האם KEF 3005 שיש בארץ זה הדגם הישן - לא ה SE
ניופאן מוכרים את ה KEF KHT 3005 בכ 7000 ש"ח במלא חנויות אינטרנט
בהתחלה חשבתי שמדובר במוצר שקיבל 5 כוכבים ב WHATHIFI.
ונראה לי מוזר שמוצר של 1000 פאונד עולה פחות בארץ.
ואז הבנתי שהדגם החדש שקיבל ציון גבוה הוא ה 3005SE
מה שמוכרים בארץ זה הקודם ובגלל זה המחיר טוב.
האם קיים בארץ ה SE או שאני טועה?
בהתחלה חשבתי שמדובר במוצר שקיבל 5 כוכבים ב WHATHIFI.
ונראה לי מוזר שמוצר של 1000 פאונד עולה פחות בארץ.
ואז הבנתי שהדגם החדש שקיבל ציון גבוה הוא ה 3005SE
מה שמוכרים בארץ זה הקודם ובגלל זה המחיר טוב.
האם קיים בארץ ה SE או שאני טועה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מהביקורת ב WHATHIFI לא עד הסוף ברור מה ההבדל אבל הם אוהבים אותו יותר.ziv_r כתב:נראה לי שליבואן תהיה התשובה.
מה ההבדל בכלל בין הדגמים?...
[left]"In fact, at first glance, you’d be hard-pushed to tell any differences between the old and new systems. Since many of the revisions to the new set-up are internal that’s no surprise, but look closer, and you’ll spot the ’3005SE sports a ‘crown-horn’ optimiser over its tweeters, which helps smooth response and deliver greater sensitivity at very high frequencies."[/left]
וטוענים שהשינוי נתן לו יותר ATTITUDE אלוהים יודע מה הכוונה בזה.
ניופאן לא יודעים כלום. אפילו לא ידעו לתת לי שם של מקום לשמוע אותם.
- Analizer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- שם מלא: eran
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
למה גרוע למי פנית ? ממי קיבלת תשובות ?
גם לא שמעתי על 3005SE אך ממה שמצאתי ברשת למעשה הסט הוא אותו סט לחלוטין עם אותם נתונים אותם ממדים אותם צבעים אפילו באתר הרשמי לא מדובר על סידרה כזו מה שכן מופיע היא הסידרה הזו :
HTS3001SE- לווינים
HTC3001SE - סנטר
HTB2SE - סאב
ברשת הסט כן מופיע תחת 3005SE והנתונים זהים לחלוטין בכל רמקול מה ששונה היא טכנולוגיית SST שקיימת בסידרה החדשה ומופיעה באתר היבואן בהקשר לכביכול סידרה ישנה אבל שוב לדעתי אם יבדקו את הדגם לכל רמקול בודד סביר להניח שאלו הדגמים שציינתי למעלה . בלי קשר שמעתי את הסט הספציפי עם רסיבר חזיר לא קטן והסט נשמע להיט !.
גם לא שמעתי על 3005SE אך ממה שמצאתי ברשת למעשה הסט הוא אותו סט לחלוטין עם אותם נתונים אותם ממדים אותם צבעים אפילו באתר הרשמי לא מדובר על סידרה כזו מה שכן מופיע היא הסידרה הזו :
HTS3001SE- לווינים
HTC3001SE - סנטר
HTB2SE - סאב
ברשת הסט כן מופיע תחת 3005SE והנתונים זהים לחלוטין בכל רמקול מה ששונה היא טכנולוגיית SST שקיימת בסידרה החדשה ומופיעה באתר היבואן בהקשר לכביכול סידרה ישנה אבל שוב לדעתי אם יבדקו את הדגם לכל רמקול בודד סביר להניח שאלו הדגמים שציינתי למעלה . בלי קשר שמעתי את הסט הספציפי עם רסיבר חזיר לא קטן והסט נשמע להיט !.
סאונד טוב לא מחפה על shit music !
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
למי לא פניתי משירות הלקוחות הגרוע , דרך מי שהציגAnalizer כתב:למה גרוע למי פנית ? ממי קיבלת תשובות ?!....
את עצמו כעובד ניופאן וחבר פה (ולא ענה לי בכלל) עד
מיילים למי שאמרה שהיא מנהלת!!!
גרוע כי הם לא נותנים לי משהו חלופי בינתיים
להזכירך אני ללא רמקולים במסך!!!
אור שפע ואהבה