שאלות לגבי ממירים של יס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
BlueStreak פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם.

1. האם קיים ממיר של יס שמוציא s-video וקטן יותר מ dsr-1000?
2. אפשר פשוט לגשת לסניף של יס ולבקש להחליף ממיר? בלי תשלום?
3. כתוב באתר של יס שבשביל להחליף שלט ניגשים לדואר ומשלמים 50 ש"ח ומחליפים במקום. אם אני מגיע אליהם לסניף לא יעשו את זה בחינם?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

1. יש את הממיר 3100S שמידותיו הם 29 ס"מ רוחב ו- 19 ס"מ עומק וכ-5-6 ס"מ גובה. שים לב רק שיחליפו לך ל- 3100S ולא 3100SV שיש מחלוקות האם הוא מוציא סיגנל S-video תקין, כאשר 3100S בוודאות מוציא הסיגנל הנ"ל בצורה תקינה. הדרך לזהות - 3100S - לוגו כחול של yes דבוק על הממיר, 3100SV - לוגו ירוק של yes דבוק על הממיר. (ה- 3100S וה- 3100SV בגודל זהה).
2. ל- yes אין סניפים עד כמה שאני יודע, אתה יכול להתקשר אליהם. בדר"כ הם ינסו לקחת כסף (כ- 140 ש"ח) על החלפה לממיר 3100S, אבל הבנתי לאחרונה שאם אומרים להם שזה בשביל טלוויזיית LCD/פלזמה אז הם מחליפים ללא תשלום - תתכונן למצב שתצטרך להתווכח איתם.
3. בדואר יקחו לך כסף כי זו ההנחיה שניתנה להם. אתה כן יכול לנסות לשכנע את yes לזכות לך את זה בתמורה לשליחת הקבלה על רכישת השלט בפקס. אצלי זה עבד - 2 שלטים החלפתי ו- yes זיכו אותי ב- 100 ש"ח. שוב - גם שם תתכונן להתווכח... לשכנע אותם לזכות אותך או לתת לך דברים בחינם זה לא דבר פשוט...

בהצלחה 8)

dor93
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
קיבל תודות: 0

רק ל מאקס ו ל PES1000 יש SV

שליחה #3 

קיבלתי השבוע את המסך החדש של סאמסונג כאשר חובר אליו הממיר האפור הגדול (PES100) ע"י חיבור סקארט ל SV.
ראו דיי טוב יחסית לשידור טלויזיה רגיל.
אך משום מה הוא התקלקל למחרת
בא טכנאי להחליף את הממיר וניסה את כל הממירים הכסופים ואף אחד מהם לא נתן SV תקין.
המאקס בפרוש מוציא SV
אני חושב שהפורום צריך להרים קול צעקה לטיפול בשידורים של כל החברות ובהחלפת הממירים לממירים שמתאימים לטכנולוגיות החדשות .

BlueStreak פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

smallville4r - תודה.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”