מצב שאני מדבר עליו: מקרן Optoma HD65, מרחק 3.5-3.8 מטר.
צפייה בסלון, ולא בחדר ייעודי, ניתן לסגור תריסים.
לפי החישובים שמצאתי ראיתי שמדובר על רוחב כ-2.20 מטר, וגובה 1.7מטר (ב4x3),
כלומר אני חושב כבר ללכת על 2.44x1.83.
בארץ אני ראיתי מס' מצומם של "מותגים" עממיים (כלומר לא ידועים או זולים), כגון Draper, StarView, StarViewPro. העיקר מבניהם StarViewPro, בגודל הנ"ל נמכר בסביבות 1350-1400 ₪. מצידו השני הזול מבניהם (StarView, Draper) נמכר בסיבות 800 ₪ בלבד.
השאלות שלי:
* האם לדעתכם אפשר להסתפק במסך עממי (עד 1400 ₪) או שווה להשכיע במסכים ידועיים/טובים יותר (אולי לרכוש בחו"ל, כמו שרכשתי מקרן וכבלים).
* במידה ולדעתכם ניתן להסתפק במסך עממי, איזה מבין "המותגים" שווה לבחור (האם ישנו שוני מעשי בין המותגים העממיים).
מודה על עזרתכם
המלצות על בחירת מסך הקרנה ידני (עממי) בארץ
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אחרי שהשקעת במקרן כ"כ הרבה לא חבל?
אם אפשרי לך - לך על מסך קבוע...
זה לאו דווקא עולה פחות - אבל זה נראה מדהים....
אני אישית קנייתי משהו בתוצרת ישראלית בגודל 100" 16:9... במחיר של 3.5K בערך
לא הבנתי למה אתה מודד 4:3 אם יש לך מקרן 16:9....
אבל יש מישהו באתר שהזמין מסך מCARADA אם אני לא טועה - וזה עלה לו אותו מחירבערך, נראה יותר רציני ומקצועי - ושלו היה 114"
אני משער שגודל כמו שלי היה עולה אפילו פחות.
ויש אופציה עוד יותר זולה - וזה לרכוש את הבד לבד - ולהכין מסגרת לבד - תעשה חיפושים היו כמה אנשים שעשו את זה ויצאו מאוד מרוצים - ומאוד בזול מן הסתם...
זה לאו דווקא עולה פחות - אבל זה נראה מדהים....
אני אישית קנייתי משהו בתוצרת ישראלית בגודל 100" 16:9... במחיר של 3.5K בערך
לא הבנתי למה אתה מודד 4:3 אם יש לך מקרן 16:9....
אבל יש מישהו באתר שהזמין מסך מCARADA אם אני לא טועה - וזה עלה לו אותו מחירבערך, נראה יותר רציני ומקצועי - ושלו היה 114"
אני משער שגודל כמו שלי היה עולה אפילו פחות.
ויש אופציה עוד יותר זולה - וזה לרכוש את הבד לבד - ולהכין מסגרת לבד - תעשה חיפושים היו כמה אנשים שעשו את זה ויצאו מאוד מרוצים - ומאוד בזול מן הסתם...
המלצות על בחירת מסך הקרנה ידני (עממי) בארץ
מצב שאני מדבר עליו: מקרן Optoma HD65, מרחק 3.5-3.8 מטר.
בארץ אני ראיתי מס' מצומם של "מותגים" עממיים (כלומר לא ידועים או זולים), כגון Draper, StarView, StarViewPro. העיקר מבניהם StarViewPro, בגודל הנ"ל נמכר בסביבות 1350-1400 ₪. מצידו השני הזול מבניהם (StarView, Draper) נמכר בסיבות 800 ₪ בלבד.
השאלות שלי:
* האם לדעתכם אפשר להסתפק במסך עממי (עד 1400 ₪) או שווה להשכיע במסכים ידועיים/טובים יותר (אולי לרכוש בחו"ל, כמו שרכשתי מקרן וכבלים).
* במידה ולדעתכם ניתן להסתפק במסך עממי, איזה מבין "המותגים" שווה לבחור (האם ישנו שוני מעשי בין המותגים העממיים).
מודה על עזרתכם
השאלות שלי:
מודה על עזרתכם