המלצה לאוזניות למחשב עד 500 ש"ח

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
Domino פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אז ככה, אני לא מבין בכלל בכל מה שקשור למה עושה אוזניות כאלה יותר טובות מאלו וכו', לכן היה לי קשה לבחור בעצמי.
קיצר אני מחפש אוזניות שיחוברו ישירות למחשב (כי רמקולים מפריעים :no: ) וישמשו בעיקר למשחקים ובין היתר גם למוזיקה.
חשוב שיהיו נוחות (ריפוד :> ) מיועד לשימוש ממושך.
קשת בלבד, לא In ear ודומיו..
עכשיו למרות שהן מיועדות למשחקים בעיקר, מעדיף ללא מיקרופון מובנה, אוזניות נטו!
אממ זהו בעקרון.
הבמה שלכם

אה כן,
שמעתי פה ושם שניסיתי לברר בעצמי שמומלץ לקנות מגבר לאוזניות בנוסף לאוזניות על מנת להנות מאיכות סאונד טובה יותר.
אכן כך הדבר? אם ההבדל משמעותי אשמח לשמוע הצעות למגברים גם אם זה חורג קצת מהתקציב.
נערך לאחרונה על ידי Domino ב 22/03/2009 1:01, נערך פעם 1 בסך הכל.

K4rP4D
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121

שליחה #2 

אם יש אפשרות להזמין מחו"ל אז הaudio-technica ATH-A500 הן הימור די בטוח.
אוזניות מאוד נוחות ועוד לא נתקלתי במישהו שאמר שהן נשמעות לא טוב.

Domino פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אין לי אפשרות להזמין מחו"ל.
מה גם שאני צריך אותן בזמן הקרוב..
יש אפשרות לקבל המלצה למשהו שאפשר להשיג בארץ? (ובקלות?)
פה ושם ששאלתי על אוזניות זרקו לי מותגים כמו סנהייזר או KOSS אבל אין לי מושג מה לבחור מבין הדגמים שלהם.
אז כל הצעה תתקבל בברכה
נערך לאחרונה על ידי Domino ב 22/03/2009 1:00, נערך פעם 1 בסך הכל.

ProSound
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה #4 

Sennheiser hd515
Popcorn Hour A-200

vek44acm
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
קיבל תודות: 4 פעמים

אני לא ממש מבין בדגמים הזולים

שליחה #5 

אבל לפי הדגמים היקרים יותר.
סנייהזר יש במה רחבה שגורמת לצליל לא מדוייק יש אנשים שאוהבים כזה סאונד לטעמי זה מפוזר יותר מידי.
אולטרסון זה דיוק אתה תשמע בדיוק מה שהקליטו אין הפתעות , נכון לפעמים זה קשה לשמיעה אבל אם אתה חובב רוק אלו האוזניות בשבילך נקודה. הדגמים הזולים לא ממש נוחים אבל היקרים תענוג אפשר שעות להיות איתם (אוזניות הסגורות הטובות בעולם).
וכמובן שיש את בייר שהם האיזון בין שני הקודמים, אחלה אוזניות מתיאמות לכל סוג מוסיקה נוחה.
AKG בסיגנון של בייר מגיעה בדגמים זולים יותר. שוב לא שמעתי אותם אבל הK701 לא ברמה של בייר אבל עדיין חמודות.
גראדו פה אין ממש מה לומר או שאתה אוהב אותם או שאתה שונא אותם חובה לשמוע לפני קניה!!!!!
דעתי תחסוך עוד 500 שקל תקנה בייר, בשביל אוזניות ראשונות להיכנס לתחום של האודיו בכללי הם נהדרות, אבל קודם תשמע תשמע וכמה שיותר סוגים

Domino פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

אפשר לקבל את השם המלא/דגם של הבייר הזה שהתכוונת?
בשביל להתרשם מהם, לא יודע עדיין אם אני הולך להוציא 1000 ש"ח על אוזניות.
והאוזניות יחוברו למחשב בלבד יותר בקטע של משחקים ופחות ע"מ לשמוע מוזיקה.
איך ה515 מבחינת משחקים?

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #7 

מהזולות היתי ממליץ לך על KOSS UR40 מאוד אהבתי אותן. לגבי התגובה הקודמת אז אני לא ממש מסכים אם הנאמר, זה בערך במו להגיד מרסדס זה אוטו נוח, למבורגיני זה אוטו מהיר וב.מ.וו M5 זה בין למבורגיני למרסדס, ולדעתי אוודי S6 בכלל לא ברמה של M5 אז תקנה M5. זה בערך מה שכתוב למלעה.
לכן לעיניננו לפני שאתה קונה תעשה מחקר, איזה סוג אתה רוצה פתוחות, סגורות, IEM....., אחרי זה תשמע כמה דגמים ותהיה הרבה יותר חכם מאשר להגיד יש לי X כסף תגידו לי דגמים שאני יכול לקנות. כך בחשבון שאוזניות יקרות ולא משנה איזו התנגדות יש להם מצריכות מגבר כדי להוציא מהם את המיתב, כן גם את הגראדו וגם בייר 80 וגם אודיו טכניקה למינהם.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

fighterblast
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 328
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #8 

slavazh כתב:מהזולות היתי ממליץ לך על KOSS UR40 מאוד אהבתי אותן. לגבי התגובה הקודמת אז אני לא ממש מסכים אם הנאמר, זה בערך במו להגיד מרסדס זה אוטו נוח, למבורגיני זה אוטו מהיר וב.מ.וו M5 זה בין למבורגיני למרסדס, ולדעתי אוודי S6 בכלל לא ברמה של M5 אז תקנה M5. זה בערך מה שכתוב למלעה.
לכן לעיניננו לפני שאתה קונה תעשה מחקר, איזה סוג אתה רוצה פתוחות, סגורות, IEM....., אחרי זה תשמע כמה דגמים ותהיה הרבה יותר חכם מאשר להגיד יש לי X כסף תגידו לי דגמים שאני יכול לקנות. כך בחשבון שאוזניות יקרות ולא משנה איזו התנגדות יש להם מצריכות מגבר כדי להוציא מהם את המיתב, כן גם את הגראדו וגם בייר 80 וגם אודיו טכניקה למינהם.
...
העשרה : למבורגיני ואאודי שיכות לאותו קונצרן VW :arrow: , אני בכל זאת הייתי סוגר על הRS6 החדשה עם 560 כ"ס.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”