שמעתי לעצתכם וקניתי את SONY DVP-S9000ES
לפני זמן קצר קיבלתי אותו.ציק צק הנ"ל חובר למערכת וכבר הספקתי להקשיב לשלושה דיסקים בסיגנונות שונים.
1 duke ellington: blues in orbit. mfsl sacd
2 the animals: retrosprctive. abkco sacd
3 harmonia mundi sacd : missa mexicana. the harp consort. andrew lawrence king
בנתיים נישמע מבטיח,רשמים מעמיקים יותר רק לאחר האזנה רצינית יותר שלדיסקים נוספים.
1 duke ellington: blues in orbit. mfsl sacd
2 the animals: retrosprctive. abkco sacd
3 harmonia mundi sacd : missa mexicana. the harp consort. andrew lawrence king
בנתיים נישמע מבטיח,רשמים מעמיקים יותר רק לאחר האזנה רצינית יותר שלדיסקים נוספים.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: מערכת די בסיסית (יחסית)
תתחדש ותהנה, תומרמנגז כתב:מגבר creek 5350 se
רמקולים monitor audio bronze b2
כבלים בשקל....
Re: מערכת די בסיסית (יחסית)
תתחדש ותהנה, תומרמנגז כתב:מגבר creek 5350 se
רמקולים monitor audio bronze b2
כבלים בשקל....
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
מה בסיסית ?
זה מגבר כמו שלי.
סוף הדרך
סוף הדרך
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- ilanamsalem
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 260
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אחלה תהנה

שווה ? תלוי את מי שואלים.
אישתי טוענת שאדם חכם היה צורב את כל האוסף מוכר אותו וקונה לה רכב חדש ועוד היה נישאר כסף לטיול ארוך לחו"ל.
רואה החשבון שלי טוען שאוסף הדיסקים שלי הוא ההשקעה הטובה ביותר שניתקל בה,דיסקים שניקנו לפני שנה שנתיים ב 24 דולר ונימכרים היום גם בפי 4 ויותר בדולרים ועוד נישאר הערך המוסף של האזנה למוסיקה נהדרת.....
הבת שלי שמתרחקת מגאז כמו מאש התישבה לידי האזינה והתפעלה סאונד פנטסטי הפטירה והאוירה כמו במועדון צפוף ועשן.
הבן שלי ששומע רק שריף אמר אבא שיחחתה אותה עם הדיסק הזה.
ואני ? שווה כל אגורה . מוסיקת גאז פנטסטית הרכב קטן של מבצעים מופלאים דיסק מלא אוירה שנישמע מעולה גם בשיכבת הסטראו שלא לדבר על שיכבת הSACD ,דיסק שניתן להאזין לו ללא הפסק מבלי להתעיף ואם מחשיכים קצת את האור,מזמינים עלמת חמד שתשב לידך כשביד כוסית של סינגלד מאלט מהאיים וסיגר....מי צריך יותר ?.
רואה החשבון שלי טוען שאוסף הדיסקים שלי הוא ההשקעה הטובה ביותר שניתקל בה,דיסקים שניקנו לפני שנה שנתיים ב 24 דולר ונימכרים היום גם בפי 4 ויותר בדולרים ועוד נישאר הערך המוסף של האזנה למוסיקה נהדרת.....
הבת שלי שמתרחקת מגאז כמו מאש התישבה לידי האזינה והתפעלה סאונד פנטסטי הפטירה והאוירה כמו במועדון צפוף ועשן.
הבן שלי ששומע רק שריף אמר אבא שיחחתה אותה עם הדיסק הזה.
ואני ? שווה כל אגורה . מוסיקת גאז פנטסטית הרכב קטן של מבצעים מופלאים דיסק מלא אוירה שנישמע מעולה גם בשיכבת הסטראו שלא לדבר על שיכבת הSACD ,דיסק שניתן להאזין לו ללא הפסק מבלי להתעיף ואם מחשיכים קצת את האור,מזמינים עלמת חמד שתשב לידך כשביד כוסית של סינגלד מאלט מהאיים וסיגר....מי צריך יותר ?.