הסאגה נמשכת...

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
OldMan פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם.

בעת האחרונה די התאכזבתי מויסטה מדיה סנטר - יש לו בעיות תאימות עם מספר סוגי קבצים אצלי וניסיתי אלטרנטיבות. הבחירה היתה לנסות את מדיה פורטל. באמת הכל עבד שם - אבל כפי שאומרים - טוב אבל לא מצוין!

ראשית חסרה לי האופציה למתיחה של סרטים (כדי למנוע את הפסים השחורים למעלה ולמטה) - בויסטה מדיה סנטר יש אפשרות כזו והתוצאה מדהימה.

ניסית לשחק עם האפשרויות של שינוי בASPECT RATIO אבל הם היו ממש לא שימושיים.

ואז כשניסיתי להפעיל את VMC קיבלתי תופעה מוזרה - כל ה-DTS נעלם! כלומר כל סרט נוגן בסטיריאו. פשוט לא הצלחתי להבין למה ודי הרמתי ידיים.

היום ניסיתי לשדרג את מדיה פורטל - הגרסה שהייתה לי והשתמשתי בה 0.2.3 אם אני לא טועה.

הסיבה שלא שידרגתי קודם היא שאני לא צופה בHTPC בטלויזיה בכלל - אני מעדיף את YES MAX מלהתעסק עם כל הEPG. היה לי YES MAX הרבה לפני ה-HTPC ואני מרוצה ממנו.

כשלב ראשון עשיתי UNINSTALL מסודר והרצתי את הSET UP החדש. התוכנה עדכנה כל מני דברים במחשב והכל נגמר. הפעלתי את המדיה פורטל ונדהמתי לגלות שהוא מציג לי את מסך הפתיחה של 0.2.3 - האמת בשלב הזה בדקתי האם אין בקבוקי אלכוהול ריקים בחדר והתחלתי לצבוט את עצמי.

בכל פעם שהורדתי את התוכנה - ובדקתי שהספריה שלה ב-PROGRAM FILES איננה התקנתי מחדש ו... חזרתי לגירסה 0.2.3...

בשלב הזה החלטתי שהגעתי לרווייה עם התוכנה הזו ואני רוצה להרגע עם קצת מוזיקה. אז הפעלתי את הויסטה מדיה סנטר בכדי להשמיע איזה הופעה נחמדה. והשוק שאחז בי היה ענקי!

ה- DTS חזר!!!! פשוט לא להאמין!!!!!!

אני חוזר ומצהיר בזאת שלא שתיתי שום אלכוהול ולא עישנתי כלום - זה פשוט עבד. הרגשתי כאילו פגשתי מכר ישן והסיפור של הפלח עם הקאדי והעז העלה בי חיוך...

אבל אני עדיין לא שם! המדיה סנטר מסרב לנגן לי קבצי TS!

טוב בחזרה למקצה שיפורים...

עוד דבר מעניין שקרה בויסטה מדיה סנטר זה שנעלמו כל האתרים!!! מלבד הכללית. האמת שאני לא כל כך משתמש בזה אבל חבל לא? מישהו יכול לספר לי מה קורה כאן? אני שוקל לשנות את הסטאפ והמיקום חזרה לארצות הברית כדי לקבל יותר תכנים.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”