עזרה לחסכונים שביננו
אהלן אני אבי בן 20 אני רוצה לקנות טלויזיה LCD קטנה 22'. מרחק 2.5-3 מטר לחדר. 10% צפייה בטלויזיה ערוצים רגילים ללא הוט או יס, 30% פלייסטיישן, 20% DVD עם חיבור מתאים 40% חיבור למחשב. אני לא צריך טלויזיה טובה מדי, משהו בטווח מחירים של 1600-1900 ש"ח חשבתי על http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694974
מבקש עזרה בנושא כי אני די לא מבין בתחום...
בתודה רבה מראש
מבקש עזרה בנושא כי אני די לא מבין בתחום...
בתודה רבה מראש
נראה לי שהגזמתי אני מדבר על טלויזיה לחדר 1.5-2 מטר. אין לי מקום לטלויזיה גדולה יותר, והבעיה במסכי מחשב זה שאין התקנים בדרך כלל לחיבור של אנטנות טלויזיה ובכלל יש חיבור שפה יש ושם אין. מה שאתם אומרים שעדיף לוותר על טלויזיה קטנה? כי פשוט אין לי מקום ליותר מזה וזה יותר עדיף מטלויזיה רגילה... תביעו את דעתכם, היא חשובה לי.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
nisani,
בתקציב שלך לא קיים מסך טלויזיה המתאים לחדרך ולסוגי התכנים שלך (אולי ביד שניה).
בכל מקרה יש לך שתי אפשרויות:
1. לקנות מסך מחשב איכותי בגודל 24 אינץ'.
2. להמתין בסבלנות ולחסוך מספיק למסך 32 אינץ' איכותי (בסביבות ה-4.5K) - האפשרות המועדפת לדעתי.
בתקציב שלך לא קיים מסך טלויזיה המתאים לחדרך ולסוגי התכנים שלך (אולי ביד שניה).
בכל מקרה יש לך שתי אפשרויות:
1. לקנות מסך מחשב איכותי בגודל 24 אינץ'.
2. להמתין בסבלנות ולחסוך מספיק למסך 32 אינץ' איכותי (בסביבות ה-4.5K) - האפשרות המועדפת לדעתי.
אני עם מסך 32 בחדר השינה עם מרחק צפיה של 2 מטר אבל זה בגלל שאני משתמש בו רק למחשב אז זה בסדר אבל לדעתי אתה יכול להסתדר מצויין עם 22, נכון זה קטן אבל זאת פשרה, אין דגם של טלוויזיה 22 שאני יודע להמליץ לך עליה אבל 225MS של סאמסונג מצויינת, ממש אהבתי אותה גם בעיצוב וגם באיכות התמונה(ויש לה חיבורים רבים והכל אבל אין לה שלט! כי היא מיועדת בעיקר למחשב)