התחדשתי בפלזמה חדשה 50PG60UR LG
לאחר שהתאכזבתי מLCD היטאצ'י FHD 42 והחזרתי אותה ,הבנתי שרק פלזמה תיתן לי את השילוב לצפיה בDS ובHD . התחלתי לחפש טלויזיה שתיתן תמורה מלאה לכסף אך מבלי להגזים בעלויות ושאפשר יהיה לראות תכני SD לצד HD כמו שצריך.
במקרה ראיתי את הפלזמה של LG 50 אינץ' PG60UR ואיך אומרים, נדלקתי.
למרות שמרחק הצפיה שלי הוא כ3 מטרים החלטתי {גם בעזרת הפורום הזה} לקחת סיכון .
הטלויזה הגיעה שלשום ולאחר כיוונים ונסיונות אני מוכרח להגיד לכם שאיכות הצפיה בתכני SD פשוט מצויינת ויש לי למה להשוות כיוון שיש לי גם פלזנה 42 פנסוניק בבית.
הפעם הצליח לי - SD רואים מצויין ללא מיקרובלוקינג , ללא מריחות , צבעים מצוייקים וחדות טובה .
בYES HD רואים פשוט נפלא ולמרות שרמת הפירוט היא לא כמו בFHD , חווית המסך הענק שווה הרבה יותר ונותנת הנאה רבה יותר .
סרטים ב720P מהHTPC שלי בחיבור HDMI פשוט מדהים וכל מילה נוספת מיותרת .
שורה תחתונה :
מי שרוצה איכות צפיה שהיא גם חוויה מבלי לפשוט רגל , הLG הזו מומלצת בחום
מי שמחפש נתונים ומספרים מפוצצים {כמו שאני חיפשתי בראשונה } שיהיה לו בהצלחה אך
מנסיון אני יכול לומר שזה לא מבטיח דבר וחצי דבר.
הטלויזה הגיעה שלשום ולאחר כיוונים ונסיונות אני מוכרח להגיד לכם שאיכות הצפיה בתכני SD פשוט מצויינת ויש לי למה להשוות כיוון שיש לי גם פלזנה 42 פנסוניק בבית.
הפעם הצליח לי - SD רואים מצויין ללא מיקרובלוקינג , ללא מריחות , צבעים מצוייקים וחדות טובה .
בYES HD רואים פשוט נפלא ולמרות שרמת הפירוט היא לא כמו בFHD , חווית המסך הענק שווה הרבה יותר ונותנת הנאה רבה יותר .
שורה תחתונה :
מנסיון אני יכול לומר שזה לא מבטיח דבר וחצי דבר.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
bambale כתב:לאחר שהתאכזבתי מLCD היטאצ'י FHD 42 והחזרתי אותה ,הבנתי שרק פלזמה תיתן לי את השילוב לצפיה בDS ובHD . התחלתי לחפש טלויזיה שתיתן תמורה מלאה לכסף אך מבלי להגזים בעלויות ושאפשר יהיה לראות תכני SD לצד HD כמו שצריך.
שורה תחתונה :
מנסיון אני יכול לומר שזה לא מבטיח דבר וחצי דבר....
תתחדש!!
מסכים עם כל מילה ומילה שלך...
לדעתי למרחק הצפיה שלך 50 אינץ' זה פשוט אידיאלי.
ממש לא מציק , נהפוך הוא - מעולה !pickitup כתב:תתחדש
ואחרי שזה בבית שלך כבר כמה ימים, אתה מרוצה מהגודל 50 אינץ' ב-3 מטר? או שזה מציק קצת בעיניים אחרי צפייה ממושכת?...
הLG החליפה את הפנסוניק 42 שלי שהייתה בחדר השינה ועברה לחדר אחר
המרחק המדוייק הוא 2.8 מטר ואני רואה חד וברור
LG מדברים על 150 הרץ בטלוויזיה זו.דודיפלצת כתב:ראיתי היום לראשונה את אפקט ה-100 הרץ ב-LCD של סאמסונג F81/
האם גם ב-LG החוויה דומה?...
בדקתי עם היבואן אם יש אפשרות להפסיק ולהפעיל לפי בחירה והתשובה היתה שאי אפשר
כך שאני לא יכול לדווח מה ההבדל עם מול בלי 150 הרץ.
אבל מה זה משנה ? תן לי טלוויזיה עם הנתונים הכי גרועים אבל רואים פגז ואני לוקח.
צודק.bambale כתב:LG מדברים על 150 הרץ בטלוויזיה זו.דודיפלצת כתב:ראיתי היום לראשונה את אפקט ה-100 הרץ ב-LCD של סאמסונג F81/
אבל מה זה משנה ? תן לי טלוויזיה עם הנתונים הכי גרועים אבל רואים פגז ואני לוקח....
לכן לא שאלתי על הנתונים - שאלתי על חווית הצפיה.
שמח לשמוע שהגודל מתאים למרחקbambale כתב:ממש לא מציק , נהפוך הוא - מעולה !pickitup כתב:תתחדש
ואחרי שזה בבית שלך כבר כמה ימים, אתה מרוצה מהגודל 50 אינץ' ב-3 מטר? או שזה מציק קצת בעיניים אחרי צפייה ממושכת?...
הLG החליפה את הפנסוניק 42 שלי שהייתה בחדר השינה ועברה לחדר אחר
המרחק המדוייק הוא 2.8 מטר ואני רואה חד וברור...
לגבי חווית הצפיה - כמו שכתבתי בתחילת השירשור - חוויה מצויינת בגלל מכלול הפרמטריםדודיפלצת כתב:צודק.bambale כתב:LG מדברים על 150 הרץ בטלוויזיה זו.דודיפלצת כתב:ראיתי היום לראשונה את אפקט ה-100 הרץ ב-LCD של סאמסונג F81/
אבל מה זה משנה ? תן לי טלוויזיה עם הנתונים הכי גרועים אבל רואים פגז ואני לוקח....
לכן לא שאלתי על הנתונים - שאלתי על חווית הצפיה....
שציינתי והכל בגדול , ממש גדול וזה מה שנותן את התחושה של קולנוע ביתי.
אין יותר כיף מלשכב במיטה חשמלית בנוחות המקסימלית , להחשיך את החדר , להפעיל את מערכת הסראונד ולצפות בסרט פעולה או מדע בדיוני .
אתה ממש נשאב לתוך הפעילות במסך הגדול הזה
שלום לבעלי pg60ur,
א. תתחדשו
ב. כיצד אתם מתמודדים עם צפייה בתוכן שהוא 4:3? על פי מאמרו של עופר אין למסך זה אופציה מתיחת תמונה חכמה. כלומר ישנן 3 אפשרויות לראות תוכן 4:3
1. לעשות ZOOM - מעבדים חלק מהתמונה
2. לעשות מתיחה רגילה ואז רואם תמונה רחבה מדי לגודל האמיתי.
3. לא לעשות מתיחה כלל - ואז לראות עם פסים בצדדים.
במה אתם משתמשים?
האם זה מציק?
אנחנו רואים לא מעט בערוץ 2 ו-10 - אני מפחד להתאכזב מצורת הצגת התמונה בערוצים אלה..
תודה
א. תתחדשו
ב. כיצד אתם מתמודדים עם צפייה בתוכן שהוא 4:3? על פי מאמרו של עופר אין למסך זה אופציה מתיחת תמונה חכמה. כלומר ישנן 3 אפשרויות לראות תוכן 4:3
1. לעשות ZOOM - מעבדים חלק מהתמונה
2. לעשות מתיחה רגילה ואז רואם תמונה רחבה מדי לגודל האמיתי.
3. לא לעשות מתיחה כלל - ואז לראות עם פסים בצדדים.
במה אתם משתמשים?
האם זה מציק?
אנחנו רואים לא מעט בערוץ 2 ו-10 - אני מפחד להתאכזב מצורת הצגת התמונה בערוצים אלה..
תודה
האים ראיתה אותם אחד ליד השני והשוואתה?זה חשוב כי אני מתלבט בין שני הדגמים בגודל 50 אינצ.RUJI כתב:PV70 בהרבה יותר טובה מה-LG ואין מה להשוות.
לי אישית יש את ה42" של LG pg60Ur ואני גם מאוד מרוצה וממרחק צפייה של 2.7 מטר רואים פשוט מעולה!
לגבי מנגנון ה- 150hz הוא חרטא ב-LG. תקראו את המאמר של עפר....
למה זה חשוב לך?
למה שלא תלך ותשווה בעצמך, עינך לא משקרות.ירוןאלון כתב:האים ראיתה אותם אחד ליד השני והשוואתה?זה חשוב כי אני מתלבט בין שני הדגמים בגודל 50 אינצ.RUJI כתב:PV70 בהרבה יותר טובה מה-LG ואין מה להשוות.
לי אישית יש את ה42" של LG pg60Ur ואני גם מאוד מרוצה וממרחק צפייה של 2.7 מטר רואים פשוט מעולה!
לגבי מנגנון ה- 150hz הוא חרטא ב-LG. תקראו את המאמר של עפר.......