תופעה מוזרה - מקלדת ועכבר אלחוטיים של הHTPC
בסלון מפסיקים לתפקד בהדלקת פלזמה של פנסוניק 50 אינץ.
שלום לכולם זו הודעה ראשונה שלי בפורום HTPC
יש לי HTPC בסלון שמחובר למקלדת ועכבר אלחוטיים של MICROSOFT למחשב גם מחובר שלט של WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge
לפני כשבועיים התקנת פלזמה חדשה של פנסוניק ומאז שמתי לב שנורית החיווי בRECIEVER של השלט דלוקה קבוע והמקלדת והעכבר האלחוטיים מקרטעים ולא ממש עובדים.
משהוא נתקל בתופעה ? יש דרך לפתור את זה ?
תודה לכולם
שלום לכולם זו הודעה ראשונה שלי בפורום HTPC
יש לי HTPC בסלון שמחובר למקלדת ועכבר אלחוטיים של MICROSOFT למחשב גם מחובר שלט של WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge
לפני כשבועיים התקנת פלזמה חדשה של פנסוניק ומאז שמתי לב שנורית החיווי בRECIEVER של השלט דלוקה קבוע והמקלדת והעכבר האלחוטיים מקרטעים ולא ממש עובדים.
משהוא נתקל בתופעה ? יש דרך לפתור את זה ?
תודה לכולם
מדובר בMicrosoft Wireless Optical Desktop 1000 , וזה עובד ב27 MHz Radio Frequency (RF).Shed כתב:האם מדובר במקרה במקלדת ועכשיו שעוברים ב-IR או ב-RF?
מסכי פלזמה פולטים קרינת IR לתחתית המסך, וזה מה שגורם לכך שאתה רואה חיווי ב-receiver של השלט....
אני יכול להעריך שמדובר בתדרי 2.4GHz. אין סיכוי שזה עובד בתדרים של 20MHz, יכול להיות שהכוונה בכיתוב היא שרוחב הסרט (channel size ) הוא 27MHz.opher כתב:מדובר בMicrosoft Wireless Optical Desktop 1000 , וזה עובד ב27 MHz Radio Frequency (RF).Shed כתב:האם מדובר במקרה במקלדת ועכשיו שעוברים ב-IR או ב-RF?
מסכי פלזמה פולטים קרינת IR לתחתית המסך, וזה מה שגורם לכך שאתה רואה חיווי ב-receiver של השלט.......
You are never fully dressed without a smile
קישור לSPEC :Shed כתב: אני יכול להעריך שמדובר בתדרי 2.4GHz. אין סיכוי שזה עובד בתדרים של 20MHz, יכול להיות שהכוונה בכיתוב היא שרוחב הסרט (channel size ) הוא 27MHz....
http://download.microsoft.com/download/ ... 0704A.pdfl]