מגבר ל DALI IKON 6
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
טוב, ראיתי שאף אחד לא עונה לך אז עשיתי עבורך מחקר קטן. שים לב לכתבה הבאה:
http://stereophile.com/floorloudspeaker ... ndex3.html
כתוב םב שלרמקולים יש נצילות של כ-92DB ועכבה של 4-7 אום (מדידות בפועל) מה שעושה אותם למתאימים גם לרסיברים יחסית לא חזקים.
ההרגשה שלי שה-606 יסתדר איתם יפה וישמע מצויין אך לא ימקסם אותם. רמקולים כאילו ראויים להגברה סטריאו איכותית. האם יש לך כבר את ה-606?
מה המחיר שהשגת אותם? אילו אלטרנטיבות בחנת?
כתוב םב שלרמקולים יש נצילות של כ-92DB ועכבה של 4-7 אום (מדידות בפועל) מה שעושה אותם למתאימים גם לרסיברים יחסית לא חזקים.
ההרגשה שלי שה-606 יסתדר איתם יפה וישמע מצויין אך לא ימקסם אותם. רמקולים כאילו ראויים להגברה סטריאו איכותית. האם יש לך כבר את ה-606?
מה המחיר שהשגת אותם? אילו אלטרנטיבות בחנת?
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
danlior כתב:טוב, ראיתי שאף אחד לא עונה לך אז עשיתי עבורך מחקר קטן. שים לב לכתבה הבאה:
מה המחיר שהשגת אותם? אילו אלטרנטיבות בחנת?...
תודה על התשובה!
אופציה נוספת בתקציב שלי היא לקנות מתצוגה\יד שניה מגבר DENON AVR-4306. החיסרון העיקרי הוא חוסר בקודקים החדשים ואי תמיכה בHDMI 1.3a. תומך בHDMI 1.1.
המגבר יחובר למחשב HTPC.
תודה מראש,
אבי
- danlior
- חבר מכור קשה

אכן מדובר בהגברה שונה לגמרי שהרבה יותר תתאים לרמקולים האילו. מכיוון שאת החסרונות מנית בצורה מאוד מדויקת, אין צורך שאחזור עליהם. מה שכן אומר שחבל שאין לך אפשרות לרכוש את המודל המקביל של ה-4306 של אונקיו כי את ההגברה של דנון אני אישית לא אוהב (מצד שני כל מה שקשור לדיקודינג ולאיכות הפרה וה-DAC - א א )
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
שאלת המיליון דולר היא, האם מגבר כמו ה4306 שאמור להיות יותר טוב כמובן מבחינת הגברה. האם הוא ישמע יותר טוב בפורמט Dolby רגיל לעומת אותו track בדיוק בTrueHD על מגבר איכותי פחות כמו ה-606...danlior כתב:אכן מדובר בהגברה שונה לגמרי שהרבה יותר תתאים לרמקולים האילו. מכיוון שאת החסרונות מנית בצורה מאוד מדויקת, אין צורך שאחזור עליהם. מה שכן אומר שחבל שאין לך אפשרות לרכוש את המודל המקביל של ה-4306 של אונקיו כי את ההגברה של דנון אני אישית לא אוהב (מצד שני כל מה שקשור לדיקודינג ולאיכות הפרה וה-DAC - א א )...
- danlior
- חבר מכור קשה

לדעתי באופן חד משמעי - כן! היתרון שהפורמטים החדשים נותנים לא יבוא לידי ביטוי עם המגבר לא ממקסם את הרמקולים.revivoavi כתב:שאלת המיליון דולר היא, האם מגבר כמו ה4306 שאמור להיות יותר טוב כמובן מבחינת הגברה. האם הוא ישמע יותר טוב בפורמט Dolby רגיל לעומת אותו track בדיוק בTrueHD על מגבר איכותי פחות כמו ה-606...danlior כתב:אכן מדובר בהגברה שונה לגמרי שהרבה יותר תתאים לרמקולים האילו. מכיוון שאת החסרונות מנית בצורה מאוד מדויקת, אין צורך שאחזור עליהם. מה שכן אומר שחבל שאין לך אפשרות לרכוש את המודל המקביל של ה-4306 של אונקיו כי את ההגברה של דנון אני אישית לא אוהב (מצד שני כל מה שקשור לדיקודינג ולאיכות הפרה וה-DAC - א א )......