מה עדיף nבין ה-3 אזניות הבאות:
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
ATH-A900
HD595
DT770
מיועדים לחיבור למגבר המחובר לפליסטיישן3.
אם למישהו יצא להתעסק ובעיקר להאזין,
אשמח לשמוע תגובות.
HD595
DT770
מיועדים לחיבור למגבר המחובר לפליסטיישן3.
אם למישהו יצא להתעסק ובעיקר להאזין,
אשמח לשמוע תגובות.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

הבנתי שהבס שלהם בשמים...אבל די מחייב מגבר אזניות, לא?anatoli15 כתב:כולן סבבה. אני הכי אהבתי את ה-770. (שמעתי את כל ה-3)....
לא ולא. לדעתי הבס בגבול הטעם הטוב (ואני לא אוהב באס מוגבר מדיי).
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

הבנתי שיש שתי גרסאות של האזניות האלו.anatoli15 כתב:לא ולא. לדעתי הבס בגבול הטעם הטוב (ואני לא אוהב באס מוגבר מדיי)....
אחת עם התנגדות של 80
והשנייה 30.
מוכר לך?
לא, אני מכיר אחת של 80 ואחת של 250. אני לא זוכר איזו הייתה זו ששמעתי. אבל ההבדלים לא אמורים להיות גדולים מדיי.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
תוסיף עוד קול אחד ל770. גם אנ שמעתי את שלושת המדוברות ואני מעדיף את 770, אם אנטולי התכוון לזוג שלי, שהוא שמע אז זה 250 אוהם גירסת 2003.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

ומה דעתך?slavazh כתב:תוסיף עוד קול אחד ל770. גם אנ שמעתי את שלושת המדוברות ואני מעדיף את 770, אם אנטולי התכוון לזוג שלי, שהוא שמע אז זה 250 אוהם גירסת 2003....
מתאימים למשחקים?
לדעתי ה-770 יותר טובות בכל דבר כולל משחקים, כולל מוזיקה. הן גם נוחות מאוד לדעתי.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

תודה רבה לכולכם
הזמנתי מ-EBAY את ה-770.
הזמנתי מ-EBAY את ה-770.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

80slavazh כתב:אפשר לדעת איזו גירסה?...
אין לי עודף מזמונים להתעסק עם מגברים.
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
גירסת 2003 זה דגם קודם שיוצר עד 2005 אם אינני טועה היום רק 770 פרו עדיין נראות כך.מה זה אומר גרסא של 2003? יש כמה גרסאות?
מה ההבדלים בין ההוצאות?...

ואילו גירסת 2005 שנמכרת היום נראת כך:

החברה מצהירה כי השינוי הוא קוסמטי בלבד אך יש אנשים שאומרים שיש שוני גם בצליל. אני לא שמעתי את החדשות אז אני לא יודע אם הדבר נכון. מה שכן כן שמעתי את ה880 המקבילות ואכן יש שוני בצליל, לדעתי ה880 2003 עדיין נשמעות טוב יותר.
9xcalibur9 כמה דברים כדי למזער לך את תחושת האכזבה בפעם הראשונה שתחבר את האוזניות, בהנחה שקניתה אותן חדשות ולא משומשות. לאוזניות אכן יש באס עמוק, אך בפעם הראשונה שתחבר אותן הן ישמעו לך כמו שני טוויטרים, וזה בסדר הן צריכות זמן BURNIN של כ150 שעות מינימום. אתה תראה איך כל כמה זמן פתאום הן יתחילו להיתאזן, תן להן זמן. דבר שני האוזניות מאוד נוחות אבל בהתחלה הן טיפה לוחצות, אל תידאג הראש שלך זקוק לBURNIN של כ150 שעות, בקיצור זה עובר גם. דבר שלישי אני מבין שאתה לא רוצה להשקיע במגבר וזה בסדר, רק שתדע שאם מגבר הן ישמעו עוד יותר טוב.
ורביעי שהוא הכי חשוב לדעתי תתחדש ותהנה מהרבה שעות האזנה.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

רב תודות על העזרה והפידבק.slavazh כתב:גירסת 2003 זה דגם קודם שיוצר עד 2005 אם אינני טועה היום רק 770 פרו עדיין נראות כך.מה זה אומר גרסא של 2003? יש כמה גרסאות?
מה ההבדלים בין ההוצאות?...
ואילו גירסת 2005 שנמכרת היום נראת כך:
החברה מצהירה כי השינוי הוא קוסמטי בלבד אך יש אנשים שאומרים שיש שוני גם בצליל. אני לא שמעתי את החדשות אז אני לא יודע אם הדבר נכון. מה שכן כן שמעתי את ה880 המקבילות ואכן יש שוני בצליל, לדעתי ה880 2003 עדיין נשמעות טוב יותר.
9xcalibur9 כמה דברים כדי למזער לך את תחושת האכזבה בפעם הראשונה שתחבר את האוזניות, בהנחה שקניתה אותן חדשות ולא משומשות. לאוזניות אכן יש באס עמוק, אך בפעם הראשונה שתחבר אותן הן ישמעו לך כמו שני טוויטרים, וזה בסדר הן צריכות זמן BURNIN של כ150 שעות מינימום. אתה תראה איך כל כמה זמן פתאום הן יתחילו להיתאזן, תן להן זמן. דבר שני האוזניות מאוד נוחות אבל בהתחלה הן טיפה לוחצות, אל תידאג הראש שלך זקוק לBURNIN של כ150 שעות, בקיצור זה עובר גם. דבר שלישי אני מבין שאתה לא רוצה להשקיע במגבר וזה בסדר, רק שתדע שאם מגבר הן ישמעו עוד יותר טוב.
ורביעי שהוא הכי חשוב לדעתי תתחדש ותהנה מהרבה שעות האזנה....
לפי התמונה רכשתי את הפרו-80 דגם 2003.
אני לא רואה שום דרך שבה אני הולך להתאכזב מהאזניות האלה.
אני רחוק שנות אור מלהיות AUDIOPHILE מהשורה כמו חלק גדול מכם. האזניות שאני בדרך כלל משתמש בהן (ובפעם הראשונה ששמעתי בהן הייתי בהלם קרב) הן INNER EAR K324P של AKG. מאחר ואני חובב די גדול של משחקי FPS והולכים לישון אצלי בבית יחסית מוקדם, חשבתי בהתחלה לקנות אזניות 5.1 אבל בפורום HEAD-FI שאתה בטח מכיר, כמעט נתנו לי מכות כשביקשתי המלצות. אחרי קריאה די ארוכה אצלהם הם שיכנעו אותי מעל שמץ של ספק שאזניות סטריאו טובות עם מגבר DOLBY HEADPHONES הוא הרבה הרבה יותר מדוייק ואיכותי.
אגב, בכמה מתחיל תענוג כזה סתם מתוך סקרנות?
לא צריך שום מגבר כזה. לרוב כרטיסי הקול יש אפשרויות של סראונד מדומה (ובהרבה משחקים יש גם dolby headphone) לכן אין צורך בשום מגבר מיוחד.
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

הן הולכות להתחבר אצלי למגבר JVC בן 10 המחובר לפליסטיישן3.anatoli15 כתב:לא צריך שום מגבר כזה. לרוב כרטיסי הקול יש אפשרויות של סראונד מדומה (ובהרבה משחקים יש גם dolby headphone) לכן אין צורך בשום מגבר מיוחד....
אבל גם ככה יש לי תוכניות להחליף אותו בקרוב.