גם טלויזיה וגם מסך מחשב
צריך טלויזיה שתתאים גם למחשב, הטלויזיה הולכת לחדר של הילד.
1) מרחק צפיה של הטלויזיה 2.5-3 מטר
2) מרחק עבודה מול המחשב על מסך הטלויזיה 0.5-1 מטר
3) תכנים ממיר הוט , PS2, מחשב באחוזים זה שליש לכל אחד.
4)תקציב עד 4500 שח
תודה לעונים.
1) מרחק צפיה של הטלויזיה 2.5-3 מטר
2) מרחק עבודה מול המחשב על מסך הטלויזיה 0.5-1 מטר
3) תכנים ממיר הוט , PS2, מחשב באחוזים זה שליש לכל אחד.
4)תקציב עד 4500 שח
תודה לעונים.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מדובר בילד, סביר שדרישות הצפייה שלו שונות משלנו
קח לו "LCD 32 מסוג HD-READY 720p (כלומר לא FULL HD), הילד יהיה מבסוט. יהיה לו מסך "ענקי" למחשב, ותהיה לו טלוויזיה "סבבה".
קח לו "LCD 32 מסוג HD-READY 720p (כלומר לא FULL HD), הילד יהיה מבסוט. יהיה לו מסך "ענקי" למחשב, ותהיה לו טלוויזיה "סבבה".
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אני קצת מבולבל. גם אני צריך כמעט אותן דרישות באחוזים קצת שונים - 50% טלויזיה, 40% מחשב ו-10% PS2. מרחק צפיה למחשב 0.5-1.0 ולטלוויזיה כ-2.5 מטר. מכיוון שהמחשב זה ברובו משחקים, אני מניח שמרחק הצפיה יכול לעלות עם הגודל.
איינשטיין, בהמלצה שלך לגדלי טלוויזיה כתבת ש-32 זה רק לבתי מלון וכו'. בתגובה בשירשור זה המלצת על 32. מה מומלץ במקרה שלי?
איינשטיין, בהמלצה שלך לגדלי טלוויזיה כתבת ש-32 זה רק לבתי מלון וכו'. בתגובה בשירשור זה המלצת על 32. מה מומלץ במקרה שלי?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
סמסונג LA32A450 ותמיכה ב-NR דרך כניסת VGA רגילה.krislerj כתב:nils
בכל זאת עם רוצים שהמסך ישמש כטלוויזיה וגם מסך למחשב, יש לך המלצה לגודל מסך ודגם של יצרן.
ומה בנוגע לתמיכה ב NR ובאיזה כניסות רצוי שזה יהיה?...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
נכון, אבל במקרה שלך אני חושב ש-"32 היא הבחירה המתאימה. מסך גדול יותר אינו מתאים לצפייה מחצי מטר. גם אם זה משחק מחשב, ובפרט לילד..cc17 כתב: איינשטיין, בהמלצה שלך לגדלי טלוויזיה כתבת ש-32 זה רק לבתי מלון וכו'. בתגובה בשירשור זה המלצת על 32. מה מומלץ במקרה שלי?...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- piggythrower
- חבר פעיל

- תגובות: 87
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
חיברתי את המסך LA37A450 למחשב הנייד שלי, ורואים מעולה - דרך חיבור ה-VGA
השאלה היא לאיזה כניסות בטלביזיה אני מחבר את היציאת קול של המחשב כדי שאוכל לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הטלביזיה?
ניסיתי עם כבל RCA לכל החיבורים האפשריים ולא יצא סאונד
השאלה היא לאיזה כניסות בטלביזיה אני מחבר את היציאת קול של המחשב כדי שאוכל לשמוע את הסאונד דרך הרמקולים של הטלביזיה?
ניסיתי עם כבל RCA לכל החיבורים האפשריים ולא יצא סאונד
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אמור להיות חיבור קטן הזהה בגודלו למחבר אוזניות (3.5mm) וזו הכניסה שאתה צריך בשביל האודיו.piggythrower כתב:חיברתי את המסך LA37A450 למחשב הנייד שלי, ורואים מעולה - דרך חיבור ה-VGA
ניסיתי עם כבל RCA לכל החיבורים האפשריים ולא יצא סאונד...
- piggythrower
- חבר פעיל

- תגובות: 87
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
וואלה, אותו לא קלטתי בעין.nils3373 כתב:אמור להיות חיבור קטן הזהה בגודלו למחבר אוזניות (3.5mm) וזו הכניסה שאתה צריך בשביל האודיו.piggythrower כתב:חיברתי את המסך LA37A450 למחשב הנייד שלי, ורואים מעולה - דרך חיבור ה-VGA
ניסיתי עם כבל RCA לכל החיבורים האפשריים ולא יצא סאונד......
אני אחפש.
תודה