האם יש גירסת ויסטה מיוחדת ל HTPC?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
בדיוק להפך. התוסף ל HTPC מתלבש על מערכת הויסטה המלאה ונקרא Media Center. הוא קיים בגרסאות ה Home Premium ו Ultimate.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
ידוע, אני עם ULTIMATE כבר שנתייםCatskinner כתב:בדיוק להפך. התוסף ל HTPC מתלבש על מערכת הויסטה המלאה ונקרא Media Center. הוא קיים בגרסאות ה Home Premium ו Ultimate....
יש תוסף שנקרא NLITE או VLITE יותר נכון
שמאפשר "ליצור" מערכת הפעלה מותאמת אישית ישירות מדיסק ההתקנה שלך
וזה חוקי
שאלתי אם מישהו עשה כזה או מישהו מכיר הפצה דומה לזה שהיא בעצם ויסטה, רק בלי כל השטויות שלא צריך, מערכת מהירה ויציבה יותר שלא מריצה את כל התהליכים שלא צריך.
כך למשל ל XP יש את
XP Pro Performance Edition
מכיר את הדבר זה נקרא VISTA LIGHT EDITION. ניתן היה למצוא בהרבה "מקומות" ויסטות קטנות בגודל של כ-800MB שלא כוללות כלום ואז להוסיף להן FEATURES. אם אני לא טועה מיקרוסופט אסרה על הפצת המוצר.
לפי הדיווחים הביצועים של SP1 שווים לגרסאות הקלות. ההבדל בין ויסטה ל-XP (כמובן שקיימים עוד המון!!) הוא שלא כל המערכת יושבת ב-"CACHE". עם העדכון ל-SP1 מקבלים ניצול של HARDWARE לבעיות הגרפיות שהיו בגרסה המקורית וכך הגיעו למערכת יציבה יותר. מעבר לזה, הכל דרייברים.
לפי הדיווחים הביצועים של SP1 שווים לגרסאות הקלות. ההבדל בין ויסטה ל-XP (כמובן שקיימים עוד המון!!) הוא שלא כל המערכת יושבת ב-"CACHE". עם העדכון ל-SP1 מקבלים ניצול של HARDWARE לבעיות הגרפיות שהיו בגרסה המקורית וכך הגיעו למערכת יציבה יותר. מעבר לזה, הכל דרייברים.