אני מעוניין לרכוש כרטיס זיכרון ומעוניין להעביר את הסרטים הממורים עיי MKV2VOB
שתי שאלות
האים כרטיס 16 גיגה הוא טוב?
ומה יותר מהיר צריבת סרט לדיסק במהירות 4 הוא העברה ליסק או קי USB 2.0?
תודה
מראש
כרטיס זיכרון שאלה?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אני לא ממליץ על העניין.
סרטים ב HD שמורידים מהרשת לרוב מתאימים בדיוק לגודל של DVD, כלומר - 4.7 גיגה. מכיוון שהפלייסטיישן לא יודע לקרוא מערכות קבצים שהן לא FAT32, לא תוכל לשים את הקבצים על כרטיס זיכרון, אלא אם תחלק את הסרטים לחלקים, שזה משהו שאני לא אוהב לעשות - זה פוגע בחווית הצפיה.
גם לצרוב לדיסקים זה לא פתרון, כי השימוש ב MKV2VOB מגדיל קצת את הסרטים, ואז הם כבר לא נכנסים בדיסק.
אם תשאל אותי, הדרך היא להשתמש ב TSMuxer, ולהעתיק לכרטיס זיכרון. בשביל זה לא צריך 16 גיגה, מספיק 8. זה גם עושה את העבודה יותר מהר אם אתה משלב כתוביות.
סרטים ב HD שמורידים מהרשת לרוב מתאימים בדיוק לגודל של DVD, כלומר - 4.7 גיגה. מכיוון שהפלייסטיישן לא יודע לקרוא מערכות קבצים שהן לא FAT32, לא תוכל לשים את הקבצים על כרטיס זיכרון, אלא אם תחלק את הסרטים לחלקים, שזה משהו שאני לא אוהב לעשות - זה פוגע בחווית הצפיה.
גם לצרוב לדיסקים זה לא פתרון, כי השימוש ב MKV2VOB מגדיל קצת את הסרטים, ואז הם כבר לא נכנסים בדיסק.
אם תשאל אותי, הדרך היא להשתמש ב TSMuxer, ולהעתיק לכרטיס זיכרון. בשביל זה לא צריך 16 גיגה, מספיק 8. זה גם עושה את העבודה יותר מהר אם אתה משלב כתוביות.
ניסיתי את העניין בTSMUXSER אבל יש אים העניין הרבה בעיות יש הרבה סרטים שאני טוען והוא כותב UNSPORTED DATA ואים אני נותן לו להמשיך ועושה המרה לדיסק בלו ריי אני מקבל מסך שחור אולי אתה מכיר דרך אחרת לעבוד אים התוכנה?
האים אתה עובד לפי המדריך שנתנו פה כי זה יוצר המון בעיות לפעמים גם פס ירוק עבה בתחתית המסך.
אני אשמח לקבל את הדרך שאתה עובד וכמובן לשים כתוביות
תודה מראש
נ.ב
האים מאבדים מאיכות הסרט בTSMUXSER?
האים אתה עובד לפי המדריך שנתנו פה כי זה יוצר המון בעיות לפעמים גם פס ירוק עבה בתחתית המסך.
אני אשמח לקבל את הדרך שאתה עובד וכמובן לשים כתוביות
תודה מראש
נ.ב
האים מאבדים מאיכות הסרט בTSMUXSER?
שאלה נוספת
האים יש אפשרות ליצור פליי ליסט בפלייסטיישן לקבצים אים במידה וחילקתי את הסרט לחלקים ?
תודה
תודה