תגובות לביקורת: רסיבר Onkyo TX-SR606
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יופי של סקירה,
אני מתחיל לראות שכל נושא ה upscaling הוא גימיק אחד גדול ולא כדי בכלל לקחת זאת בחשבון.
עוד לא ראיתי קופסה שיודעת לקחת שידורי SD ולהפוך אותם ל HD. כנראה שאין "יש מאין".
בכל מקרה אשמח לאיזו השוואה קלה מול ה 663 או ה 863 של ימהה.
תודה רבה.
אני מתחיל לראות שכל נושא ה upscaling הוא גימיק אחד גדול ולא כדי בכלל לקחת זאת בחשבון.
עוד לא ראיתי קופסה שיודעת לקחת שידורי SD ולהפוך אותם ל HD. כנראה שאין "יש מאין".
בכל מקרה אשמח לאיזו השוואה קלה מול ה 663 או ה 863 של ימהה.
תודה רבה.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אהבתי. סקירה יפה.
צל"ש על היושר המקצועי שכלל התייחסות ישירה לנושא התמחור המוזר (כולל הכותרת הצינית "מחיר קטן" למוצר שמחירו נוסק מעל האטלנטי ב300% ....)
צל"ש על היושר המקצועי שכלל התייחסות ישירה לנושא התמחור המוזר (כולל הכותרת הצינית "מחיר קטן" למוצר שמחירו נוסק מעל האטלנטי ב300% ....)
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
זיו, כמו תמיד, סקירה מפורטת ומעניינת, ורואים שהשקעת בה המון זמן. נהניתי מאוד לקרוא.
לגבי המחיר... למה, אבל למה, For God's Sake, מחיר של 400 דולר בארה"ב, שזה כ-1500 ש"ח, הופך ל-5000 ש"ח בארץ? מצטער אם אני קצת בוטה, אבל החמדנות של יבואני הרסיברים בארץ פשוט עוברת כל גבול.
לגבי המחיר... למה, אבל למה, For God's Sake, מחיר של 400 דולר בארה"ב, שזה כ-1500 ש"ח, הופך ל-5000 ש"ח בארץ? מצטער אם אני קצת בוטה, אבל החמדנות של יבואני הרסיברים בארץ פשוט עוברת כל גבול.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ayael01,
אי אפשר ליצור יש מאין, אבל קח בחשבון שמעבדים חיצוניים עושים המון דברים שמעבדים המובנים ברסיברים פשוט לא מסוגלים לעשות.
חברים, תלונות על נושא התמחור זה בשרשור יעודי. שרשור זה מיועד לדיון על נושא הרסיבר 606 של אונקיו ותו לא.
אי אפשר ליצור יש מאין, אבל קח בחשבון שמעבדים חיצוניים עושים המון דברים שמעבדים המובנים ברסיברים פשוט לא מסוגלים לעשות.
חברים, תלונות על נושא התמחור זה בשרשור יעודי. שרשור זה מיועד לדיון על נושא הרסיבר 606 של אונקיו ותו לא.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בבקשה:ayael01 כתב:oferlaor כתבלמה הכוונה מעבד חיצוני? אפשר לקבל דוגמא למעבד כזה?אי אפשר ליצור יש מאין, אבל קח בחשבון שמעבדים חיצוניים עושים המון דברים שמעבדים המובנים ברסיברים פשוט לא מסוגלים לעשות.......
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=560
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&sid=563
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אז כנראה לא הבנת למה התכוון המשורר.....Multimediaman כתב:אהבתי. סקירה יפה.![]()
צל"ש על היושר המקצועי שכלל התייחסות ישירה לנושא התמחור המוזר (כולל הכותרת הצינית "מחיר קטן" למוצר שמחירו נוסק מעל האטלנטי ב300% ....)...
תלונות מחירים בשירשור הרלוונטי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כרגיל, סקירה נפלאה. בהחלט עשיתם לי חשק לרכוש את הרסיבר.
למען האמת, אני חושב שדי מיותר לקנות רסיבר שמבצע upscale. תקנו אותי אם אני טועה:
למקורות DVD אפשר לקנות DVD ייעודי, כמו של פיוניר (או משהו יקר ואיכותי יותר כמו דנון/oppo) ולשתי חברות הטלויזיה יש ממיר HD שמבצע גם הוא upscale.
האם יש סיבה להשקיע סכום ניכר בשביל התכונה הזאת?
למען האמת, אני חושב שדי מיותר לקנות רסיבר שמבצע upscale. תקנו אותי אם אני טועה:
למקורות DVD אפשר לקנות DVD ייעודי, כמו של פיוניר (או משהו יקר ואיכותי יותר כמו דנון/oppo) ולשתי חברות הטלויזיה יש ממיר HD שמבצע גם הוא upscale.
האם יש סיבה להשקיע סכום ניכר בשביל התכונה הזאת?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
ayael01,
השוואה נאותה בין 2 הרסיברים יכולה להיות באורך של מאמר נוסף
תפתח שרשור בנושא ואני מאמין שנוכל לעזור ולכוון.
shahar07,
לגבי התצוגה ב 505, רצוי לשאול אנשים אשר ברשותם הרסיבר.
דודיפלצת,
יכולות עיבוד תמונה נכנסות כיום בצורה Mainstream לכל החברות הגדולות לרסיברים. מכיוון שזה נעשה ב Mass Production, התוספת למחיר הינה שולית. לא ממש ניתנת לנו הבחירה לגבי איכות עיבוד התמונה הקיימת במוצר ולכן כאשר אנחנו רוכשים רסיבר מדגם מתקדם יותר, כל שאר התכונות בו גם משודרגות.
אני לא התרשמתי לחיוב מאיכות עיבוד התמונה ברסיבר, אך מצד שני - יש אנשים שמאוד מרוצים ממנה.
אני יודע שזה קשה, אך קונים פוטנציאלים אשר הינם טרם רכישה, נסו להתרשם בעצמכם מיכולות העיבוד. תפריטי ה TX-SR606 מאוד נוחים וניתן לעמוד על ההבדלים עם עיבוד תמונה ובלעדיו תוך זמן קצר.
כמעט שכחתי, תודה לכל המברכים על הביקורת
השוואה נאותה בין 2 הרסיברים יכולה להיות באורך של מאמר נוסף
תפתח שרשור בנושא ואני מאמין שנוכל לעזור ולכוון.
shahar07,
לגבי התצוגה ב 505, רצוי לשאול אנשים אשר ברשותם הרסיבר.
דודיפלצת,
יכולות עיבוד תמונה נכנסות כיום בצורה Mainstream לכל החברות הגדולות לרסיברים. מכיוון שזה נעשה ב Mass Production, התוספת למחיר הינה שולית. לא ממש ניתנת לנו הבחירה לגבי איכות עיבוד התמונה הקיימת במוצר ולכן כאשר אנחנו רוכשים רסיבר מדגם מתקדם יותר, כל שאר התכונות בו גם משודרגות.
אני לא התרשמתי לחיוב מאיכות עיבוד התמונה ברסיבר, אך מצד שני - יש אנשים שמאוד מרוצים ממנה.
אני יודע שזה קשה, אך קונים פוטנציאלים אשר הינם טרם רכישה, נסו להתרשם בעצמכם מיכולות העיבוד. תפריטי ה TX-SR606 מאוד נוחים וניתן לעמוד על ההבדלים עם עיבוד תמונה ובלעדיו תוך זמן קצר.
כמעט שכחתי, תודה לכל המברכים על הביקורת