אם יש לו HDMI אז כמובן שעדיך לחבר עם יציאה זו אבל אם יש לו קומפוננט, אז זו היציאה השניה המומלצת ביותר. אם אין לך גם אותה אז כנראה שבאמת מדובר במכשיר ישן ואז סדר העדיפויות הוא
S-VIDEO ולאריו VIDEO או קומפוסיט כפי שכינית אותו.

לגבי הסטרימר TVIX6500, אני יודע שהעולם הדיגיטלי ברמת השרון מוכר אותו ואם אנ לא טועה הוא גם היבואן.

mordin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אני חשבתי על חנות שיש לה אתר אינטרנט בשביל לעשות סקר שוק קטן ולבדוק מידע ומה רמת המחירים
לפני שאני נוסע לאן שהוא (אני אשדודי זה קצת רחוק ואין לי הרבה זמן עם מעבר דירה והכול )

הבנתי לגבי החיבורים רק שאני עדין לא בטוח איזה סטרימר מתאים מבחינת חיבורים
ואם אני הולך על TVIX6500 ונגיד הסט היפה Jamo A 405 HCS 12 כמה זה יעלה לי?

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

mordin כתב:אני חשבתי על חנות שיש לה אתר אינטרנט בשביל לעשות סקר שוק קטן ולבדוק מידע ומה רמת המחירים
לפני שאני נוסע לאן שהוא (אני אשדודי זה קצת רחוק ואין לי הרבה זמן עם מעבר דירה והכול )

הבנתי לגבי החיבורים רק שאני עדין לא בטוח איזה סטרימר מתאים מבחינת חיבורים
ואם אני הולך על TVIX6500 ונגיד הסט היפה Jamo A 405 HCS 12 כמה זה יעלה לי?
...
להום סינימה יש אתר אבל לא נראה לי שתמצא בו מחירים. מחירים שכתובים באינטרנט מתקפלים במהירות ברגע שאתה מראה את הפרצוף שלך בחנות. לא הייתי בונה על השוואה אינטרנטית.

בסביבות ה 3500 יעלה לך הסטרימר והרמקולים

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”