תודה לעוזרים
חיבור מחשב למסך LCD של סמסונג
היום קניתי מסך של סמסונג LA40A450C1 וחיברתי אותו לכרטיס מסך NVIDIA GT8500 בעזרת כבל DVI-HDMI הבעיה שלי היא שבבחירת רזולוציה עבור הכבל , במסך הקינפונג של כרטס המסך , הרזולוציה שיש לי עבור 720P היא 720X1280 ולא 768X1360 האם ישנה דרך להתגבר על כך או שאולי הגדרתי משהו לא בצורה נכונה.
תודה לעוזרים![חיוך ענק :-]](./images/smilies/happy02.gif)
תודה לעוזרים
חיברתי ל HDMI2 , העניין הוא כזה שאם אני מגדיר עבור הכרטיס מסך להוציא אות NR אני לא רואה טוב ובנוסף כמעט כל אפשרויות הכיול ב DISABLE , אבל אם אני בוחר להוציא אות של 720X1280 אני רואה הרבה יותר טוב , אבל אני לא מנצל את הרזולוציה של המסך...
מבחינת רזולוציה זה מה שהגדרתי , אבל אך אחת האפשרויות בהגדרות של הכרטיס מסך היא change the signal or HD format שם צריך לבחור באיזה רזולוציה עובדים (אם לא בוחרים שם אפשרות ממש רואים גרוע ) , יש שם 1080P 1080I 720P , אבל שוב , עבור 720P (הטלויזיה היא HD READY) מתקבלת רזולוציה של 720X1280 ולא של 768X1360
יש לי כרטיס מסך של ג'יפורס גם כן קצת ישן יותר 7600GT ודרייברים מעודכנים ואצלי זה באמת מכוון על 720P ברזולוציות האחרות רואים פחות טוב.
בלוח הבקרה של NVIDIA תחת "וידאו וטלויזיה" לחץ על "שנה את גודל שולחן העבודה במצב HDTV (בהנחה שבחרת 720P) ושם תוכל להתאים את הרזולוציה שתתאים בדיוק לטלויזיה.
בהצלחה.
בלוח הבקרה של NVIDIA תחת "וידאו וטלויזיה" לחץ על "שנה את גודל שולחן העבודה במצב HDTV (בהנחה שבחרת 720P) ושם תוכל להתאים את הרזולוציה שתתאים בדיוק לטלויזיה.
בהצלחה.