מגבר ל DALI IKON 6

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
revivoavi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,

אני מעוניין לרכוש את ה- DALI IKON 6. מישהו שמע אותם עם ONKYO 606 ויכול להמליץ?

תודה רבה,
אבי

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

revivoavi,

חוקי האתר מתירים לך לפרסם הודעה רק פעם אחת.

תודה!

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #3 

טוב, ראיתי שאף אחד לא עונה לך אז עשיתי עבורך מחקר קטן. שים לב לכתבה הבאה:

http://stereophile.com/floorloudspeaker ... ndex3.html

כתוב םב שלרמקולים יש נצילות של כ-92DB ועכבה של 4-7 אום (מדידות בפועל) מה שעושה אותם למתאימים גם לרסיברים יחסית לא חזקים.

ההרגשה שלי שה-606 יסתדר איתם יפה וישמע מצויין אך לא ימקסם אותם. רמקולים כאילו ראויים להגברה סטריאו איכותית. האם יש לך כבר את ה-606?

מה המחיר שהשגת אותם? אילו אלטרנטיבות בחנת?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

revivoavi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

danlior כתב:טוב, ראיתי שאף אחד לא עונה לך אז עשיתי עבורך מחקר קטן. שים לב לכתבה הבאה:

http://stereophile.com/floorloudspeaker ... ndex3.html

כתוב םב שלרמקולים יש נצילות של כ-92DB ועכבה של 4-7 אום (מדידות בפועל) מה שעושה אותם למתאימים גם לרסיברים יחסית לא חזקים.

ההרגשה שלי שה-606 יסתדר איתם יפה וישמע מצויין אך לא ימקסם אותם. רמקולים כאילו ראויים להגברה סטריאו איכותית. האם יש לך כבר את ה-606?

מה המחיר שהשגת אותם? אילו אלטרנטיבות בחנת?
...

תודה על התשובה!

אופציה נוספת בתקציב שלי היא לקנות מתצוגה\יד שניה מגבר DENON AVR-4306. החיסרון העיקרי הוא חוסר בקודקים החדשים ואי תמיכה בHDMI 1.3a. תומך בHDMI 1.1.
המגבר יחובר למחשב HTPC.

תודה מראש,
אבי

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

אכן מדובר בהגברה שונה לגמרי שהרבה יותר תתאים לרמקולים האילו. מכיוון שאת החסרונות מנית בצורה מאוד מדויקת, אין צורך שאחזור עליהם. מה שכן אומר שחבל שאין לך אפשרות לרכוש את המודל המקביל של ה-4306 של אונקיו כי את ההגברה של דנון אני אישית לא אוהב (מצד שני כל מה שקשור לדיקודינג ולאיכות הפרה וה-DAC - א א )
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

revivoavi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

danlior כתב:אכן מדובר בהגברה שונה לגמרי שהרבה יותר תתאים לרמקולים האילו. מכיוון שאת החסרונות מנית בצורה מאוד מדויקת, אין צורך שאחזור עליהם. מה שכן אומר שחבל שאין לך אפשרות לרכוש את המודל המקביל של ה-4306 של אונקיו כי את ההגברה של דנון אני אישית לא אוהב (מצד שני כל מה שקשור לדיקודינג ולאיכות הפרה וה-DAC - א א )
...
שאלת המיליון דולר היא, האם מגבר כמו ה4306 שאמור להיות יותר טוב כמובן מבחינת הגברה. האם הוא ישמע יותר טוב בפורמט Dolby רגיל לעומת אותו track בדיוק בTrueHD על מגבר איכותי פחות כמו ה-606...

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

revivoavi כתב:
danlior כתב:אכן מדובר בהגברה שונה לגמרי שהרבה יותר תתאים לרמקולים האילו. מכיוון שאת החסרונות מנית בצורה מאוד מדויקת, אין צורך שאחזור עליהם. מה שכן אומר שחבל שאין לך אפשרות לרכוש את המודל המקביל של ה-4306 של אונקיו כי את ההגברה של דנון אני אישית לא אוהב (מצד שני כל מה שקשור לדיקודינג ולאיכות הפרה וה-DAC - א א )
...
שאלת המיליון דולר היא, האם מגבר כמו ה4306 שאמור להיות יותר טוב כמובן מבחינת הגברה. האם הוא ישמע יותר טוב בפורמט Dolby רגיל לעומת אותו track בדיוק בTrueHD על מגבר איכותי פחות כמו ה-606...
...
לדעתי באופן חד משמעי - כן! היתרון שהפורמטים החדשים נותנים לא יבוא לידי ביטוי עם המגבר לא ממקסם את הרמקולים.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”