סטליטים לאונקיו 606
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
זה לא שאין לי מקום פשוט האישה ......
לגבי הסנטר זה מה שהמליצו בחנות מסוימת אבל בגלל שהיו לי ספקות לגבי זה אני שואל פה
לגבי רמקולים מדפיים יש אולי סיכוי שאוכל להכניס אותם לבית בכל מקרה אשמח אם תתנו לי המלצות לסטים סטליטים ו/או מדפיים
לגבי הסנטר זה מה שהמליצו בחנות מסוימת אבל בגלל שהיו לי ספקות לגבי זה אני שואל פה
לגבי רמקולים מדפיים יש אולי סיכוי שאוכל להכניס אותם לבית בכל מקרה אשמח אם תתנו לי המלצות לסטים סטליטים ו/או מדפיים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תשמע
הכי פשוט
קח את אישתך איתך לחנות מתמחה...
אולי גם היא תהנה מהסאונד (ראית פרטים אינטימים או איך שלא קוראים לזה על השדרן רדיו ההוא?)
בכל מקרה - תראה מה היא אוהבת... אולי תצליח (תשחד את המוכר לפני זה) לשכנע אותה למה רמקול גדול זה עדיף... (תראי - הוא כמו רהיט נוסף)...
יש כמה רמקולים בכל זאת שהם יפים...
מקסימום - שים מדפיים ותלה אותם על הקיר..
או תבנה נישת גבס ...
בהצלחה
קח את אישתך איתך לחנות מתמחה...
אולי גם היא תהנה מהסאונד (ראית פרטים אינטימים או איך שלא קוראים לזה על השדרן רדיו ההוא?)
בכל מקרה - תראה מה היא אוהבת... אולי תצליח (תשחד את המוכר לפני זה) לשכנע אותה למה רמקול גדול זה עדיף... (תראי - הוא כמו רהיט נוסף)...
יש כמה רמקולים בכל זאת שהם יפים...
מקסימום - שים מדפיים ותלה אותם על הקיר..
או תבנה נישת גבס ...
בהצלחה
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אמנם לא נאמר פה במפורש אבל מאחר שמדובר על סטליטים וסנטר אני מניח שמדובר על סט 5.1, ה 4301 מתומחרים בכתבה באיזור ה 2600 לזוג, אני קצת לא רואה איך זה עלול להכנס בתקציב של 4000...
--
אבל אם כבר, האם אתה ממליץ על שידוך בין ה4301 לאונקיו 606 ? (וברור שצריך לשמוע לבד)
בסקירה רשמת "הרמקול לא נציל במיוחד ודיי קשה להנעה, מה שאומר שהוא יהיה חייב מגבר כוחני" , אתה סופר את האונקיו ככוחני ? שמעת את השילוב באופן אישי ?
KEF 2005.2
אצלי ה-606 מחובר לסט הזה והשילוב פצצה, גם ישאיר לך קצת עודף. אבל בכל זאת תלך לבדוק אחרים ובמקביל תנסה "לרכך" קצת את האישה. אני לא משתמש בסט לסטריאו למרות שהם נשמעים לא רע גם שם.