BS Player לא שולח 5.1 למגבר...
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 838
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שלום,
יש לי בעיה בBS Player, המחשב מחובר בSPDIF למגבר, אני מפעיל סרט HD 5.1 והBS שולח למגבר סטריאו במקום 5.1, הפעלתי את אותו סרט בKMPlayer והוא שלח לי 5.1,
האם יש הגדרות מסויימות שדילגתי עליהם בBS Player ?
תודה,
חנן
יש לי בעיה בBS Player, המחשב מחובר בSPDIF למגבר, אני מפעיל סרט HD 5.1 והBS שולח למגבר סטריאו במקום 5.1, הפעלתי את אותו סרט בKMPlayer והוא שלח לי 5.1,
האם יש הגדרות מסויימות שדילגתי עליהם בBS Player ?
תודה,
חנן
- DR_Shephard
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
איזה קטע, באתי לפתוח הודעה באותו נושא.
הגדרתי את ה-AC3 FILLTER והמדייה פלייר לפי מה שכתוב באתר, אבל אני לא מצליח להגדיר את הBS PLAYER. שאני מפעיל סרט במדייה פלייר, הרסיבר עובר לדולבי דיגיטל, אבל סרט בBS PLAYER- קבצי MKV, אין דולבי.
הגדרתי את ה-AC3 FILLTER והמדייה פלייר לפי מה שכתוב באתר, אבל אני לא מצליח להגדיר את הBS PLAYER. שאני מפעיל סרט במדייה פלייר, הרסיבר עובר לדולבי דיגיטל, אבל סרט בBS PLAYER- קבצי MKV, אין דולבי.
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

הרצתי חיפוש והסתבכתי יותר, יש לך אולי קישור לשירשור מסויים שיעזור לי?
DR_Shephard
שמח שחסכתי לך.
DR_Shephard
שמח שחסכתי לך.
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

UP..
עזרה בבקשה
עזרה בבקשה
תיכנס למאפינים של ה-AC3FILTER
תגדיר שם יציאת SPDIF AS IS במקום מה שכתוב (סביר להניח STEREO)DR_Shephard כתב:איזה קטע, באתי לפתוח הודעה באותו נושא.
הגדרתי את ה-AC3 FILLTER והמדייה פלייר לפי מה שכתוב באתר, אבל אני לא מצליח להגדיר את הBS PLAYER. שאני מפעיל סרט במדייה פלייר, הרסיבר עובר לדולבי דיגיטל, אבל סרט בBS PLAYER- קבצי MKV, אין דולבי....
דודי.
-
hananmori12
-
- חבר פעיל במיוחד

אצלי זה AS IS ועדיין בBS Player עושה לי בעיות, אני מאמין שזה משהו בהגדרות של התוכנה עצמה,
מישהו יודע מה אני צריך להגדיר?
מישהו יודע מה אני צריך להגדיר?
נסה להשתמש
ב-ZOOM PLAYER, אני לא מכיר את ה-BP, אולם בZP אפשר לראות את הגרף, כך תוכל לדעת בדיוק איזה פילטר מחובר ומה יוצא מאיפה.hananmori12 כתב:אצלי זה AS IS ועדיין בBS Player עושה לי בעיות, אני מאמין שזה משהו בהגדרות של התוכנה עצמה,
מישהו יודע מה אני צריך להגדיר?...
דודי.
- DR_Shephard
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: תיכנס למאפינים של ה-AC3FILTER
אני מסמן את זה, אבל זה לא נשמר ואין אופציה לשמור את השינוי. כל פעם שאני פותח את האפשרות הזו, זה מראה שלא סימנתיdudil כתב:תגדיר שם יציאת SPDIF AS IS במקום מה שכתוב (סביר להניח STEREO)DR_Shephard כתב:איזה קטע, באתי לפתוח הודעה באותו נושא.
הגדרתי את ה-AC3 FILLTER והמדייה פלייר לפי מה שכתוב באתר, אבל אני לא מצליח להגדיר את הBS PLAYER. שאני מפעיל סרט במדייה פלייר, הרסיבר עובר לדולבי דיגיטל, אבל סרט בBS PLAYER- קבצי MKV, אין דולבי.......