אני כרגע בניו-יורק ומתכנן לקנות המקרן הנ'ל.
לפני שטסתי קראתי את כל מה שכתבו באתר ובפורומים על המקרן אבל לפני כמה ימים כשנכנסתי שוב ראיתי איזה שירשור (שאני לא מוצא כרגע) שהזכירו בו בעיות ביבוא של המקרן לארץ שכבר דובר עליהן. אשמח לדעת במה מדובר..
ועוד שני דברים, אחד, מכיוון שלא תהיה לי אחריות עליו בארץ הייתי רוצה לבצע בדיקה מקיפה ככל האפשר של המקרן לפני שאני טס חזרה, מה כדאי לבדוק?
ודבר שני, למרות שאני די סגור שזה המקרן שאני רוצה יש לכם המלצות לדגם אחר בטווח ה1100$ ומטה ששווה לבדוק לפני שאני קונה?
תודה,
עומרי.
מצטער מראש על הנושא השחוק, Optoma h31
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נראה לי שכיום במחיר הזה כבר ניתן להשחיל איזה מקרן HD, כלומר, בעל רזולוצית 720P.
אין שום בעיה עם הדגם האמריקאי בארץ (מלבד האחריות כאמור).
נסה לחפש איזה פנסוניק 700, סאניו Z3, לדעתי יהיו לא פחות טובים מהאופטומה ובפחות או יותר אותו מחיר.
אין שום בעיה עם הדגם האמריקאי בארץ (מלבד האחריות כאמור).
נסה לחפש איזה פנסוניק 700, סאניו Z3, לדעתי יהיו לא פחות טובים מהאופטומה ובפחות או יותר אותו מחיר.
תודה.
הייתי שמח לקנות מקרן HD אבל ההפרש גדול מדי בשבילי. את הH31 אני מתכנן לקנות ב900$ בעוד שהשניים שציינת מתחילים ב1400$ (מחירי רחוב). אני מקווה שאני לא אצטער על זה בעתיד..
מה שמעלה לי עוד שאלה, אם אני מוריד תכני HD בDIVX, המקרן יציג אותם באותה איכות שהוא יציג DIVX רגיל או שיהיה שיפור כלשהו? (בהנחה שאני אחבר את המחשב למקרן כי כרגע לא מצאתי נגן DIVX שתומך בHD).
אני מבין שמדובר פה בתמיכה ברזולוציה גבוהה, שאין לו, אבל אני לא חושב שהבנתי בדיוק את נושא הרזולוציה..
בכל מקרה התוכן העיקרי במקרן יהיה סרטי DIVX, קצת DVD וקצת טלויזיה.
מה לגבי טיפים לבדיקת המקרן?
הייתי שמח לקנות מקרן HD אבל ההפרש גדול מדי בשבילי. את הH31 אני מתכנן לקנות ב900$ בעוד שהשניים שציינת מתחילים ב1400$ (מחירי רחוב). אני מקווה שאני לא אצטער על זה בעתיד..
מה שמעלה לי עוד שאלה, אם אני מוריד תכני HD בDIVX, המקרן יציג אותם באותה איכות שהוא יציג DIVX רגיל או שיהיה שיפור כלשהו? (בהנחה שאני אחבר את המחשב למקרן כי כרגע לא מצאתי נגן DIVX שתומך בHD).
אני מבין שמדובר פה בתמיכה ברזולוציה גבוהה, שאין לו, אבל אני לא חושב שהבנתי בדיוק את נושא הרזולוציה..
בכל מקרה התוכן העיקרי במקרן יהיה סרטי DIVX, קצת DVD וקצת טלויזיה.
מה לגבי טיפים לבדיקת המקרן?