להאם כדאי לרכוש WARHAWK ב-30$..
בעדכון האחרון ראיתי שיש את המשחק WARHAWK דרך החנות של פלייסטיישן במחיר 29$ שזה 100 שקל בערך.
האם שווה לקנות?
ועוד משהו- למה אין אפשרות להוריד דמו שלו כדי לראות אם אני בכלל אוהב את זה או לא?
האם שווה לקנות?
ועוד משהו- למה אין אפשרות להוריד דמו שלו כדי לראות אם אני בכלל אוהב את זה או לא?
נערך לאחרונה על ידי tomerm ב 07/08/2008 19:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הוא בין 10 המשחקים הכי נחשבים לPS3 באיזה אתר
אם אתה אוהב משחקי יריות - זה משחק ממש כיפי - אפשר גם לשחק מספר שחקנים על מסך אחד (מומלץ מסך גדול מן הסתם)
ואם אתה אוהב מטוסים - אז מה שאפשר לעשות שם בקלות עם מטוסים זה מדליק - הם גאונים במקום לשים מטוס שקשה להטיס שמו מטוס בסגנון ... טורנדו (או איך שלא קוראים למטוס האנגלי שממריא אנכית) אז גם אם אתה עוזב הכל קל להשתלט עליו...
בקשר ל -30$ רק תבדוק כמה אפשר לרכוש אותו דרך EBAY...
והייתי מציע לך לשנות את הכותרת להאם כדאי לרכוש WARHAWK ב-30$....
ולא הכותרת החסרת תוכן הזו
ואם אתה אוהב מטוסים - אז מה שאפשר לעשות שם בקלות עם מטוסים זה מדליק - הם גאונים במקום לשים מטוס שקשה להטיס שמו מטוס בסגנון ... טורנדו (או איך שלא קוראים למטוס האנגלי שממריא אנכית) אז גם אם אתה עוזב הכל קל להשתלט עליו...
בקשר ל -30$ רק תבדוק כמה אפשר לרכוש אותו דרך EBAY...
והייתי מציע לך לשנות את הכותרת להאם כדאי לרכוש WARHAWK ב-30$....
ולא הכותרת החסרת תוכן הזו
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
Re: בדיוק
לא טעית, שניהם מסוגלים להמריא ולנחות אנכיתlawpower כתב:נאבד לי אפשהו בראש....אוריאל כתב:הרייר......
ושניהם בריטים.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
עיצה שלי,
משחק כיף חבל על הזמן אם אתה אוהב את הז'אנר.
כל הזמן רק יוצאים לו עוד ועוד נשקים ותוספות ונכון לעכשיו החיי מדף שלו לא נראים באופק.
מומלץ.
משחק כיף חבל על הזמן אם אתה אוהב את הז'אנר.
כל הזמן רק יוצאים לו עוד ועוד נשקים ותוספות ונכון לעכשיו החיי מדף שלו לא נראים באופק.
מומלץ.
אחד הטובים שיש...
משחק רשת מעולה, יכולת שימוש ברכבים וכלים שונים, תקשורת עם שחקנים דרך אזניה בקלות רבה, שרתים יציבים ועדכונים שממשיכים לצאת כל הזמן.
אני מכור...
אני מכור...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73333
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
אני אישית שונא לקנות משחקים (במחיר מעל 10 דולר) מ PSN. אנימ אישית אוהב לקבל אתהמשחק בדיסק, נותן לי הרגשה שרכשתי מוצר באמת ובנוסף מאפשר לי בעתיד לבצע החלפה מול משחק אחר עם משיהו במידה וסיימתי או לא אהבתי את המשחק.