אז בעצם למה PH ברשת?
לא הצלחתי להבין.
כל הרעיון (שלי לפחות) ברכישת PH זה כדי שלא יסתובבו לי כבלים/מחשבים ליד הטלויזיה בסלון...
אך אני רואה שרוב האנשים מחברים אותו לרשת, זאת אומרת מותחים כבל רשת בין המחשב לטלויזיה..... אם כבר כבלים..לא עדיף להעביר HDMI/DVI ישירות מהמחשב ולחסוך את ה PH?
לפי מה שהבנתי להעביר אלחוטית זה בעיה כי קבצים "כבדים" לא יזרמו...
מישהו יכול לבאר לי את העניין?
תודה
כל הרעיון (שלי לפחות) ברכישת PH זה כדי שלא יסתובבו לי כבלים/מחשבים ליד הטלויזיה בסלון...
אך אני רואה שרוב האנשים מחברים אותו לרשת, זאת אומרת מותחים כבל רשת בין המחשב לטלויזיה..... אם כבר כבלים..לא עדיף להעביר HDMI/DVI ישירות מהמחשב ולחסוך את ה PH?
תודה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תקרא את הביקורת על הPOPCORN
ושאר המזרימים - זה יותר פשוט ממחשב - גם משתמשים פחות מנוסים יכולים להשתמש.
מה זה למשוך כבל HDMI? איזה אורך כבל יש לך??
בקיצור תקרא את הביקורת - ואז אם לא מובן - תשאל שוב...
מה זה למשוך כבל HDMI? איזה אורך כבל יש לך??
בקיצור תקרא את הביקורת - ואז אם לא מובן - תשאל שוב...
קראתי את הביקורת, ואפילו הזמנתי את המוצר לפני כמה שבועיים...
רק זה משהו שאף פעם לא הבנתי.... חוץ מהפשטות, אין לזה שום יתרון על לחבר DVI/HDMI ישירות לטלויזיה נכון?
גיא, אני יודע שלא מחברים כבל רשת ל-טלויזיה...הכוונה לאיזור הטלויזיה.
אגב, מישהו ניסה לחבר אלחוטית לרשת וזה עבד לו?
תודה שוב

רק זה משהו שאף פעם לא הבנתי.... חוץ מהפשטות, אין לזה שום יתרון על לחבר DVI/HDMI ישירות לטלויזיה נכון?
גיא, אני יודע שלא מחברים כבל רשת ל-טלויזיה...הכוונה לאיזור הטלויזיה.
אגב, מישהו ניסה לחבר אלחוטית לרשת וזה עבד לו?
תודה שוב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
euxyh,
רשת אלחוטית בטכנולוגיות הקיימות (802.11b/a/g) מספיק מהירה כיום רק לאודיו ולתכני SD. רק כאשר 802.11N יכנס באופן רציני (כיום אין מכשירים עדיין עם N רשמי, אלא רק DRAFT N) אז *יתכן* שאפשר יהיה להעביר תכנים כבדים יותר (כמו חלק מתכני ה-HD).
אישית אני די סקפטי - פשוט כי טכנולוגיות מסוג זה יורדות מאוד בקצב הנתונים שלהן ככל שהמרחק גדל, ולכן העברת HD במקרה כזה (שלא לדבר על תכנים כמו בלוריי) פשוט לא יעבוד אחרי קיר או שתיים.
רשת אלחוטית בטכנולוגיות הקיימות (802.11b/a/g) מספיק מהירה כיום רק לאודיו ולתכני SD. רק כאשר 802.11N יכנס באופן רציני (כיום אין מכשירים עדיין עם N רשמי, אלא רק DRAFT N) אז *יתכן* שאפשר יהיה להעביר תכנים כבדים יותר (כמו חלק מתכני ה-HD).
אישית אני די סקפטי - פשוט כי טכנולוגיות מסוג זה יורדות מאוד בקצב הנתונים שלהן ככל שהמרחק גדל, ולכן העברת HD במקרה כזה (שלא לדבר על תכנים כמו בלוריי) פשוט לא יעבוד אחרי קיר או שתיים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

שוב, יש כל מיני יתרונות - תקרא את השרשור - http://www.hometheater.co.il/vt59573.%D ... 7%95%D7%9Ceuxyh כתב:קראתי את הביקורת, ואפילו הזמנתי את המוצר לפני כמה שבועיים...
...
ותבין מה הולך...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כלומר מבחינתך, הוצאת מאות או אלפי שקלים על כבל HDMI למרחק של 15מטר + כל הטרחה של ריצות מ ואל המחשב כדי להריץ סרטים, לדלג למדיה אחרת או סתם להפסיק את הצפייה לא נשמעים כהבדלים מהותיים?euxyh כתב:לא הצלחתי להבין.
תודה...
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
עופר, רואטר שתומך ב 802.11N קיים אפילו לא במחיר גבוה.oferlaor כתב:euxyh,
אישית אני די סקפטי - פשוט כי טכנולוגיות מסוג זה יורדות מאוד בקצב הנתונים שלהן ככל שהמרחק גדל, ולכן העברת HD במקרה כזה (שלא לדבר על תכנים כמו בלוריי) פשוט לא יעבוד אחרי קיר או שתיים....
הנה דוגמה.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694190
השאלה העיקרית (או הבעיה שנשארה) היא איפה לעזאזל אני מוצא את הדונגל עם הצ'יפ המדובר?
יש פה המון אנשים בפורום עם אותה הבעיה... מחכים כבר לאחד שיאשר:
יש כזה, כמה עולה והיכן ניתן לרכוש
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מה שעופר מדבר עליו זה שתקן N עוד לא אושר בכלל סופית, אמנם יש מוצרים שמסתמכים על הטכנולוגיה - ועל זה עופר דיבר DRAFT N - מה שאומר שזה על סמך טיוטה של התקן - ולא על משהו סגור.jaksirak כתב:עופר, רואטר שתומך ב 802.11N קיים אפילו לא במחיר גבוה.oferlaor כתב:euxyh,
אישית אני די סקפטי - פשוט כי טכנולוגיות מסוג זה יורדות מאוד בקצב הנתונים שלהן ככל שהמרחק גדל, ולכן העברת HD במקרה כזה (שלא לדבר על תכנים כמו בלוריי) פשוט לא יעבוד אחרי קיר או שתיים....
הנה דוגמה.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694190
השאלה העיקרית (או הבעיה שנשארה) היא איפה לעזאזל אני מוצא את הדונגל עם הצ'יפ המדובר?
יש פה המון אנשים בפורום עם אותה הבעיה... מחכים כבר לאחד שיאשר:
יש כזה, כמה עולה והיכן ניתן לרכוש...
בקיצור - אם אתה קונה היום ראוטר כזה - ואפילו דונגל, יכול להיות, אחרי שהתקן יאושר - תקנה כרטיס רשת בתקן N מאושר - והוא לא יעבוד עם DRAFT N
למיטב הבנתי...
בקיצור - גם עופר יודע שיש דבר כזה
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
תודה lawpower ! הבנתי.
אז בקיצור, צריך לחכות בסבלנות לאישור סופי של התקן...
רק אז לקנות את הראוטר ורק אז לישבור את הראש היכן לקנות את הדונגל...
אם קודם הייתי חצי מבואס, אז עכשיו מבואס וחצי...
קניתי פופקורן הוא לא מחובר לי לרשת...
טוב נראה לי שזה הזמן לחשוב על פתרונות יצירתיים אחרים.
אז בקיצור, צריך לחכות בסבלנות לאישור סופי של התקן...
רק אז לקנות את הראוטר ורק אז לישבור את הראש היכן לקנות את הדונגל...
אם קודם הייתי חצי מבואס, אז עכשיו מבואס וחצי...
קניתי פופקורן הוא לא מחובר לי לרשת...
טוב נראה לי שזה הזמן לחשוב על פתרונות יצירתיים אחרים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים