חושב להחזיר את ה-YesHD
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
לקחתי ממיר YesHD במסלול פקדון והשימוש בו אפסי.
לאחר שהתרגלנו לצפות באמצעות הייס מקס (ברשותי 2) בתכנים שמענינים אותנו מתי שנוח לנו, לא נעשה כמעט כל שימוש בממיר ה-HD.
נותרו עוד מספר חודשים לתום השנה הראשונה אך אני לא מצליח לראות סיבה להחזיק מוצר שאני לא משתמש בו כמעט (חוסר נוחיות).
האם אני מפספס משהו?
ערן
לאחר שהתרגלנו לצפות באמצעות הייס מקס (ברשותי 2) בתכנים שמענינים אותנו מתי שנוח לנו, לא נעשה כמעט כל שימוש בממיר ה-HD.
נותרו עוד מספר חודשים לתום השנה הראשונה אך אני לא מצליח לראות סיבה להחזיק מוצר שאני לא משתמש בו כמעט (חוסר נוחיות).
האם אני מפספס משהו?
ערן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
carmonle,
בעיה קשה ואני באותה סירה איתך. אני מאוד מתקשה לתפוס בדיוק את הסרטים כאשר אני רגיל לנוחות של היס מקס.
בעיה קשה ואני באותה סירה איתך. אני מאוד מתקשה לתפוס בדיוק את הסרטים כאשר אני רגיל לנוחות של היס מקס.
- HD_Millenium
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היינו צריכים לשמוע בקולם של כמה מחברי האתר
שכבר בשבוע הראשון להשקת YES-HD כתבו שאין סיבה מיוחדת לרכוש את החבילה בתנאים שיס מציעים אותה . מתלהמים קראו להם כאן .
אני בעצמי פיקפקתי באותם חברי פורום , אבל עכשיו רואים בדיעבד עד כמה שהם צדקו .
מה קרה מאז ? שילמנו מאות שקלים ליס עבור חבילת YES-HD ,ובינתיים קיבלנו שניים שלושה משחקי כדורגל בסוף עונת ליגת האלופות בשידור ישיר וצפינו ביורו 2008 ב-SD בעלות נוספת כמובן , החודש ואם רוצים לראות אולימפידה ב-HD צריכים לעבור ל-HOT . בגלל התענוג התחיבנו ל-YES לשלוש שנים .
אנשי האתר המקושרים ליס כתבו שניתן זמן , שזה ישתפר , שזה עוד יוכיח את עצמו אבל בינתיים מה שהוכח כנכון זה עד כמה אנחנו תמימים ונוטים להאמין לכל מפזרי הבטחות . על תמימות משלמים ביוקר .
אני בעצמי פיקפקתי באותם חברי פורום , אבל עכשיו רואים בדיעבד עד כמה שהם צדקו .
מה קרה מאז ? שילמנו מאות שקלים ליס עבור חבילת YES-HD ,ובינתיים קיבלנו שניים שלושה משחקי כדורגל בסוף עונת ליגת האלופות בשידור ישיר וצפינו ביורו 2008 ב-SD בעלות נוספת כמובן , החודש ואם רוצים לראות אולימפידה ב-HD צריכים לעבור ל-HOT . בגלל התענוג התחיבנו ל-YES לשלוש שנים .
אנשי האתר המקושרים ליס כתבו שניתן זמן , שזה ישתפר , שזה עוד יוכיח את עצמו אבל בינתיים מה שהוכח כנכון זה עד כמה אנחנו תמימים ונוטים להאמין לכל מפזרי הבטחות . על תמימות משלמים ביוקר .
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אתה לא מפספס שום דבר. ללא אפשרות הקלטה הערוצים האלה לא שווים כלום (במיוחד בהתחשב בתוכן הדל). אני אישית לא מתכוון להתחבר ל-HD לפני השקת DVR שיוכל להקליט תוכן HD (או לפחות לפני השקת MAX HD במחיר סביר).carmonle כתב:נותרו עוד מספר חודשים לתום השנה הראשונה אך אני לא מצליח לראות סיבה להחזיק מוצר שאני לא משתמש בו כמעט (חוסר נוחיות).
האם אני מפספס משהו?...
ויטלי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם אתה לא משתמש במוצר או בשרות אז זו לא רק זכותך אלא גם חובתך כצרכן נבון להתנתק מהשרות ולהחזיר את המוצר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
ממש ככה. עבורי לראות את הסופר-בול, וימבלדון וליגת האלופות שווה את כל המחיר כל השאר זה בדיוק כמו ש SAM22 כתב, במיוחד ממיר שלישי שהיס-מקס מקליט שתי תכניותsam22 כתב:אתה יודע הכי טוב
אני משאיר אותו בשביל:
ספורט - כשיש משהו
טיונר לתוכנית שלישית
ובעיקר - נשיונל גאוגרפיק
מדי פעם אני תופס גם איזה סרט...
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
תודה על ההתיחסויות לנושא
בכוונתי להחזיר את הממיר לפני תום השנה הראשונה (אין סיבה למהר)
ייס גובים 149 ש"ח עבור איסוף הממיר, מאחר ואני תושב רעננה אביא אותו אליהם לכ"ס
המקס לדעתי פגע קשות ב-HD, ועד שלא יהיה מקליט HD השירות בעייתי ביותר מבחינתנו כלקוחות שלא לדבר על תכנים מועטים
ערן
בכוונתי להחזיר את הממיר לפני תום השנה הראשונה (אין סיבה למהר)
ייס גובים 149 ש"ח עבור איסוף הממיר, מאחר ואני תושב רעננה אביא אותו אליהם לכ"ס
המקס לדעתי פגע קשות ב-HD, ועד שלא יהיה מקליט HD השירות בעייתי ביותר מבחינתנו כלקוחות שלא לדבר על תכנים מועטים
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
- alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
מאוכזב גם אני.
מבחר אומלל של סרטים, לרוב ישנים ורובם המוחלט משודרים בסטריאו ולא ב-DD.
שילוב של השהייות דיבור (וכן אני יודע שזה קונפיגורבילי בממיר) ולעתים הבהוב בתנועה מהירה מדי במסך.
כל זה גורמים לאכזבה יחסית לציפייה במקור.
מן הסתם הממיר החכור יוחזר לבעליו בתום השנה ....
מבחר אומלל של סרטים, לרוב ישנים ורובם המוחלט משודרים בסטריאו ולא ב-DD.
שילוב של השהייות דיבור (וכן אני יודע שזה קונפיגורבילי בממיר) ולעתים הבהוב בתנועה מהירה מדי במסך.
כל זה גורמים לאכזבה יחסית לציפייה במקור.
מן הסתם הממיר החכור יוחזר לבעליו בתום השנה ....
אני כבר החזרתי
גם אני צופה מאוכזב שהחזרתי ליס את הממיר הHD .שילמתי את ה149 ש"ח וחזרתי לממיר הרגיל.
כשיהיה ליס יותר תכנים להציע אני מבטיח שאחזור.
כשיהיה ליס יותר תכנים להציע אני מבטיח שאחזור.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לא אם לקחת את הממיר בפיקדון.danlior כתב:אחרי שנה להחזיר את הממיר זה 1,000 ש"ח קנס, לא?...