כמה בעיות במגבר ובכללי , 9 שאלות, זקוק לעזרה והמלצה.

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
FaragMan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81
שם מלא: FaragMan
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי ROTEL stereo intgrated ampflier RA-930AX ישן.(וינטאג')

שבו יש מספר בעיות להלן:

1.כשאני מדליק את המגבר (כשהווליום על ההכי נמוך כמובן) הרמקולים נעים פנימה חזק>קדימה חזק>וחזרה למצב האמצע הנורמאלי בו הם אמורים להיות באיטיות יחסית המלוות בקול "בואאהם" כזה מתי שמדליקים את המגבר.

2.לפעמים במהלך שימוש במגבר אחד הרמקולים (לרבות הצד השמאלי) מפסיקים לנגן\עושים קולות חרחור.
זה יכול להיות גם כשהמגבר קר (בדיוק כשרק הדלקתי אותו והתחלתי להשתמש)
וזה יכול להיות גם לאחר שימוש שהוא התחמם מעט (ושמתי לו מאוורר חזק למעלה שיתחמם פחות בלי קשר).
וכשזה קורה אני מכבה ומדליק את המגבר והמצב מסתדר עד לפעם הבאה.(מכיוון שזה מגבר ישן אז אני יכול לכבות ולהדליק את המגבר בלחיצה מהירה והוא לא יתכבה אבל נראה כיאילו הוא "נטען" מחדש ואז שתי הרמקולים חוזרים לעבוד).

3.הרגל השמאלית הקידמית של המגבר שבורה. ישנם חלקי חילוף למגבר כה ישן? (כעיקרון אלתרתי משהו ואני מסתדר אבל הייתי שמח למקורי ולחדש).

4.לרמקולים שלי מחוברים כבלים רגילים, האם מיתוס הכבלים האיכותיים יותר והפחות הוא באמת משמעותי ושווה השקעה?

רמקולים אלטקס פשוטים.
DVD "קנדי" מעפן.
מגבר רוטל RA-930AX שעליו שמעתי חוות דעת טובות והמלצות ואכן רמת הסאונד ובכללי אני מאוד מרוצה ממנו.

5. מה זה PHONES? יש לי חור כזה במגבר שמעליו כתוב PHONES.
מאחורה בחיבורים של הRCA יש PHONO, CD,TUNER,AUX.
ה CD מחובר ל DVD.
ה AUX למחשב.
מה זה "PHONO" מה אמור להתחבר אליו ?

6.הטוויטר של המרקול השמאלי שלי לא עובד, כנראה שרוף, אפשר לתקן דבר כזה או רק להחליף?

7.איפה קונים "איזולטור"?

8.אפשר לחבר למגבר שלי סאב וואפר או סנטר? יש מאחורה חיבור רמקולים רק ל2 רמקולים קידמיים ו2 עקיפיים (סראונד) אבל כול ארבעת הרמקולים (2 הימניים ו2 השמאליים) עובדים ביחד ועושים אותו דבר.
זה יכול להיות מערכת קולנוע ביתית או שזאת רק מערכת סטריאו של 2 רמקולים\4 שעושים אותו דבר.

9.היכן אפשר ומומלץ לתקן מגבר ROTEL אם שלי אכן זקוק לתיקון באזור נס ציונה-ראשון-רחובות והסביבה.?

סליחה על הבורות,
בתודה מראש,עדן פרג'. :)

Mash
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 627
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

ממה שאתה מתאר, קשה לדעת מה תקין ומה לא תקין.
די ברור שיש לך בעיה ברמקולים - כמו הטוויטר השרוף ולפי התיאורים שלך כנראה קיימות עוד מספר תקלות.

בקשר למגבר, אני לא מכיר אותו אישית, אבל נשמע שגם הוא לא מתפקד בצורה תקינה - תמצא הרבה מעבדות באינדקס הקישורים,ובקיצור כאן:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ink&cid=13

phones - זוהי כניסה לאזניות.
phono - זוהי כניסה לפטיפון.

זהו מגבר סטריאו ואין לך חיבור לסאב לפי מה שאני רואה.

בכל מקרה כדאי לך לקחת הצעת מחיר בקשר לתיקונים, כי לי אישית זה לא נראה ממש משתלם.

אה, ובקשר לאיזולטור, אם יש לך HOT או YES בבית, פשוט תזמין טכנאי - בדרך כלל יש להם כאלה.

ועוד דבר, כדאי שתציץ בזה:

http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=240240

בעניין התקלות, אתה לא לבד.

מקווה שעזרתי,
אלעד.

FaragMan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

אין לי HOT ואין לי YES.
יש לך סתם צלחת שקולטת איזה 1000 ערוצים פרסים בשביל אבא שלי והיא בכלל לא מחוברת לחדר שלי ולמערכת שלי.
בקשר לשאר,תודה על העזרה=]

FaragMan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אני חושב שמצאתי את הפתרון שלי לגביי שאלה 1. !!!

http://dudulab.googlepages.com/dcfaultprotection

אכן? :o :D :cry:

(אני מבין שצריך להשקיע כסף =\ חח) 8O :?

FaragMan פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5