מגברי אוזניות ניידים - שאלה
שלום חברים.
היכן אפשר להשיג בארץ מגברי אוזניות ניידים?. אילו מותגים קיימים בכלל בארץ?.
אם אין בארץ, היכן אפשר לקנות בחו"ל מגבר אוזניות נייד?
תודה רבה מראש,
יוני.
היכן אפשר להשיג בארץ מגברי אוזניות ניידים?. אילו מותגים קיימים בכלל בארץ?.
אם אין בארץ, היכן אפשר לקנות בחו"ל מגבר אוזניות נייד?
תודה רבה מראש,
יוני.
נערך לאחרונה על ידי DonkiJoni ב 21/08/2008 9:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
כמעט ואין בארץ, לא מותגים ומשווקים מורשים, ולא ייצרנים. ואם יש, לא כאלה שהייתי רץ לקנות.
מגברים של אוזניות בכלל ושל ניידים בפרט זאת נישה של מוצרים שאין ממש חברות וייצרנים גדולים. אלא חברות קטנות של מוצר אחד או שניים, שקמו לשם בנייה של המוצר הספציפי, ולכן רק באתר שלהם תוכל למצוא את המוצר לקנייה.
אם אתה מחפש מקומות בהם תוכל לקבל חוות דעת על מוצרים כאלה, כנס לאתרי פורומים גדולים של מוצרי אודיו, ובפרט headfi.org. כאן אני לא מאמין שתמצא יותר מדיי אינפורמציה. כמוני, רוב האנשים כאן, חוו לא יותר מהמגבר האישי שלהם. אז השוואות גם לא תמצא כאן.
מקריאה מרובה בפורומים כאלו, מסתבר שהלהיט החדש של הסצינה האודיופילית הוא ה-iBasso Boa. זול, איכותי, ובעל יכולות שידרוג.
מגברים של אוזניות בכלל ושל ניידים בפרט זאת נישה של מוצרים שאין ממש חברות וייצרנים גדולים. אלא חברות קטנות של מוצר אחד או שניים, שקמו לשם בנייה של המוצר הספציפי, ולכן רק באתר שלהם תוכל למצוא את המוצר לקנייה.
אם אתה מחפש מקומות בהם תוכל לקבל חוות דעת על מוצרים כאלה, כנס לאתרי פורומים גדולים של מוצרי אודיו, ובפרט headfi.org. כאן אני לא מאמין שתמצא יותר מדיי אינפורמציה. כמוני, רוב האנשים כאן, חוו לא יותר מהמגבר האישי שלהם. אז השוואות גם לא תמצא כאן.
מקריאה מרובה בפורומים כאלו, מסתבר שהלהיט החדש של הסצינה האודיופילית הוא ה-iBasso Boa. זול, איכותי, ובעל יכולות שידרוג.
אם יש קצת ידע באלקטרוניקה, תוכל לבנות לבד בקלות. אם לא, אפשר להזמין בנוי מארה"ב. אני מאוד אהבתי את ה-Mini^3 של AMB.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
MartinHSabag, אני חושב שיהיו פה הרבההההה מאוווווד אנשים שיודו לכם מכל הלב.MartinHSabag כתב:אני יודע שיש תיכנון לייבא מספר מגברים ניידים לארץ, אני אישית, גם מתעניין בנושא....
נשמח מאד אם תצליחו להוציא את זה לפועל.
ישראל היא מדינה מערבית מתקדמת, אין כל סיבה שנישאר מאחור בנוגע לדברים כאלה. יש פה בארץ מגברים, רסיברים ומערכות רמקולים, מן הטובות ביותר בעולם. אולם מגברי אוזניות ניידים אין
עלו והצליחו! אני כבר מחכה להודעה על פתיחת יבוא מסודר
חיפשתי באמזון וגם שם אין את זה.
מישהו מכיר מקום מסודר שמוכר את זה? זה נראה לי מן שוק מחתרתי כזה... חחח אני לא מוצא שומקום שמוכר את זה...
(אני עושה חיפוש על 'Portable amp')
------
תיקון: מצאתי הרבה ב ebay, (תחת השם: headphone Portable amplifier) אבל אני לא כ"כ'שש' לקנות שם... לך תדע מה תקבל
מישהו מכיר מקום מסודר שמוכר את זה? זה נראה לי מן שוק מחתרתי כזה... חחח אני לא מוצא שומקום שמוכר את זה...
(אני עושה חיפוש על 'Portable amp')
------
תיקון: מצאתי הרבה ב ebay, (תחת השם: headphone Portable amplifier) אבל אני לא כ"כ'שש' לקנות שם... לך תדע מה תקבל
נערך לאחרונה על ידי DonkiJoni ב 18/08/2008 21:56, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
הנפוצים ביותר הם המגברים של RAY SAMUEL לדעתי. על ההבדלים אתה יכול לקרוא בסקירה. בעיקרון מגבר נייד הוא מגבר לכל לכן שאלה כמו, מה הכי _______ (השלם את החסר). זה כמו להיכנס לפורום סטראו ולשאול שם, מה המגבר הכי______.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
לגבי הדגם המדובר ביותר בכתבה...
Triad Audio Lisa III
הוא המנצח הברור במבחן הזה.. ואני מצוטט
"It should be pretty clear that it would be number one"
אבל.. הוא עצום ממדים.. והגודל כן קובע במקרה הזה.. אז.. מי יקנה אותו, מי.. ועוד במחיר כזה..
Triad Audio Lisa III
הוא המנצח הברור במבחן הזה.. ואני מצוטט
"It should be pretty clear that it would be number one"
אבל.. הוא עצום ממדים.. והגודל כן קובע במקרה הזה.. אז.. מי יקנה אותו, מי.. ועוד במחיר כזה..