דקסטר - עונה 3
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הסדרה חוזרת לעונה שלישית ב 28 לספטמבר.
Jimmy Smits המעצבן יכנס לנעליו של ג'ימס דואקס.
www.sho.com/dexter
Jimmy Smits המעצבן יכנס לנעליו של ג'ימס דואקס.
www.sho.com/dexter
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
godu,
אני חושב שהעונה הראשונה מבריקה, והעונה השניה הצליחה להחזיק את המתח מהעונה הראשונה. הסדרה היחידה שהצליחה לתפוס אותי כמעט כמו זאת היתה LOST בעונות הראשונות שלה.
אני חושב שהעונה הראשונה מבריקה, והעונה השניה הצליחה להחזיק את המתח מהעונה הראשונה. הסדרה היחידה שהצליחה לתפוס אותי כמעט כמו זאת היתה LOST בעונות הראשונות שלה.
לא לשכוח שהכל התחיל מספר "דקסטר חולם חלומות אפלים" מאת לינדסי ג'ף . העונה הראשונה הייתה מבוססת על הספר הראשון. יצא גם בעברית ספר נוסף בסידרה "דקסטר משחק משחקים מסוכנים" אך יוצרי הסידרה, לאחר העונה הראשונה, התנתקו מסידרת הספרים ויצרו את המשך העלילה לבד...
אני מחכה בקוצר רוח לעונה השלישית, הסידרה הזאת גורמת לגועל רב ולתענוג גדול בו זמנית. נראה שזה יהיה מגעיל ומדהים לראות את הסידרה הזאת ב HD ...
אני מחכה בקוצר רוח לעונה השלישית, הסידרה הזאת גורמת לגועל רב ולתענוג גדול בו זמנית. נראה שזה יהיה מגעיל ומדהים לראות את הסידרה הזאת ב HD ...
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

שימו לב שהופץ לרשת הפרק הראשון ב SD.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
אחלה פרק.. ממשיך את העונות הראשונות בפשטות שלו ואיך שהוא לאט לאט מקדם את העלילה החדשה.. הסוף קצת היה מוזר לי אבל אולי כי ראיתי את הפרק בחלקים, התגעגעתי והוא חזר ובגדול!!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag