מוזר מאוד.בעיה בניגון בPopcorn אולי למישהו זה קרה כבר?
שלום לכל אנשי הפורום הנהדר הזה!
אז ככה: יש לי מכשיר PHA100 המכשיר ניגן סרטי HD מצוין. לא הייתה שום בעיה.
פתאום... לא שיניתי כלום בהגדרות, והמכשיר הפסיק לנגן סרטי HD. סרטי AVI רגילים (DVDRIP למשל) הוא עדיין מנגן בלי בעיה. כשאני מנסה לנגן סרט HD מגיע המסך BUFFERING ואחריו חזרה למסך שמראה את תוכן התיקיה...
האם לעוד מישהו כאן הייתה הבעיה הזו? מה יכולה להיות הבעיה כשהכשיר מראה BUFFERING וחוזר למסך הקודם?
ד"א: לכל מי שעזר לי בעצות לגבי חיבור המכשיר לרשת. תודה רבה.
בסוף קניתי ממירים של Shiro. מאוד מומלצים!!! תקע עם שנאי לכבל רשת שמחבר את כל המכשירים בבית לרשת דרך החשמל. עובד מצוין וגם מצליח להעביר HD
(מעביר 720P. עוד לא ניסיתי 1080P).
אז ככה: יש לי מכשיר PHA100 המכשיר ניגן סרטי HD מצוין. לא הייתה שום בעיה.
פתאום... לא שיניתי כלום בהגדרות, והמכשיר הפסיק לנגן סרטי HD. סרטי AVI רגילים (DVDRIP למשל) הוא עדיין מנגן בלי בעיה. כשאני מנסה לנגן סרט HD מגיע המסך BUFFERING ואחריו חזרה למסך שמראה את תוכן התיקיה...
האם לעוד מישהו כאן הייתה הבעיה הזו? מה יכולה להיות הבעיה כשהכשיר מראה BUFFERING וחוזר למסך הקודם?
ד"א: לכל מי שעזר לי בעצות לגבי חיבור המכשיר לרשת. תודה רבה.
בסוף קניתי ממירים של Shiro. מאוד מומלצים!!! תקע עם שנאי לכבל רשת שמחבר את כל המכשירים בבית לרשת דרך החשמל. עובד מצוין וגם מצליח להעביר HD
(מעביר 720P. עוד לא ניסיתי 1080P).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אהלן.
כנראה שהDVDRIP אכן עשולו קלקול קיבה... בגלל זה הוא מסרב לעבוד...
עשיתי REBOOT. עובד מצוין עכשיו.
אפשר למצוא את הממירים של שירו באייבורי מחשבים.
הם עולים 190 שקל אחד (חייבים לפחות 2 מן הסתם). הם עשו לי מחיר של 350 על השניים הראשונים.
בכל מקרה היצרן אומר שהקצב העברת נתונים הוא 85 Mbps.
אני לא נתקלתי בשום בעיה בהזרמת סרטים HD באיכות של 720P. עוד לא ניסיתי 1080P.
רק בעיה אחת גיליתי איתו בהזרמה - בתחילת הסרט לא כדאי להריץ קדימה. הסרט נתקע. צריך לתת לו עוד קצת זמן לבאפרינג.
כנראה שהDVDRIP אכן עשולו קלקול קיבה... בגלל זה הוא מסרב לעבוד...
עשיתי REBOOT. עובד מצוין עכשיו.
אפשר למצוא את הממירים של שירו באייבורי מחשבים.
הם עולים 190 שקל אחד (חייבים לפחות 2 מן הסתם). הם עשו לי מחיר של 350 על השניים הראשונים.
בכל מקרה היצרן אומר שהקצב העברת נתונים הוא 85 Mbps.
אני לא נתקלתי בשום בעיה בהזרמת סרטים HD באיכות של 720P. עוד לא ניסיתי 1080P.
רק בעיה אחת גיליתי איתו בהזרמה - בתחילת הסרט לא כדאי להריץ קדימה. הסרט נתקע. צריך לתת לו עוד קצת זמן לבאפרינג.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

יש לך בבית חיבור חשמל תלת פאזי או רגיל?ד"א: לכל מי שעזר לי בעצות לגבי חיבור המכשיר לרשת. תודה רבה.
(מעביר 720P. עוד לא ניסיתי 1080P)....
כן יש לי בעיה בתכנים.
חוץ מזה שהטלויזיה של היא רק 1080i אז בגלל לא ניסיתי להוריד קבצים שהם 1080P.
yoyoman - יש לי חיבור תלת פאזי.
duder - יש תוכנה שמקבלים עם המכשיר שמראה את קצב העברת הנתונים והיא מראה 40Mpbs ואני מריץ בצורה חלקה סרטים ב720P. אני אנסה להשיג סרט ב1080P ולדווח על ממצאים.
חוץ מזה שהטלויזיה של היא רק 1080i אז בגלל לא ניסיתי להוריד קבצים שהם 1080P.
yoyoman - יש לי חיבור תלת פאזי.
duder - יש תוכנה שמקבלים עם המכשיר שמראה את קצב העברת הנתונים והיא מראה 40Mpbs ואני מריץ בצורה חלקה סרטים ב720P. אני אנסה להשיג סרט ב1080P ולדווח על ממצאים.
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
מישהו אמר לי (וגם ראיתי את זה פה באחד השירשורים) שאם יש תלת פאזי, אז צריך לוודא ששני המתאמים יושבים על אותו פאזה.yoyoman כתב:יש לך בבית חיבור חשמל תלת פאזי או רגיל?ד"א: לכל מי שעזר לי בעצות לגבי חיבור המכשיר לרשת. תודה רבה.
(מעביר 720P. עוד לא ניסיתי 1080P).......
מישהו יודע למה?
איך מוודאים את זה?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אם אני לא טועה...
אז ככה - כי פשוט המכשיר יכול לחזור עד הפאזה - עד החשמל שמגיע מחברת החשמל - כל פאזה מגיעה בנפרד - ולכן אי אפשר לעבור בינהן...jaksirak כתב: מישהו אמר לי (וגם ראיתי את זה פה באחד השירשורים) שאם יש תלת פאזי, אז צריך לוודא ששני המתאמים יושבים על אותו פאזה.
מישהו יודע למה?
איך מוודאים את זה?...
איך מוודאים - שאלה טובה - זה על אותו פחת יושב נכון? אחד עם שלוש זרועות ואין אפשרות לשחק עם זה... (כלומר להוריד אחד אחד ואז לראות אם החשמל יורד בשני החדרים...