AX5I נמכר מה עכשיו?
מכרתי הAX5I שלי
מה עכשיו
אשמח להצעות.רמקולים סרווין 15 אינטש!לא חייב HDMI ! 
לא אח שלי!לא התקשר וגם שלא יתקשר.. 
רעיון מענייןdaklon כתב:LX71...
אז מה אם הוא מדור קודם?אני לא יודע מהזה דור קודם ומה השתנה מבחינת הגברה?במחיר שאתה יכול לירכוש היום ספינת דגל (שעלה לא מזמן 30000 )אתה יכול לקנות היום רק את הרגליים של הLX90daklon כתב:אתה מתכנן על הAX10I ?
נכון שהוא ספינת הדגל אבל של הדור הקודם..
אני אישית הייתי הולך על רסיבר יותר חדשני כמו ה70 או מחכה ל71 שיבוא..
או אם אתה בקטע של ספינות דגל תמיד יש את הLX90...
כן אבל ההגברה של הLX71 אני מאמין יותר ממספיקה לרמקולים שלך.. מה שגם תקבל תמיכה בפורמטים החדשים ועוד כל מיני פ'יצרים חדשים שאין לAX10I.. אז מה אם הוא היה ספינת דגל בדור הקודם.. קח לדוגמא כרטיסי מסך.. כרטיס בינוני של דור חדש בערך משתווה לכרטיס HI END של דור קודם, ואפילו עולה עליו בחלק מהמקרים.. מה שגם ה71 לא בדיוק רסיבר בינוני.. הוא מהדגמים הגבוהים.. ואם עדיין לא יספיק לך אל תשכח שיוצא גם 81... אם ההגברה כל כך מעניינת אותך אז לחדשים יש הגברת ICE, הגברה דיגיטלית.. מה זה נותן ואם זה יותר טוב אני לא יודע כי לא שמעתי.. אבל אני יודע שהייתי מעדיף אחד מהרסיורים החדשים (LX71,81)ADICT כתב:אז מה אם הוא מדור קודם?אני לא יודע מהזה דור קודם ומה השתנה מבחינת הגברה?במחיר שאתה יכול לירכוש היום ספינת דגל (שעלה לא מזמן 30000 )אתה יכול לקנות היום רק את הרגליים של הLX90daklon כתב:אתה מתכנן על הAX10I ?
נכון שהוא ספינת הדגל אבל של הדור הקודם..
אני אישית הייתי הולך על רסיבר יותר חדשני כמו ה70 או מחכה ל71 שיבוא..
או אם אתה בקטע של ספינות דגל תמיד יש את הLX90...ולכן זה לא רלוונטי!אך כל ספינת דגל מדור קודם ישמע טוב יותר מרסיוור רגיל כיום!אני משווה למשל את הVSA-AX10AI לLX71 PIONEER אין מה להשוות ביכלל!מבחינת הגברה נפרדת לכל ערוץ ההקפדה על הפרטים הקטנים והשאסי של המגבר לעומת הרסיוור!וכמובן הספק כוח (10 קג)לעומת כל המשקל של הרסיוור לדוגמא!
...
מאשר ספינת הדגל הקודמת...
הכרחת אותי להודות אז שילמתי מקדמה על VSA-AX10AI הטופ של הטופ של ספינת הדגל של פיוניר!אז יש למישהוא מילה רעה להגיד הוא מוזמן להגיד!ועשו לי טובה אל תדברו איתי עכשיו על LX71 ועל הגברה של ICE כי זה פרט קטן ממיכלול ולא כל התמונה עצמה אחד מול אחד!udii כתב:ADICT איזה רסיבר החלטת לקנות בסוף ?...
אם אתם רק אומרים תתחדש ללא התיחסות ספציפית אני מתחיל לפחד....שבחרתי משהו לא מי יודע מה אך ניחא,נמתין קצת עד אשר אחזור מאילת אחרי שבוע הבא,ואז תתבצע הרכישה!לגבי מחיר קומבינה לשאלתך עיוני,אמנם מקדמה שלמתי אך את המחיר עוד לא סגרתי!
נשמע מוזר,אך אל דאגה! פשוט לא היה לי זמן להגיע לפגישה עם בעל הבית .אך המחיר הראשוני כבר ידוע לי ונותר לי רק להוריד עוד קימעה (לחץ פיזי מתון...
)כאשר אגיע אליו לאחר שאחזור מאילת!אך אל דאגה הפקודה לקופת הגמל ניתנה והמזומנים נערמים לקראת המשימה...
אך אני פשוט לא רוצה להתהולל כחוגר לפני המפתח....עד אשר המשימה תושלם! 
דני כל פעם אתה מוכיח לי למה אני אוהב אותך מחדש!!!danlior כתב:קנית מכשיר מ-ד-ה-י-ם ה-LX71 לא ידגדג את הבהונות שלו. מזל טוב!...