האם בחיבור S VIDEO המסך תמיד ימתח התמונה?
-
ronn
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
הבנתי שחיבור RGB מזהה את סוג השידור(4:3, 19:9 וכו') וש S VIDEO לא, אז זה אומר שבכל הערוצים המסך פשוט ימתח את התמונה ל 16:9 (גם כשבמקור השידור הוא עם שוליים שחורים)?
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
ממש לא קשור.
בחיבור SCART RGB אחד הקווים מציין את זה, ורק אם בטלוויזיה יש תמיכה לזה - ניתן להגדיר איזה מוד צפייה נבחר.
בחיבור SVIDEO אין את הקו הזה, לכן המוד בו תוגדר הטלוויזיה הוא המוד שיציג בלי קשר לסוג השידור. אם המסך מוגדר 16:9, אז תמונה של 16:9 תוצג כיאות, ותמונה של 4:3 תימתח ל-16:9...
בחיבור SCART RGB אחד הקווים מציין את זה, ורק אם בטלוויזיה יש תמיכה לזה - ניתן להגדיר איזה מוד צפייה נבחר.
בחיבור SVIDEO אין את הקו הזה, לכן המוד בו תוגדר הטלוויזיה הוא המוד שיציג בלי קשר לסוג השידור. אם המסך מוגדר 16:9, אז תמונה של 16:9 תוצג כיאות, ותמונה של 4:3 תימתח ל-16:9...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
-
ronn
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
נו זה מה שאמרתי, שבחיבור S VIDEO המסך לא יזהה לבד את סוג השידור, ויפעל לפי ברירת המחדל שלו, ואילו בחיבור SCART המסך מזהה לבד את סוג השידור ומתאים ככה את הטלוויזיה, אני צודק? אגב איך זה מסתדר עם העובדה שבחיבורי טלוויזיה רגילה (לא דקות) בקומפוזיט הטלוויזיה מזהה שידורים בפורמט רחב?איינשטיין כתב:ממש לא קשור.
בחיבור SVIDEO אין את הקו הזה, לכן המוד בו תוגדר הטלוויזיה הוא המוד שיציג בלי קשר לסוג השידור. אם המסך מוגדר 16:9, אז תמונה של 16:9 תוצג כיאות, ותמונה של 4:3 תימתח ל-16:9......
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
לא כל מסך שיש לו חיבור SCART תומך בזיהוי סוג השידור ומאפשר לקבוע ערכים שונים לכל סוג.
לגבי המשפט האחרון שלך - זה חדש לי, אני לא מכיר את מה שרשמת לגבי טלוויזיה רגילה, למיטב ידיעתי זה לא נכון, אבל אשמח ללמוד אם זה אכן כך.
לגבי המשפט האחרון שלך - זה חדש לי, אני לא מכיר את מה שרשמת לגבי טלוויזיה רגילה, למיטב ידיעתי זה לא נכון, אבל אשמח ללמוד אם זה אכן כך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- shaymomo
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 692
ronn כתב:נו זה מה שאמרתי, שבחיבור S VIDEO המסך לא יזהה לבד את סוג השידור, ויפעל לפי ברירת המחדל שלו, ואילו בחיבור SCART המסך מזהה לבד את סוג השידור ומתאים ככה את הטלוויזיה, אני צודק? אגב איך זה מסתדר עם העובדה שבחיבורי טלוויזיה רגילה (לא דקות) בקומפוזיט הטלוויזיה מזהה שידורים בפורמט רחב?איינשטיין כתב:ממש לא קשור.
בחיבור SVIDEO אין את הקו הזה, לכן המוד בו תוגדר הטלוויזיה הוא המוד שיציג בלי קשר לסוג השידור. אם המסך מוגדר 16:9, אז תמונה של 16:9 תוצג כיאות, ותמונה של 4:3 תימתח ל-16:9.........
המשפט האחרון לא נכון.
רק בחיבור SCART יש את האפשרות של זיהוי אוטומט של שידורים רחבים