עזרה| בחירת LCD מתוך שתי דגמים
אלה הדגמים:
37AV500 TOSHIBA
Toshiba 37A3500
איזה עדיף מבינהם?.
פשוט מחפש טלויזיה LCD לצפיה בסרטים והעפלת PS3
והתקציב המקסימלי שלי הוא 4.5K ומרחק הצפייה הוא 2.5-3 מטר
האם שווה לקנות אחת מאלה?.. או שעדיף לרדת ל34 ולקנות משהו יותר איכותי?.. אם כן איזה דגם
תודה מראש
37AV500 TOSHIBA
Toshiba 37A3500
איזה עדיף מבינהם?.
פשוט מחפש טלויזיה LCD לצפיה בסרטים והעפלת PS3
והתקציב המקסימלי שלי הוא 4.5K ומרחק הצפייה הוא 2.5-3 מטר
האם שווה לקנות אחת מאלה?.. או שעדיף לרדת ל34 ולקנות משהו יותר איכותי?.. אם כן איזה דגם
תודה מראש
מה אתה חושב שבכל תקציב בן אדם ימליץ לך על טלויזיה? אתה מחפש המלצה אבל איך בדיוק אתה רוצה שיתנו לך המלצה על מוצר לא איכותי? זה כמו להמליץ על מוצר פגום :S אתה רוצה שהתשובה תהיה אין המלצה וזהו??
אותי מעליב ולדעתי זה לא מנומס לבוא עם תקציב מינימום ולחפש לקנות מקסימום זה פשוט לא רציני!
אותי מעליב ולדעתי זה לא מנומס לבוא עם תקציב מינימום ולחפש לקנות מקסימום זה פשוט לא רציני!
הבחור שאל מה עדיף מבין שתי טלוויזיות, איך בדיוק הוא העליב אותך ומה בדיוק לא מנומס בזה ??? הוא לא ביקש מקסימום אלא אמר את צרכיו. אם אתה חושב שלענות לו, חכה שיהיה לך יותר כסף זה מנומס אז תבושם לך.msa90 כתב:מה אתה חושב שבכל תקציב בן אדם ימליץ לך על טלויזיה? אתה מחפש המלצה אבל איך בדיוק אתה רוצה שיתנו לך המלצה על מוצר לא איכותי? זה כמו להמליץ על מוצר פגום :S אתה רוצה שהתשובה תהיה אין המלצה וזהו??
אותי מעליב ולדעתי זה לא מנומס לבוא עם תקציב מינימום ולחפש לקנות מקסימום זה פשוט לא רציני!...
לא חייבים להמשיך לפתח את הדיון הזה. ממש לא.
שונא פלזמה, יחיה עוד יותר 
IROMAN יקר !
קרה לך בדיוק את שעבר עלי לפני מס' שבועות.
אתה, כמו רוב העם, רוצה לקנות ולצפות במכשיר לא רע מחברה ידועה. אבל פה אדוני, כל מה שלא KURO הוא לא נחשב. פה יודעים יותר טוב ממך מה טוב בשבילך. פה אם אתה לא מתכוון להוציא מינימום 25K על פלזמה חביבי, אתה לא צריך LCD, ושלא תעיז להרגיז אותנו אל תבוא לפה לבלבל לנו את המח בשאלות שלך. אין לנו פה כח לך ולשכמותך עמך ישראל. אתה צריך פ ל ז מ ה. הבנת??? עכשיו תקשיב לנו טוב, ושלא תגיד שלא הזהרנו אותך. אם אתה יושב 1.5 מ' מהמסך אתה צריך 52". לא פחות. קפיש??? עכשיו לך תיקח משכנתא ותבוא. ובלי שאלות מיותרות. זה מועדון סגור חביבי. פה חשוב סוג הפולימר ממנו עשוי בידוד הכבלים. פה אין טושיבה. (מזכיר לי סקטור אחר שיודע יותר טוב מאיתנו מה טוב בשבילנו). אם יש בכם טיפת יושרה, אל תמחקו את ההקדמה שלי כי חשוב לדעתי שמישהו יציב מולכם מידי פעם מראה.
עכשיו לעניין.
לפני מס' שבועות קניתי מסדרת AV500 לחדר השינה (32").
הטלויזיה לא רעה אך הצליל... השם ירחם, טרנזיסטור של שנות ה-70 טוב ממנו. והבאסים? פאף, פאף, פאף, זה מה שתקבל.
פניתי למחרת לניופן והצלחתי לתפוס טכנאי ישר שהודה שאכן הדגם לא חזק בצליליו והמליץ על הA3500 (אני כבר רואה אתכם מקבלים בחילה, אבל תרגעו, עכשיו דלת העם מדברים ביניהם, זה תיכף נגמר).
בקיצור באולסייל היו אחלה והסכימו להחליף את המסך בA3500 ואפילו זיכו אותי ב200 ש"ח.
נסעתי, החלפתי ותשמע, רואים מצויין (בעיין פשוטה כן, לא של כזה ממעמד האצולה).
לסיכומו של דבר, אני מבסוט, הבוס מבסוט (האשה כן?) ובא לציון גואל.
לך על הA3500. באחריות.
נחזור אליכם -חברים, מנהלים ובעלי האתר. אני חייב ליסוע לאימי עם הילדים כי האוכל מתקרר. אם תהיה פה התנפלות, אוכל להגיב רק בערב כשנחזור. אז סבלנות O.K.?
קרה לך בדיוק את שעבר עלי לפני מס' שבועות.
אתה, כמו רוב העם, רוצה לקנות ולצפות במכשיר לא רע מחברה ידועה. אבל פה אדוני, כל מה שלא KURO הוא לא נחשב. פה יודעים יותר טוב ממך מה טוב בשבילך. פה אם אתה לא מתכוון להוציא מינימום 25K על פלזמה חביבי, אתה לא צריך LCD, ושלא תעיז להרגיז אותנו אל תבוא לפה לבלבל לנו את המח בשאלות שלך. אין לנו פה כח לך ולשכמותך עמך ישראל. אתה צריך פ ל ז מ ה. הבנת??? עכשיו תקשיב לנו טוב, ושלא תגיד שלא הזהרנו אותך. אם אתה יושב 1.5 מ' מהמסך אתה צריך 52". לא פחות. קפיש??? עכשיו לך תיקח משכנתא ותבוא. ובלי שאלות מיותרות. זה מועדון סגור חביבי. פה חשוב סוג הפולימר ממנו עשוי בידוד הכבלים. פה אין טושיבה. (מזכיר לי סקטור אחר שיודע יותר טוב מאיתנו מה טוב בשבילנו). אם יש בכם טיפת יושרה, אל תמחקו את ההקדמה שלי כי חשוב לדעתי שמישהו יציב מולכם מידי פעם מראה.
עכשיו לעניין.
לפני מס' שבועות קניתי מסדרת AV500 לחדר השינה (32").
הטלויזיה לא רעה אך הצליל... השם ירחם, טרנזיסטור של שנות ה-70 טוב ממנו. והבאסים? פאף, פאף, פאף, זה מה שתקבל.
פניתי למחרת לניופן והצלחתי לתפוס טכנאי ישר שהודה שאכן הדגם לא חזק בצליליו והמליץ על הA3500 (אני כבר רואה אתכם מקבלים בחילה, אבל תרגעו, עכשיו דלת העם מדברים ביניהם, זה תיכף נגמר).
בקיצור באולסייל היו אחלה והסכימו להחליף את המסך בA3500 ואפילו זיכו אותי ב200 ש"ח.
נסעתי, החלפתי ותשמע, רואים מצויין (בעיין פשוטה כן, לא של כזה ממעמד האצולה).
לסיכומו של דבר, אני מבסוט, הבוס מבסוט (האשה כן?) ובא לציון גואל.
לך על הA3500. באחריות.
נחזור אליכם -חברים, מנהלים ובעלי האתר. אני חייב ליסוע לאימי עם הילדים כי האוכל מתקרר. אם תהיה פה התנפלות, אוכל להגיב רק בערב כשנחזור. אז סבלנות O.K.?