טלוויזיה 40 אינץ' או 37 אינץ' SAMSUNG A450
שלום שוב,
כבר שאלתי שאלה וקיבלתי המלצות (תודה), אבל בינתיים התקציב עלה, אפשר לומר הוכפל, ואני יכול לאפשר קניה של טלוויזיה גדולה יותר.
אני די סגור על דגמי ה-A450 של סמסונג.
הייתי בארמגדון והייתי מרוצה מהטלוויזיה (וכמובן מהשירות), עכשיו רק נותר לי לבצע מהם את ההזמנה
לצורך העניין, מרחק הצפיה הוא כ-3.2 מטר
התקציב העומד על הפרק הינו ~6500K, אפשר למשוך לכיוון 7000 מקסימום
התכנים הינם:
כ-60% (אולי טיפה יותר) שידורי SD של יס, דרך ממיר HD
40% הנותרים הם HD ממחשב/HD ממיר יס
הייתי שמח לשמוע, אם לדעתכם שווה להוסיף כ700 ש"ח ולקבל 40" במקום 37", בתצוגה ראיתי את ה-37 והייתי מאוד מרוצה, גם בשידורי SD מהמרחק הנ"ל.
עוד דבר שהייתי רוצה לדעת, האם כדאי, בהתחשב במרחק, בגודל, ובתכנים, לרכוש בערך באותו מחיר את הפלזמה 42" של סמסונג?
אני נוטה לכיוון ה-LCD בגלל 40% תכני ה-HD שאני אצפה בהם, בנוסף אני מעט מפחד ש-40" LCD יגרע ממני איכות בשידורי SD מול ה-37".
אני אבצע את הקניה שבוע הבא, וחשוב לי להשיג את הטוב ביותר שאני יכול.
תודה רבה,
יובל
כבר שאלתי שאלה וקיבלתי המלצות (תודה), אבל בינתיים התקציב עלה, אפשר לומר הוכפל, ואני יכול לאפשר קניה של טלוויזיה גדולה יותר.
אני די סגור על דגמי ה-A450 של סמסונג.
הייתי בארמגדון והייתי מרוצה מהטלוויזיה (וכמובן מהשירות), עכשיו רק נותר לי לבצע מהם את ההזמנה
לצורך העניין, מרחק הצפיה הוא כ-3.2 מטר
התקציב העומד על הפרק הינו ~6500K, אפשר למשוך לכיוון 7000 מקסימום
התכנים הינם:
כ-60% (אולי טיפה יותר) שידורי SD של יס, דרך ממיר HD
40% הנותרים הם HD ממחשב/HD ממיר יס
הייתי שמח לשמוע, אם לדעתכם שווה להוסיף כ700 ש"ח ולקבל 40" במקום 37", בתצוגה ראיתי את ה-37 והייתי מאוד מרוצה, גם בשידורי SD מהמרחק הנ"ל.
עוד דבר שהייתי רוצה לדעת, האם כדאי, בהתחשב במרחק, בגודל, ובתכנים, לרכוש בערך באותו מחיר את הפלזמה 42" של סמסונג?
אני נוטה לכיוון ה-LCD בגלל 40% תכני ה-HD שאני אצפה בהם, בנוסף אני מעט מפחד ש-40" LCD יגרע ממני איכות בשידורי SD מול ה-37".
אני אבצע את הקניה שבוע הבא, וחשוב לי להשיג את הטוב ביותר שאני יכול.
תודה רבה,
יובל
כן לכל (היו 2 שאלות)?guy11 כתב:כן.Yuval-F כתב:האם, לדעתכם, היתרון של פלזמה ב-SD על LCD כל כך גדול?
ראיתי את ה-37 בחנות, מ-3 מטר בערך, ראו מצויין לדעתי
נניח והלכתי על LCD למרות ההמלצות, האם כדאי להוסיף בשביל ה-40"?......
אני מבין שהסמסונג אחד מהם, השאלה היא אם בשידורי SD איכות ה-LCD תהיה נמוכה בצורה מורגשת מהפלזמה (בהתחשב במרחק), אם זה יהיה בערך זהה, אני אלך על הטכנולוגיה החדישה יותר (תכנים מסויימים יגיעו גם מ-HTPC, ככה שאפשר אפילו לומר 50:50 ל-SD מול HD).guy11 כתב:יש מסכי LCD שמתמודדים יפה עם שידורי SD,אבל עדיין לא ברמה של פלזמה.למרחק שלך עדיף לך 40" לפחות....
בשידורי SD יהיה יתרון לפלזמה בצורה מורגשת.ואם אתה מתכוון לשבת קצת בזווית מהטלוויזה אז גם שם יהיה יתרון לפלזמה.
איזו טכנולוגיה חדישה יותר אתה מדבר? עד כמה שידוע לי פלזמה היא טכנולוגיה חדישה יותר מאשר LCD.
אני מציע לך ללכת לחנות (רצוי מתמחה) לעמוד מול מסכים (LCD ופלזמה) במרחק של 3 מטר לצפות בתכני SD וHD ולהחליט מה אתה יותר אוהב.
איזו טכנולוגיה חדישה יותר אתה מדבר? עד כמה שידוע לי פלזמה היא טכנולוגיה חדישה יותר מאשר LCD.
אני מציע לך ללכת לחנות (רצוי מתמחה) לעמוד מול מסכים (LCD ופלזמה) במרחק של 3 מטר לצפות בתכני SD וHD ולהחליט מה אתה יותר אוהב.