טלוויזיה 37 אינטש עם תמונה בתוך תמונה PIP
אני מחפש טלוויזיה לצפיה בטלוויזיה 50%, מחשב 40% ו-PS2 10%. מרחק צפיה מטר עד 2.5.
כיום יש טלוויזיה בנפרד ומסך מחשב בנפרד ואני מעוניין באפשרות של תמונה בתוך תמונה או תמונה ליד תמונה (אני נהנה מכל רגע מתכונות אלו במסך DELL WPF 2007).
אני מניח שאני צריך LCD 37. הצעות?
כיום יש טלוויזיה בנפרד ומסך מחשב בנפרד ואני מעוניין באפשרות של תמונה בתוך תמונה או תמונה ליד תמונה (אני נהנה מכל רגע מתכונות אלו במסך DELL WPF 2007).
אני מניח שאני צריך LCD 37. הצעות?
טלוויזיה 37 אינטש עם תמונה בתוך תמונה PIP
לא מצאתי את הטלוויזיה הזאת בזאפ או באתר של סמסונג ישראל. תקציב 5-6, אבל מוכן לשלם יותר במידת הצורך. אם נתעלם מה-PIP, איך הטלוויזיה הזאת ביחס לאחרות?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
הפעם המוכר צדק...
אכן רואים טוב יותר שידורי SD ב-A450 מאשר ב-A550 בגלל שיכולות עיבוד התמונה של המעבדים בדגמים הללו מתקשים יותר במסכי FHD בגלל ריבוי הפקסלים.
אם היתה אפשרות להנות מ-FHD במרחק הצפיה שלך בגודל הנ"ל (37) אז הייתי ממליץ לך זאת בהתאם לשאר הפרמטרים.
יש מסך 37 אינץ' טוב של פיליפס שאני מכיר אבל הוא FHD ויקר - 7603 - את מסכי ה-HDR שלהם בגודל הנ"ל אני לא מכיר.
אכן רואים טוב יותר שידורי SD ב-A450 מאשר ב-A550 בגלל שיכולות עיבוד התמונה של המעבדים בדגמים הללו מתקשים יותר במסכי FHD בגלל ריבוי הפקסלים.
אם היתה אפשרות להנות מ-FHD במרחק הצפיה שלך בגודל הנ"ל (37) אז הייתי ממליץ לך זאת בהתאם לשאר הפרמטרים.
יש מסך 37 אינץ' טוב של פיליפס שאני מכיר אבל הוא FHD ויקר - 7603 - את מסכי ה-HDR שלהם בגודל הנ"ל אני לא מכיר.