שבו יש מספר בעיות להלן:
1.כשאני מדליק את המגבר (כשהווליום על ההכי נמוך כמובן) הרמקולים נעים פנימה חזק>קדימה חזק>וחזרה למצב האמצע הנורמאלי בו הם אמורים להיות באיטיות יחסית המלוות בקול "בואאהם" כזה מתי שמדליקים את המגבר.
2.לפעמים במהלך שימוש במגבר אחד הרמקולים (לרבות הצד השמאלי) מפסיקים לנגן\עושים קולות חרחור.
זה יכול להיות גם כשהמגבר קר (בדיוק כשרק הדלקתי אותו והתחלתי להשתמש)
וזה יכול להיות גם לאחר שימוש שהוא התחמם מעט (ושמתי לו מאוורר חזק למעלה שיתחמם פחות בלי קשר).
וכשזה קורה אני מכבה ומדליק את המגבר והמצב מסתדר עד לפעם הבאה.(מכיוון שזה מגבר ישן אז אני יכול לכבות ולהדליק את המגבר בלחיצה מהירה והוא לא יתכבה אבל נראה כיאילו הוא "נטען" מחדש ואז שתי הרמקולים חוזרים לעבוד).
3.הרגל השמאלית הקידמית של המגבר שבורה. ישנם חלקי חילוף למגבר כה ישן? (כעיקרון אלתרתי משהו ואני מסתדר אבל הייתי שמח למקורי ולחדש).
4.לרמקולים שלי מחוברים כבלים רגילים, האם מיתוס הכבלים האיכותיים יותר והפחות הוא באמת משמעותי ושווה השקעה?
רמקולים אלטקס פשוטים.
DVD "קנדי" מעפן.
מגבר רוטל RA-930AX שעליו שמעתי חוות דעת טובות והמלצות ואכן רמת הסאונד ובכללי אני מאוד מרוצה ממנו.
5. מה זה PHONES? יש לי חור כזה במגבר שמעליו כתוב PHONES.
מאחורה בחיבורים של הRCA יש PHONO, CD,TUNER,AUX.
ה CD מחובר ל DVD.
ה AUX למחשב.
מה זה "PHONO" מה אמור להתחבר אליו ?
6.הטוויטר של המרקול השמאלי שלי לא עובד, כנראה שרוף, אפשר לתקן דבר כזה או רק להחליף?
7.איפה קונים "איזולטור"?
8.אפשר לחבר למגבר שלי סאב וואפר או סנטר? יש מאחורה חיבור רמקולים רק ל2 רמקולים קידמיים ו2 עקיפיים (סראונד) אבל כול ארבעת הרמקולים (2 הימניים ו2 השמאליים) עובדים ביחד ועושים אותו דבר.
זה יכול להיות מערכת קולנוע ביתית או שזאת רק מערכת סטריאו של 2 רמקולים\4 שעושים אותו דבר.
9.היכן אפשר ומומלץ לתקן מגבר ROTEL אם שלי אכן זקוק לתיקון באזור נס ציונה-ראשון-רחובות והסביבה.?
סליחה על הבורות,
בתודה מראש,עדן פרג'.