עזרה מתלבט בין שתי רסיברים
שלום לכולם אני בשבוע הקרוב מתקוון לקנות רסיבר אני מתלבט בין שתי רסיברים
1.yamaha rxv663
2.Harman Kardon AVR255
הבנתי ששניהם תומכים בפורמטי קול החדשים
משהו יכול לעזור לי מה לבחור ואם אפשר להסביר פחות או יותר מה התרונות והחיסרונות אחד מול השני ומי מהם יותר חזק
1.yamaha rxv663
2.Harman Kardon AVR255
הבנתי ששניהם תומכים בפורמטי קול החדשים
משהו יכול לעזור לי מה לבחור ואם אפשר להסביר פחות או יותר מה התרונות והחיסרונות אחד מול השני ומי מהם יותר חזק
נערך לאחרונה על ידי scohen360 ב 07/08/2008 22:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ההארמן קארדון נראה מדהים. היתרון שלו מול הימאהה הוא שההגברה שלו הרבה יותר טובה והסאונד ישמע הרבה יותר חם, מלא ועמוק. היתרון של הימאהה עליו הוא שבימאהה תוכל לדמות את האקוסטיקה של אולם קונצרטים בטימבקטו.
קנה לפי מה שחשוב לך יותר
.
קנה לפי מה שחשוב לך יותר
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- danlior
- חבר מכור קשה

דרך אגב, עוד דבר לחשוב עליו:
ההארמן קארדון נמכר בכמעט מחיר חו"ל (600 פאונד באנגליה ו-$1000 אוסטרלי באוסטרליה)
הימאהה נמכר ביותר מכפליים ממחיר חו"ל.
http://www.nextag.com/Yamaha-RXV663-Hom ... rices-html
http://www.ehifi.com.au/harmankardon/Au ... vr255.aspx
http://www.hifix.co.uk/sku.lasso?item=e ... 0ffb33aef7
ההארמן קארדון נמכר בכמעט מחיר חו"ל (600 פאונד באנגליה ו-$1000 אוסטרלי באוסטרליה)
הימאהה נמכר ביותר מכפליים ממחיר חו"ל.
http://www.nextag.com/Yamaha-RXV663-Hom ... rices-html
http://www.ehifi.com.au/harmankardon/Au ... vr255.aspx
http://www.hifix.co.uk/sku.lasso?item=e ... 0ffb33aef7
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46402
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
מתוך קריאה בשרשור הרסיבר אצל AVS, מדווח על מספר בעיות כמו מיתוג HDMI איטי ושמע שמגיע מספר שניות לאחר התמונה ב HDMI. לעומת זאת, ה GUI מרהיב ומופיע ב Overlay על המסך.
Joshua_G,
אודה לך אם תוכל לחסוך לי עיון ב Manual
האם אמת כי לא ניתן לכבות את ה HDMI scaler?
Joshua_G,
אודה לך אם תוכל לחסוך לי עיון ב Manual
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני לא נתקלתי בבעיה כלשהי ברסיבר. אגב, התזמון של האודיו ניתן להגדרה ולשינוי, עבור כל אחת מהכניסות בנפרד, אם כי אני לא מצאתי כל צורך לגעת בו.
הרסיבר מבצע Scaling בלתי נמנע לרזולוציה מסוימת, הניתנת להגדרה עבור כל אחת מהכניסות בנפרד. מאחר והרסיבר מבצע Up scaling אפילו טוב יותר מהטלוויזיה המעולה שלי ( Loewe Connect ) – לא חסר לי Pass-through ללא Scaling של הווידיאו.
הרסיבר מבצע Scaling בלתי נמנע לרזולוציה מסוימת, הניתנת להגדרה עבור כל אחת מהכניסות בנפרד. מאחר והרסיבר מבצע Up scaling אפילו טוב יותר מהטלוויזיה המעולה שלי ( Loewe Connect ) – לא חסר לי Pass-through ללא Scaling של הווידיאו.
- danlior
- חבר מכור קשה

מעניין מאוד, עיבוד התמונה ב-LOEWE נחשב למעולה. איזה מעבד וידאו כלול בהארמן? אני חשבתי שיש לו את הפארודג'ה הסטנדרטי. לא כך?Joshua_G כתב:אני לא נתקלתי בבעיה כלשהי ברסיבר. אגב, התזמון של האודיו ניתן להגדרה ולשינוי, עבור כל אחת מהכניסות בנפרד, אם כי אני לא מצאתי כל צורך לגעת בו.
הרסיבר מבצע Scaling בלתי נמנע לרזולוציה מסוימת, הניתנת להגדרה עבור כל אחת מהכניסות בנפרד. מאחר והרסיבר מבצע Up scaling אפילו טוב יותר מהטלוויזיה המעולה שלי ( Loewe Connect ) – לא חסר לי Pass-through ללא Scaling של הווידיאו....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

המעבד הוא מסוג Cirrus® CS 49700
Joshua_G,
מוזר שלא נתקלת בבעיות עם ה HDMI Switching, זוהי בעיה מוכרת עם הרסיבר ודווחה על ידי מספר רב של משתמשים.
אגב, נפתח ב AVS שרשור על הבעיות בדגמי x54 (דגמי US עם סיומת 4 ואירופה עם 5).
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1053202
Joshua_G,
מוזר שלא נתקלת בבעיות עם ה HDMI Switching, זוהי בעיה מוכרת עם הרסיבר ודווחה על ידי מספר רב של משתמשים.
אגב, נפתח ב AVS שרשור על הבעיות בדגמי x54 (דגמי US עם סיומת 4 ואירופה עם 5).
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1053202
לפי מה שכתוב פה אז עם יש בעיות כאלה ואחרות לא כדי לקנות אותו משהו יודע עם יש בעיות דומות בדגם השני שאני מתלבט של ימאאה
וחוץ מזה אני ישמח לשמוע עוד המלצות על רסיברים שתומכים בפורמטי האודיו החדשים
כאלה שאין להם תבעיות שצינתם כאן
וחוץ מזה אני ישמח לשמוע עוד המלצות על רסיברים שתומכים בפורמטי האודיו החדשים
כאלה שאין להם תבעיות שצינתם כאן
- danlior
- חבר מכור קשה

מה הבדיוק הבעיה? ונניח שזיו צודק ובאמת ישנה הבעיה הבאה:
זה מאוד מטריד אותך? מה הביג דיל? גם אם זה נכון זב בוודאי יפתר בגרסת התכנה הבאה (אם כבר לא נפתר,עובדה ש JOSHUA מדווח שאין לא את הבעיה הזאת)מיתוג HDMI איטי ושמע שמגיע מספר שניות לאחר התמונה ב HDMI...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

danlior,
אין פה הנחות כלשהן, הבעיה שציינתי ועוד רבות הינן קיימות ומוכחות. כמובן שייתכן והן עלולות להפתר על ידי עידכון קושחה עתידי, אך נכון להיום הוא עדיין לא הגיע.
מומלץ להתעדכן בשרשור שצירפתי בהודעה קודמת שלי.
אם בעיות אלו הינן Deal Breaker או לא, זה להחלטת הרוכש הפוטנציאלי, אך מין ההגינות להזכיר אותן.
אין פה הנחות כלשהן, הבעיה שציינתי ועוד רבות הינן קיימות ומוכחות. כמובן שייתכן והן עלולות להפתר על ידי עידכון קושחה עתידי, אך נכון להיום הוא עדיין לא הגיע.
אם בעיות אלו הינן Deal Breaker או לא, זה להחלטת הרוכש הפוטנציאלי, אך מין ההגינות להזכיר אותן.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

הבעיות האלה לא קיימות אצלי.ziv_r כתב:danlior,
אם בעיות אלו הינן Deal Breaker או לא, זה להחלטת הרוכש הפוטנציאלי, אך מין ההגינות להזכיר אותן....
קניתי את הרסיבר לפני שבוע וחצי – טרי מהמשלוח הראשון שהגיע ארצה. כנראה ובעיות אלה כבר תוקנו על ידי עדכון גרסת קושחה במפעל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

דווקא המשלוח הראשון של הרסיברים סבל מבעיות יותר חמורות, לא סתם המשלוח הראשון יצא ואז הופסק. פרטים אלו נרשמו בשרשור הרישמי של הרסיבר ב AVS.
לגבי עדכון קושחה לבעיות שצויינו, הוא עדיין לא קיים.
לגבי עדכון קושחה לבעיות שצויינו, הוא עדיין לא קיים.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

אני מדבר על המשלוח הראשון שהגיע ארצה – והוא הגיע ארצה לפני שבוע וחצי. יתכן והיו בעיות בפריטים מוקדמים יותר שהגיעו לחו"ל לפני המשלוח ארצה. מסתבר שהבעיות תוקנו. אני מסרב להיות מוטרד מבעיות שאינן קיימות אצלי. אני מרוצה מהרסיבר ואיני שוקל להחליף אותו. בינתיים אני גם לא רואה שנדרש עדכון קושחה לרסיבר שלי.ziv_r כתב:דווקא המשלוח הראשון של הרסיברים סבל מבעיות יותר חמורות, לא סתם המשלוח הראשון יצא ואז הופסק. פרטים אלו נרשמו בשרשור הרישמי של הרסיבר ב AVS.
לגבי עדכון קושחה לבעיות שצויינו, הוא עדיין לא קיים....
- danlior
- חבר מכור קשה

אני הייתי מתעלם מהשטות הזאת בכלל, אם ג'ושוע טוען שבמודל שנמצא אצלו אין את הבעיות הנ"ל אז כנראה שהבעיה אותרה ותוקנה.
אם אתה רוצה להיות בטוח, בדוק זאת לפני הקניה
אם אתה רוצה להיות בטוח, בדוק זאת לפני הקניה
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- danlior
- חבר מכור קשה

קישון אתה קורא?ziv_r כתב:danlior,
אם בעיות אלו הינן Deal Breaker או לא, זה להחלטת הרוכש הפוטנציאלי, אך מין ההגינות להזכיר אותן....
הרדיו של קונשטטר אמר שפוצצו הלילה את בניין ההסתדרות. קטאסטרופה כזאת!
רדיו מעולה, פיליפס שש מנורות
אך מה לעשות שהבניין קיים ועומד?