סידור רמקולים בחדר

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
maor676 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום קניתי זוג רמקולים מדפיים ומגבר שאני מתכנן לחבר אותו למחשב.
החדר שלי הוא 3.5*2.8 מטר. יש לי ספרייה פינתית,מיטה וארון.החדר דיי עמוס ואין לי ממש מקום למתקנים לרמקולים כך שהברירה היחידה שנשארה לי היא לתלות אותם(אם יש רעיון אחר אז אני מעוניין לשמוע)אחד מצד ימין באותו קיר שאני יושב ואחד בצד שמאל בקיר האחורי(בפינה בין הקיר שלצידי ובין הקיר האחורי). נוצר מעין משולש ביני ובין הרמקולים(נראה לי שככה המרחק שווה ממני לרמקולים).
יש לי שתי שאלות:
1)האם גובה התלייה יהרוס לי את הסאונד בכך שהרמקול לא יהיה בגובה האוזן?
2)לאחד הרמקולים אני יצטרך 7 מטר חוט. האם זה יותר מידי ברמה שזה יקלקל את הסאונד? והאם כדאי לאזן ב7 מטר חוט מגולגל בצד השני?
תודה לעוזרים :)
אם זה ממש לא מובן תגידו ואני ינסה לסרטט את החדר.

THEBASSMAN
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0

שליחה #2 

תליית רמקולים זה דבר טבעי, זה לא אמור לשנות לך ברמה שנישמעת לאוזן את הסאונד ואם זה אפשרי עדיף לך לקנות זרוע לרמקולים ככה שאתה יכול לתלות אותם ולכוון אותם למרכז החדר ככה שזה כבר יפתור לך תבעיה שזה לא בקו האוזן למראות שזה לא ממש אמור להיות.
ולבעית החוט של 7 מטר את איכות הצליל זה עוד פעם לא יפגע ברמה שנישמעת לאוזן אבל אולי זה יורד את העוצמה של הצליל זה הכל תלוי בסוג החוט ובכוח המגבר אבל גם אם זה יורד לך את עוצמת הצליל אתה יכול פשוט להגביר יותר וכן האופציה שלחבר את זוג הרמקולים עם 7 מטר זה יהיה לך עדיף כי ככה יווצר שוויון בניהם.
בהצלחה.

maor676 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #3 

תודה רבה בקרוב אני יחבר את המערכת :D
דרך אגב קניתי רמקולים E640 של Jamo ומגבר של דנון pma-520 . אני מת כבר לשמוע ומקווה שזה ישמע טוב כמו בחנות למרות שאני מחבר למחשב.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”