נמאס כבר מהפלאפוני משולבי הרמקול!!!
היום אני נוסע באוטובוס 74 מת"א לחולון עולה איזה חייל מהקירייה מתחיל לשמוע מוזיקה בפלאפון שלו עם רמקול.
למה יש את התופעה הזו??? מה יקרה שהטלפונים עם פונקציית טיסה יהיו יותר פופלארים אני אאלץ לסבול את זה במטוס???
כאשר לחצתי על הכפתור וקמתי ע"מ לרדת בתחנה הוא אמר לי "יאללה החוצה" כתגובה שנייה לפני שירדתי מהאוטובוס אמרתי לו לפני כולם "חייל קנה לך אוזניות אני לא חייב להקשיב לחרא שלך"
למה יש את התופעה הזו??? מה יקרה שהטלפונים עם פונקציית טיסה יהיו יותר פופלארים אני אאלץ לסבול את זה במטוס???
כאשר לחצתי על הכפתור וקמתי ע"מ לרדת בתחנה הוא אמר לי "יאללה החוצה" כתגובה שנייה לפני שירדתי מהאוטובוס אמרתי לו לפני כולם "חייל קנה לך אוזניות אני לא חייב להקשיב לחרא שלך"
זה באמת מחלה, אבל רק ילדים נגועים בה. כל מקום שאני הולך ברחוב
הם עם הסלולרים שלהם בפול ווליום שומעים מוסיקה מעצבנת כזו או אחרת.
הם עם הסלולרים שלהם בפול ווליום שומעים מוסיקה מעצבנת כזו או אחרת.
הכי גרוע מבחינתי זה האיכות הזוועתית שהמכשירים האלו מנפיקים ואיזה עוול שנעשה מלבד לסביבה , למוסיקה עצמה .
הטרנד הזה שקיים בעיקר בקרב בני נוער יחלוף - יש להם צורך להתבלט ולמשוך צומי כמו תמיד בעיקר בקרב אוכלוסיה מסוימת , וכרגע זה בעזרת הסלולאר שהם דרך אגב מכנים - פון .
הטרנד הזה שקיים בעיקר בקרב בני נוער יחלוף - יש להם צורך להתבלט ולמשוך צומי כמו תמיד בעיקר בקרב אוכלוסיה מסוימת , וכרגע זה בעזרת הסלולאר שהם דרך אגב מכנים - פון .
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
שלפחות ינגנו קצת קינג קרימסון ברחוב או משהו מעניין.. הכל מזרחי חסר אמוציות 
מה הקשר , " משרד הבריאות ........ולדבר עם רמקול "digest כתב:בני נוער לא אשמים, זה חוסר תרבות כללי. אם משרד הבריאות אומר באופן רשמי לדבר יותר עם רמקול, אז מה אנחנו רוצים מהילדים?...
השרשור הזה מדבר על השמעת מוסיקה דרך הרמקול של הסלולאר בווליום עצבני בציבור .
עכשיו קפיש ?