שאלה לגבי HTPC בOS X
אני שוקל להתקין על ה"HTPC" שלי OS X (מערכת הפעלה של מקינטוש).
בגלל שמדובר במחשב רגיל ולא במחשב אפל אני מניח שיהיו לי קצת קשיים עם הדרייבים ובעוד כמה נושאים לכן אני רוצה להקדים תרופה למכה ולשאול כמה שאלות:
1. האם בכלל מומלץ להתקין OS X על HTPC (מדובר בגרסא 10.5 leopard)?
2. איזה כרטיסי טלויזיה תומכים בOS X? האם ל"HAUPPAUGE HD PVR" יש דרייברים?
3. עם איזו מערכת מדיה סנטר אוכל לעבוד במידה ואתקין את הOS X?
תודה, אביב.
בגלל שמדובר במחשב רגיל ולא במחשב אפל אני מניח שיהיו לי קצת קשיים עם הדרייבים ובעוד כמה נושאים לכן אני רוצה להקדים תרופה למכה ולשאול כמה שאלות:
1. האם בכלל מומלץ להתקין OS X על HTPC (מדובר בגרסא 10.5 leopard)?
2. איזה כרטיסי טלויזיה תומכים בOS X? האם ל"HAUPPAUGE HD PVR" יש דרייברים?
3. עם איזו מערכת מדיה סנטר אוכל לעבוד במידה ואתקין את הOS X?
תודה, אביב.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
1. אם אין לך חומרה מקורית של Apple, אני לא רואה ממש סיבה להתקין OSX86. יהיו לך, כצפוי, הרבה בעיות דרייברים, אלא אם כן תקנה מראש חומרת PC המומלצת באתר של OSX86, שבה אין בעיות של דרייברים. יש לזכור גם שמדובר ב-HACK ולא בגירסת תוכנה שיש לה תמיכה רשמית כלשהי.
2. אין עדיין דרייברים למקינטוש עבור ה-HD PVR.
3. לנגינת מדיה מכל הסוגים (MKV, כתוביות SRT בעברית, ועוד רבים וטובים), אין שום בעייה. יש את התוכנה PLEX, המבוססת על XBMC ועברה הסבה מאוד יפה למקינטוש. עבור הקלטות ו-PVR, יש את ה-SageTV. אפשר לגלוש באתר שלהם ולראות איזה מוצרי חומרה נתמכים בתוכנה שלהם במקינטוש. הפתרון הכי סביר שנראה כרגע הוא להשתמש ב-SageTV עבור הקלטות בלבד ברקע וב-PLEX לנגן את כל המדיה שיש לך כולל ההקלטות של ה-SageTV.
2. אין עדיין דרייברים למקינטוש עבור ה-HD PVR.
3. לנגינת מדיה מכל הסוגים (MKV, כתוביות SRT בעברית, ועוד רבים וטובים), אין שום בעייה. יש את התוכנה PLEX, המבוססת על XBMC ועברה הסבה מאוד יפה למקינטוש. עבור הקלטות ו-PVR, יש את ה-SageTV. אפשר לגלוש באתר שלהם ולראות איזה מוצרי חומרה נתמכים בתוכנה שלהם במקינטוש. הפתרון הכי סביר שנראה כרגע הוא להשתמש ב-SageTV עבור הקלטות בלבד ברקע וב-PLEX לנגן את כל המדיה שיש לך כולל ההקלטות של ה-SageTV.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה על התגובה
אני אבדוק אם באמת החומרה שלי תואמת ובנוסף אבדוק לגבי הסייג' טי וי מול התוכנות האחרות.
האם ל"Hauppauge WinTV-PVR-150" יש דרייבים לOS X?
האם ל"Hauppauge WinTV-PVR-150" יש דרייבים לOS X?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש ללינוקס, אבל עד כמה שידוע לי אין ל-OS X.
תודה
בסופו של דבר החלטתי להתקין לינוקס Ubuntu מריץ סרטי HD עם תרגום אחרי קצת התעסקות.מחר אני אביא כרטיס טלויזיה ואבדוק את יכולות ההקלטה.
הבעיה כרגע היא שמדי פעם האובונטו נתקעת אני אנסה לקרוא קצת ולראות איך אפשר לסדר את זה.
הבעיה כרגע היא שמדי פעם האובונטו נתקעת אני אנסה לקרוא קצת ולראות איך אפשר לסדר את זה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ה-PVR150 עובד נפלא בלינוקס. קרא כאן על ה-MythTV:
http://www.hometheater.co.il/article1311
http://www.hometheater.co.il/article1311