שלום חברים, אני רוכש מקרן ראשון ואשמח לעזרה מכם.
בשיטוטיי באתר הזה הבנתי מעט על הדגמים המומלצים בטווח מחירים שלי (5K-6K) ראיתי את הדגם 200 של פאנאסוניק שהוא הכי מצא חן בעיני, הן מבחינת נתונים והן מבחינת ההמלצות שלכם. בחירה נכונה ?
הנתונים כאלה,
המרחק מהקיר של המקרן יכול להיות מקסימום 2.5 מטרים, אני יודע שזה מעט אבל זה מה יש.
המקרן לצפייה בTV, סרטים, חיבור למחשב וחיבור לקונסולת משחקים.
המקרן יהיה בחדר, לא בעייה להחשיך את החדר באופן מוחלט בכל שעות היום, אך מכיוון שאנחנו מדברים על מקרן שיעמוד בחדר אירוח, אני לא ארצה שם חושך בכל זמן עבודתו של המכשיר.
אשמח להמלצות נוספות למכשירים בסד"ג הנ"ל, אני מתכוון לרכוש את המקרן בארה"ב.
מעבר לכך אבקש מכם המלצה למסך, המקרן יעמוד קבוע ואני לא רואה סיבה לעשות מסך חשמלי. מה החשיבות של המסך ?
הנתונים כאלה,
המרחק מהקיר של המקרן יכול להיות מקסימום 2.5 מטרים, אני יודע שזה מעט אבל זה מה יש.
המקרן יהיה בחדר, לא בעייה להחשיך את החדר באופן מוחלט בכל שעות היום, אך מכיוון שאנחנו מדברים על מקרן שיעמוד בחדר אירוח, אני לא ארצה שם חושך בכל זמן עבודתו של המכשיר.
מעבר לכך אבקש מכם המלצה למסך, המקרן יעמוד קבוע ואני לא רואה סיבה לעשות מסך חשמלי. מה החשיבות של המסך ?
כאן תוכל לחשב את מרחק ההקרנה וגודל המסך למקרן שבחרת
http://www.projectorcentral.com/Panason ... or-pro.htm
http://www.projectorcentral.com/Panason ... or-pro.htm
052-4200610
לך לראות בעיניים שלך את המקרנים בפעולה, מקרני DLP ו LCDdanielh_l כתב:בשיטוטיי באתר הזה הבנתי מעט על הדגמים המומלצים בטווח מחירים שלי (5K-6K) ראיתי את הדגם 200 של פאנאסוניק שהוא הכי מצא חן בעיני, הן מבחינת נתונים והן מבחינת ההמלצות שלכם. בחירה נכונה ?
הנתונים כאלה,
מעבר לכך אבקש מכם המלצה למסך, המקרן יעמוד קבוע ואני לא רואה סיבה לעשות מסך חשמלי. מה החשיבות של המסך ?...
אל תסמוך רק על המלצות של אנשים. יש אנשים סגורים שמקרן שלהם הכי טוב שבעולם רק בגלל שהוא שלהם.