האם יש איזה סוג של רסיבר שמראה בצג הדיגיטלי שלו DTS-HD בהרצה של סרטי בלו ריי ב PS3 ??
אם הבעייה ב PS3 יהיה איזה עידכון שיאפשר זאת או שהבעייה חומרתית ??
(דרך אגב יש לי אונקיו 605 )
שאני מריץ סרט בלו ריי ושם בפס קול על DTS-HD או DTS רגיל אני לא שומע הבדל ב סאונד מה יכולה להיות הבעייה ? ואיך אני באמת יוכל לדעת איזה סאונד (HD או לא ) אני שומע ???
passanger57 כתב:שאלתי אם יהיה אפשר באחד העידכונים של הPS3 בעתיד לראות ב רסיבר DTS-HD (רשום בצג) או שיש מגבלה חומרתית ורק ב PCM יהיה אפשר לשמוע הבדל ???
...
יש אומרים שלא קיימת החומרה הדרושה לשידור bitstream מתאים ב-PS3. בכל מקרה לאחר בדיקה מקיפה ברשת נראה שה-PS3 עושה עבודה טובה מאוד בפיענוח אותות האודיו לפחות כמו הרסיברים הטובים בשוק.
עבור HDMI 1.3 קיימים 2 צ´יפים מרכזיים לשידור:
1. Sil9132 - חסר יכולות Bitstream לפורמטי האודיו החדשים וקיים בקונסולת ה PlayStation3 לדוגמה.
2. Sil9134 - גרסה משופרת של הדגם הקודם אשר בעלת יכולות Bitstream.
לפיכך, כמו ש nils3373 הזכיר לפני, זוהי מגבלת חומרה ולכן לעולם לא נוכל לראות את נוריות ה DTS-HD דולקות ברסיבר בשילוב קונסולת ה PS3.
אנשים מוציאים ממיטב כספם על רסיבר בעל תמיכה בפורמטים הללו, יהיה נחמד לפעמים לראות את נוריות החיווי המתאימות דולקות.
כמו שאמרת, האיכות היא זהה, אך לי בכל אופן, זה עושה את זה
Huber כתב:מה כ"כ חשובה הנורית? הרי האיכות בסופו של היום זהה, אז לא מצויין DTS-HD בצג של הרסיבר - אז?
...
גם בשביל להיות בטוח שזה עובד כמו שצריך...
על דיסק בלוריי יש כ"כ הרבה פורמטים - שגם לי לא ברור אם אני באמת מקבל DTS-HD ודומיו או לא...
...
אם קיים לך סרט blu-ray אז הבחירה בפורמט האודיו היא שקופה לחלוטין (בתפריט הראשי של הסרט עצמו) וגם ברסיבר אתה אמור לראות חיווי של LPCM 7.1 או משהו כזה (אם קיימת תמיכה כמובן).
בכל מקרה אני מסכים לחלוטין עם Huber - מה עדיף לאותם בעלי PS3 לעשות? להנות מאיכות האודיו הרב ערוצי לפחות באותה מידה (כמו העברת bitsteam) או לרכוש בנוסף נגן blu-ray יעודי אשר ירוקן את ארנקם בכ-4K שקלים רק בשביל לראות את הנורה דולקת?
אגב בכדי לא "לטעות" בהנחה שלא הבחנת בסאונד DTS HD או DD TRUEHD, יש בעבור כול נגן BD אופציה פשוטה שמקפיצה מידע לגבי האות שמועבר לרסיבר.
בPS3 זה מגיע בתצורת לחיצה על כפתור ה Select, ומידע ניתן לראות פרטים לגבי איכות התמונה סאונד ו FPS.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money