שאלה לגבי ממיר של הוט
שלום לכולם ,
דבר ראשון , לא ידעתי לאיפה לקטלג את בקשתי אז רשמתי אותה תחת "כללי" .
יש לי בבית ממיר THOMSON (כתוב עליו ערוצי זהב ) . . . בעבר היה אצלי טכנאי שנכנס להגדרות הממיר ושינה לי את עוצמת השמע ( בממיר) והיום בכל פעם שאני רואה טלוויזיה אני צריך להגביר את העוצמה בטלוויזיה כיוון שהעוצמה מאוד נמוכה .
יש לי בבית מערכת קולנוע ביתית והממיר מחובר לריסיבר של יאמהה וגם בו אני צריך להגביר לעוצמה גבוהה מאוד כדי לשמוע ...
אני אציין בנוסף שיש לי שלט אדום ( עם OK ) ...
אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לשנות את העוצמה בממיר ... ללא צורך לקרוא שוב ... לטכנאי .....
תודה על העזרה.
עודד
דבר ראשון , לא ידעתי לאיפה לקטלג את בקשתי אז רשמתי אותה תחת "כללי" .
יש לי בבית ממיר THOMSON (כתוב עליו ערוצי זהב ) . . . בעבר היה אצלי טכנאי שנכנס להגדרות הממיר ושינה לי את עוצמת השמע ( בממיר) והיום בכל פעם שאני רואה טלוויזיה אני צריך להגביר את העוצמה בטלוויזיה כיוון שהעוצמה מאוד נמוכה .
יש לי בבית מערכת קולנוע ביתית והממיר מחובר לריסיבר של יאמהה וגם בו אני צריך להגביר לעוצמה גבוהה מאוד כדי לשמוע ...
אני אציין בנוסף שיש לי שלט אדום ( עם OK ) ...
אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לשנות את העוצמה בממיר ... ללא צורך לקרוא שוב ... לטכנאי .....
תודה על העזרה.
עודד
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
פשוט מאוד...
לחץ על services המצוי מתחת ללחצן האדום בשלט ומעל הספרה 1.
שם תראה "הגדרות מערכת". כנס ואז בתפריט בחר "הגדרות קול. ודא שמכוון על סטריאו, ומיד מתחת יש עצמת קול. כוון להנאתך.
מקווה שזה אכן כך אצלך....
בהצלחה...
לחץ על services המצוי מתחת ללחצן האדום בשלט ומעל הספרה 1.
שם תראה "הגדרות מערכת". כנס ואז בתפריט בחר "הגדרות קול. ודא שמכוון על סטריאו, ומיד מתחת יש עצמת קול. כוון להנאתך.
מקווה שזה אכן כך אצלך....
בהצלחה...
בקשר לתגובתך
היי roypeles
בקשר לתגובתך ,
נכנסתי עם השלט האדום ( עם OK במרכז) ע"י לחיצה עלHELP וכניסה למאפייני המערכת , אבל אין שם הגדרות קול.
האם אתה יודע על דרך אחרת ?
או שאני צריך לקרוא לטכנאי ...
תודה על העזרה
עודד
בקשר לתגובתך ,
נכנסתי עם השלט האדום ( עם OK במרכז) ע"י לחיצה עלHELP וכניסה למאפייני המערכת , אבל אין שם הגדרות קול.
האם אתה יודע על דרך אחרת ?
או שאני צריך לקרוא לטכנאי ...
תודה על העזרה
עודד
שלום לכולם ,
אני הצלחתי לפתור את הבעיה .
להלן הסבר :
בממיר שלי (טומסון -סוג ישן יש 2 יציאות SCART ... ) הבעיה הייתה שעוצמת השמע הוגדרה בממיר וכוונה לעוצמה נמוכה .
ובכל פעם שהייתי רוצה להגביר את הטלוויזיה הייתי מגביר לעוצמה של 70 ( מתוך 100 ) והייתי שומע את הרעש הסטטי (סוג של זמזום ) מהרמקולים של הטלוויזיה.
מה שעיתי הוא פשוט ... חיברתי את הטלוויזיה ליציאת SCART השנייה , לדעתי וזה כנראה הגיוני ..
ההגדרה בממיר לעוצמת שמע תקפה ליציאה ספציפית ... וכאשר חיברתי את הטלוויזיה ליציאה שנייה שמעו מעולה ( בעוצמה 15-17 ) ואין את הרעש הסטטי ..
עכשיו נשארה לי הבעיה שאני לא מצליח לשלוט עם השלט של הוט על הטלוויזיה ..\
יש ל טלוויזיה FUJICOM 42 ושלט אדום עם כפתור OK .
נכנסתי לאתר של הוט ... ובדקתי את הקודים לדגם הטלוויזיה שלי .. אבל זה לא עבד ..
ובנוסף ניסיתי ללחוץ TV 991 ולבצע סריקה ידנית ואני עדיין לא מצליח ..
אשמח לעזרתכם ..
אני מקווה שעזרתי למישהו תשובתי הארוכה ....
בברכה,
עודד
אני הצלחתי לפתור את הבעיה .
להלן הסבר :
בממיר שלי (טומסון -סוג ישן יש 2 יציאות SCART ... ) הבעיה הייתה שעוצמת השמע הוגדרה בממיר וכוונה לעוצמה נמוכה .
ובכל פעם שהייתי רוצה להגביר את הטלוויזיה הייתי מגביר לעוצמה של 70 ( מתוך 100 ) והייתי שומע את הרעש הסטטי (סוג של זמזום ) מהרמקולים של הטלוויזיה.
מה שעיתי הוא פשוט ... חיברתי את הטלוויזיה ליציאת SCART השנייה , לדעתי וזה כנראה הגיוני ..
ההגדרה בממיר לעוצמת שמע תקפה ליציאה ספציפית ... וכאשר חיברתי את הטלוויזיה ליציאה שנייה שמעו מעולה ( בעוצמה 15-17 ) ואין את הרעש הסטטי ..
עכשיו נשארה לי הבעיה שאני לא מצליח לשלוט עם השלט של הוט על הטלוויזיה ..\
יש ל טלוויזיה FUJICOM 42 ושלט אדום עם כפתור OK .
נכנסתי לאתר של הוט ... ובדקתי את הקודים לדגם הטלוויזיה שלי .. אבל זה לא עבד ..
ובנוסף ניסיתי ללחוץ TV 991 ולבצע סריקה ידנית ואני עדיין לא מצליח ..
אשמח לעזרתכם ..
אני מקווה שעזרתי למישהו תשובתי הארוכה ....
בברכה,
עודד
ממה שאני זוכר, היציאה העליונה היא עם סאונד משתנה, היציאה התחתונה היא עם סאונד קבוע (בשביל וידאו). הבעיה היא שהיציאה התחתונה גם לא מעבירה שידור ב-RGB, אלה רק העליונה (עד כמה שאני זוכר).
אם יש לך שלט כחול בבית, אפשר לעדכן את הסאונד בממיר. בשלט האדום אי אפשר
אם יש לך שלט כחול בבית, אפשר לעדכן את הסאונד בממיר. בשלט האדום אי אפשר