המלצה על LCD 32" לחדר, תקציב 4K, בעיקר HD וPS3
שלום לכולם,
אני צריך המלצה על LCD 32", השימושים העיקריים יהיו PS3, סרטי BR, משחקים בHD ועוד, מחשב, סרטי HD, משחקי HD ועוד.. וממיר של HOT. (הממיר של HOT בשימוש מועט מאוד, לא אכפת לי שהמסך יציג SD באיכות נמוכה, העיקר ש"ידע" לקבל SCART ושיראו תמונה, לא יותר).
המליצו לי הרבה על הסמסונג A450, כנראה שאני אקח אותה אם ימליצו עליה גם פה.
התקציב עד 4K עם חריגה קלה.
תודה.
אני צריך המלצה על LCD 32", השימושים העיקריים יהיו PS3, סרטי BR, משחקים בHD ועוד, מחשב, סרטי HD, משחקי HD ועוד.. וממיר של HOT. (הממיר של HOT בשימוש מועט מאוד, לא אכפת לי שהמסך יציג SD באיכות נמוכה, העיקר ש"ידע" לקבל SCART ושיראו תמונה, לא יותר).
המליצו לי הרבה על הסמסונג A450, כנראה שאני אקח אותה אם ימליצו עליה גם פה.
התקציב עד 4K עם חריגה קלה.
תודה.
תאמת שזה קצת משתנה, לפעמים 1-1.5 מטר ולפעמים יותר.
כשאני אשחק בPS אז זה קצת, לא עולה על 2 מטר, וכשאני רואה סרטים דרך המחשב או הPS זה כבר עולה ל3-3.5 מטר, אבל זה לא משנה, אני נשאר עם 32" זה הגודל האולטימטבי שלי, עשיתי מספיק בדיקות.
עכשיו אני צריך דגם.
כשאני אשחק בPS אז זה קצת, לא עולה על 2 מטר, וכשאני רואה סרטים דרך המחשב או הPS זה כבר עולה ל3-3.5 מטר, אבל זה לא משנה, אני נשאר עם 32" זה הגודל האולטימטבי שלי, עשיתי מספיק בדיקות.
עכשיו אני צריך דגם.
אני עם סאמסונג LA450
לאחר חיפוש דיי רציני החלטתי לקנות את ה סאמסונג LA32A450
מסך חדש עם ביצועים טובים.
הרבה כניסות
המסך נועד בדיוק למטרות האלה . PS3 . מחשב, סרטים ובסוף גם יס.
בשורה תחתונה אני מאוד מרוצה התוצאות מצויינות במיוחד עם הסוני והסרטים.
ביס חברתי את הממיר PES1000 עם חיבור SVIDEO והתמונה מצויינת . אפשר להגיד יותר טובה ממה שחשבתי שתיהיה.
עלה לי 4200 ב GETIT
מסך חדש עם ביצועים טובים.
הרבה כניסות
המסך נועד בדיוק למטרות האלה . PS3 . מחשב, סרטים ובסוף גם יס.
בשורה תחתונה אני מאוד מרוצה התוצאות מצויינות במיוחד עם הסוני והסרטים.
ביס חברתי את הממיר PES1000 עם חיבור SVIDEO והתמונה מצויינת . אפשר להגיד יותר טובה ממה שחשבתי שתיהיה.
עלה לי 4200 ב GETIT