dvi ל hdmi, פחות איכות מ hdmi ל hdmi ?
פתחתי שירשור לגבי החיבור של המסך lcd שקניתי ל dvi של המחשב שלי.
כמו שאמרתי, החיבור נראה בסדר, הטלוויזיה (המסך lcd) מזוהה ע"י הכרטיס המסך והוא מעביר את המידע באיכות 720p. אממה, הסרטים ב 720p, שאני מנגן, לא באיכות שאני מצפה לה(כאילו אני צופה במסך ה lcd של המחשב שלי שהוא לא תומך ב hd) .דיברתי עם טכנאי של ישפאר (היבואנית של סוני) והוא אמר לי שחיבור dvi ל hdmi מוריד מאיכות התמונה והוא לא כמו hdmi ל hdmi. האם זה נכון ?
קצת רקע, אני מחובר בכבל באורך 10 מטרים מהמחשב שלי למסך lcd. האם זאת יכולה להיות הסיבה לירידה באיכות ?
כמו שאמרתי, החיבור נראה בסדר, הטלוויזיה (המסך lcd) מזוהה ע"י הכרטיס המסך והוא מעביר את המידע באיכות 720p. אממה, הסרטים ב 720p, שאני מנגן, לא באיכות שאני מצפה לה(כאילו אני צופה במסך ה lcd של המחשב שלי שהוא לא תומך ב hd) .דיברתי עם טכנאי של ישפאר (היבואנית של סוני) והוא אמר לי שחיבור dvi ל hdmi מוריד מאיכות התמונה והוא לא כמו hdmi ל hdmi. האם זה נכון ?
קצת רקע, אני מחובר בכבל באורך 10 מטרים מהמחשב שלי למסך lcd. האם זאת יכולה להיות הסיבה לירידה באיכות ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אין הבדל בין אות הווידיאו של ה DVI לזה של HDMI כך שהטכנאי טעה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
gforce fx5900xt.. קצת ישן. זאת אומרת לנסות עם קבל אחר..אבל מחשב אחר אין לי :}טלוש כתב:קודם כל תנסה לקחת את המחשב שבו אתה כן רואה בו טוב ולחבר אותו לטלוויזיה בכבל קצר. לאחר מכן תחבר את אותו המחשב עם כבל ארוך כפי שציינת ותבדוק אם יש ירידה באיכות.
באמצעות איזה כרטיס מסך אתה מחובר?...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני חושב שיש לך בעיה בהבנה מה זה HD. המסך מחשב שלך שאתה שאתה טוען שהוא לא תומך HD תומך בזה על בטוח. HD מוגדר כרזולוציה של 720 שורות ומעלה בפורמט רחב. כל מסך שמסוגל להציג 1024x768 מסוגל להציג תכני HD.
דבר שני, תנסה לחבר את המסך LCD שלך למחשב עם כבל קצר יותר. והיה ויש שיפור אז האשמה בכבל הארוך מידי שלך.
דבר שני, תנסה לחבר את המסך LCD שלך למחשב עם כבל קצר יותר. והיה ויש שיפור אז האשמה בכבל הארוך מידי שלך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
המסך lcd שלי מחובר בvga כרגע. למרות שמיקודם הוא היה מחובר ב dvi, ומה שכן, הסרטים הקצרים של פיקסר שהורדתי נראו נפלא ונראים נפלא גם במסך טלוויזיה בת'כלס. יכול להיות שהאיכות של שאר הדברים שהורדתי לא כזאת משהו ? למרות שהם גם 720p ?
אני אנסה לשחק עם זה.
טוב לדעת שהמסך שלי תומך. למדתי משהו חדש.
אני אנסה לשחק עם זה.
טוב לדעת שהמסך שלי תומך. למדתי משהו חדש.