מנפצים מיתוסים - האם מאק באמת יותר יקר מ PC?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הוא יקר יותר. מה שהם עשו היה לירות את החץ (מחיר ה Mac) ולאחר מכן ציירו את המטרה מסביב (הרכיבו מפרט PC באותו המחיר).
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא קראת את הכל - הא? בעמודים הבאים הם לקחו מפרט זהה למאק אחד לאחד ועלה אותו דבר:
http://www.tomshardware.com/reviews/app ... 985-2.html
We Build a PC to Match a Baseline Mac Pro
The above is essentially a baseline Mac Pro replicated using the cheapest minimum required components to build. The difference? A negligible $5.67. Those who claim that they can build "the same" PC for half the price are at this point baseless.
The above is essentially a baseline Mac Pro replicated using the cheapest minimum required components to build. The difference? A negligible $5.67. Those who claim that they can build "the same" PC for half the price are at this point baseless.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
רק שלמק אין מחשב דסקטופ, עם מעבד אחד, ללא מסך צמוד, שזה 90% מהמחשבים בישראל, למשל.
כך שאם אתה רוצה מחשב צנוע, לפינת העבודה שלך, אתה צריך לקנות את תחנת העבודה שלהם ב 15K
בזמן שיש PC ב 3K שיענו על צרכיך.
מפרט מול מפרט, הם אפילו זולים יותר מדל ודומיו.
כך שאם אתה רוצה מחשב צנוע, לפינת העבודה שלך, אתה צריך לקנות את תחנת העבודה שלהם ב 15K
בזמן שיש PC ב 3K שיענו על צרכיך.
מפרט מול מפרט, הם אפילו זולים יותר מדל ודומיו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
בארה"ב ההפרש לא כזה גדול. אפשר, למשל, לקנות מק מיני חביב מאוד ב-600 דולר (כ-2200 ש"ח), קטן ומעוצב, מבוסס Core2Duo,שינגן 1080P בלי בעייה עם התוכנות VLC או תוכנת המדיה סנטר PLEX (מבוססת על XBMC,נקראה בעבר OSXBMC).
הבעייה היא ש-iDigital, היבואנים בארץ, החליטו ללכת על שולי רווח גבוהים ומוכרים אותו בכמעט 4000 ש"ח. זו, אגב, אחת הסיבות שמקינטוש לא כל כך מצליח בארץ, וחבל.
הבעייה היא ש-iDigital, היבואנים בארץ, החליטו ללכת על שולי רווח גבוהים ומוכרים אותו בכמעט 4000 ש"ח. זו, אגב, אחת הסיבות שמקינטוש לא כל כך מצליח בארץ, וחבל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אבל כן קראתי, מההתחלה ועד הסוף ומבלי להזדקק למילון וזה בדיוק מה שטענתי. קודם הם מציגים את המק, אחר כך בונים PC בקונפיגורציה שעולה אותו הדבר. הטענה שלהם שהם השתמשו ברכיבים הזולים ביותר העונים לדרישות לא מחזיקה מים כי שנינו יודעים מה היה קורה אילו היינו הופכים את הטיעון על פניו בכך שקודם נבנה את ה PC הזול ביותר שאפשר עדיין להשתמש בו ליישומים משרדיים ואחר כך ננסה להתאים מק למסגרת התקציב.Huber כתב:לא קראת את הכל - הא? בעמודים הבאים הם לקחו מפרט זהה למאק אחד לאחד ועלה אותו דבר:
The above is essentially a baseline Mac Pro replicated using the cheapest minimum required components to build. The difference? A negligible $5.67. Those who claim that they can build "the same" PC for half the price are at this point baseless....
idigital הם ממשיכי הדרך הגרועים של ידע הגרועים עוד יותר.
יש להם שירות נוראי ויחס לא מוסבר.
בכל מקרה למי שתהה למה זה ככה בארץ הסיפור הוא שהם קנו את הזיכיון בשנות ה80 ומאז הם בעלי הזיכיון היחיד לשווק מק בארץ.
שנשלחו כבר המון תלונות לדרג הגבוה באפל בעולם על השרות הגרוע שלהם בארץ סטיב ג'ובס השיב:
ישראל? זה פלח שוק כל כך קטן שהוא לא מעניין אותי בכלל....
יש להם שירות נוראי ויחס לא מוסבר.
בכל מקרה למי שתהה למה זה ככה בארץ הסיפור הוא שהם קנו את הזיכיון בשנות ה80 ומאז הם בעלי הזיכיון היחיד לשווק מק בארץ.
שנשלחו כבר המון תלונות לדרג הגבוה באפל בעולם על השרות הגרוע שלהם בארץ סטיב ג'ובס השיב:
ישראל? זה פלח שוק כל כך קטן שהוא לא מעניין אותי בכלל....
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים