Report: Xbox 360 Arcade Will Drop to $199.99 in September

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73363
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #1 

http://www.dailytech.com/Report+Xbox+36 ... e12565.htm

אם זה נכון וה JASPER בדרך, אני אהיה בקרוב בעליו הגאה של XBOX360 בנוסף ל PS3 שיושב לי בבית (Y)

פתאום קלטתי משהו. הארקייד מגיע בלי דיסק קשיח, עם שלט חוטי ולא אלחוטי, בלי חיבור HDMI ובלי כרטיס רשת אלחוטי. חתיכת קיצוץ עשו שם. פתאום אני שוב שמח שהלכתי על ה PS3. :wink:

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

Re: Report: Xbox 360 Arcade Will Drop to $199.99 in Septembe

שליחה #2 

Huber כתב:http://www.dailytech.com/Report+Xbox+36 ... e12565.htm

אם זה נכון וה JASPER בדרך, אני אהיה בקרוב בעליו הגאה של XBOX360 בנוסף ל PS3 שיושב לי בבית (Y)

פתאום קלטתי משהו. הארקייד מגיע בלי דיסק קשיח, עם שלט חוטי ולא אלחוטי, בלי חיבור HDMI ובלי כרטיס רשת אלחוטי. חתיכת קיצוץ עשו שם. פתאום אני שוב שמח שהלכתי על ה PS3. :wink:
...
כרטיס רשת אלחוטי אין בשום גרסא.
תוסיף שלט אלחוטי זה 40 דולר, עדיין יפה מצידם, תאכלס אם הייתי קונה היום היייתי הולך על הארקד לא על הפרימיום.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73363
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #3 

פתאום המחיר של ה PS3 לא נראה כזב יקר - הא? :lol:

תוסיף דיסק קשיח, תוסיף בקר אלחוטי - והגעת קרוב מאוד מאוד למחיר של הגירסה ה"מפוארת" - לא? אני מקווה שכשר הארקייד ירד ל 200 תהיה גם הורדה במחיר של הגירסה המלאה.

בנוסף, בידיעה יש רמז שאולי סוף סוף יעברו גם למעבד גרפי ב 65NM, מה שאומר כנראה סוף לבעיית ההתחמות ולבעיית ה RROD.

orshock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

נדירות,כמעט אפסיות בעיות ROD ב65NM.

בחו"ל המחיר זה לא מה קמדבר בבחירה בין PS3 לבוקס, סה"כ 50 דולר הבדל לפרימיום, ששם יש לך דיסק קשיח ושלט אלחוטי (עדיין מייקרוספוט בוחרים להשאר מייקרוסופט, ואין חיבור רשת אלחוטי, ואתה צריך עוד 50 דולר בשביל HDMI)

השיקולים שם הם בעיקר מבחינת משחקים אני חושב, ועדיין אני מתקשה להבין איך במחירים זהים, סוני כל כך מתקשה לקחת את השוק, אם לא הייתי צריך להוציא 400 ש"ח על משחק, לא הייתי מתלבט לרגע.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

orshock כתב:
השיקולים שם הם בעיקר מבחינת משחקים אני חושב, ועדיין אני מתקשה להבין איך במחירים זהים, סוני כל כך מתקשה לקחת את השוק, אם לא הייתי צריך להוציא 400 ש"ח על משחק, לא הייתי מתלבט לרגע.
...
לא חושב שהוצאתי על משחק לPS3 יותר מ-150 ש"ח, אולי עם משלוח התקרבתי ל-200 - לא יותר
ויש גם שוק שלם להחלפות בארץ... VGAMES/GAMER....
ככה שאפשר בהחלט להסתדר.

d2idan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #6 

יש לי XBOX 360 ונראה לי גם שאם ה PS 3 היה פרוץ (יפרצו אותו לדעתכם ? ) אז הייתי קונה אותו ... אבל ברור שאם היה מספיק כסף הייתי לוקח את שניהם.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”